ki schou

En lille julekonkurrence

119 posts in this topic

Hej tøser

Jeg synes da, at vi i anledning af den snarligt kommende jul skal afholde en lille konkurrence.

Det er ganske simpelt - fortæl i denne tråd om, hvad du skal lave i julen.

Den 22. december trækker jeg 2 vindere, der hver får et supergavekort fra gavekortet.dk på 500,-

Mig selv sagde hunden:

Vi skal fejre julen hos Martin's søster, hvor det meste af Martin's familie kommer.

Vi glæder os meget til julen i år, for i år er Leo så stor, så han kan kan være længere oppe og opleve al julehyggen og den særlige stemning, når julemanden kommer (for det gør han, Martin's svoger agerer julemand uanset om der er små børn tilstede eller ej det er helt fast) :yiepie

Min mor skal også med derned, jeg har en ret lille familie, og efter min far døde for nogle år siden er min mor den eneste på min side, som vi fejrer jul med, så hun er selvfølgelig også inviteret med hos Martin's familie, så hun ikke skal sidde alene :biglove

Den 29. december drøner Martin, Leo og jeg nordpå nærmere bestemt til Trysil i Norge.

Og SÅ skal Leo prøve at stå på ski for første gang i sit liv - x fingre for at han kommer til at lide det :goodluck

Så nytåret tilbringer vi i Trysil - bare os 3 :loveshower

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vi skal fejre juleaften hos mine forældre sammen med min søstre og deres familie :) (Mandens børn skal være hos deres mor i år) :jul3:

1. juledag skal vi igen være hos mine forældre (det er vi hvert år) til julefrokost og fulling til aftensmad (Fulling er en egnsret var Vendsydsel, hvor min mor er fra) :jul5:

2. juledag skal vi til julefrokost hos mandens forældre med hans søskende og deres familie... :)

27. december skal vi have børnene - vi skal have dem frem til d. 2. januar 2012 :)

Den 30. december skal vi fejre mandens (og min) fødselsdag

Nytårsaften skal vi tilbringe hos min søster (efter ønske fra mandens børn)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Ihh hvor spændende med en konkurrence.

I år bliver en skøn jul, for Lærke kan forstå det i år (eller i hvert fald mere end sidste år) og hun er utrolig fascineret af julemanden og juletræer. Så vi får nok også besøg af julemanden, hvem ved..? ;)

Vi skal fejre jul hos Mortens forældre, men da mine forældre og ene bror ellers skulle sidde alene, er de inviteret med hos Mortens forældre. så Lærke bliver overøset med opmærksomhed til jul.

Vi starter ved 15 tiden med kaffe og lidt sødt, for at sætte os til bords ved 18 tiden. Lærke skal have nogle gaver inden vi skal spise, da hun skal tidligt i seng. Men ellers er der ikke længere hjem for os i år, end vi kan gå, så det er skønt.

Jeg glæder mig rigtig meget, også selv om det ikke er min "almindelige" jul, som jeg er vant til!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jubii... Konkurrence :yay

Min kæreste og jeg skal fejre jul sammen for første gang med vores lille nye søn :7himmel

Vi skal hjem til mine forældre og vi bliver 12 styks :jul3:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi skal holde jul hjemme hvor mandens familie kommer og jeg tror at jeg i år vil forsøge mig med en alternativ julemiddag - gordon ramseys godter :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Dejligt, at hører, hvad i også skal i julen.

Denne Jul, skal Lukas hjem til sin far. Meeeen derfor skal jeg da ikke snydes for julehygge med min mor og lillebror, på Bornholm.

Jeg synes det er rigtig hårdt, at skulle undvære min højt elskede søn i julen, men jeg ser rigtig meget frem til, at skulle holde nytår med ham. Han kommer hjem igen den 26 om aften og den 27 tager vi til jylland, og julehygger <3

Glædelig Jul og godt Nytår alle <3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

juleaften hjemme hos mine forældre sammen med min mand og min dejlige familie :loveshower laver altid det samme, er sammen med de samme mennesker, spiser den samme mad - men får heldigivis ikke de samme gaver... GLÆDER MIG TIL JULEN :jul5:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Juleaften kommer min mor, hendes mand, min ene søster og hendes fyr og min bror, vi starter allerede kl 16 med julemaden, bagefter skal vi danse om juletræet og så bliver der pakke og mere hygge bagefter, så der skal nok være gang i den og så med vores 4 drenge :jul2: :jul7:

ellers skal vi faktisk ingen ting imellem jul og nytår så der kan jeg ikke fortælle noget spandene

nytår bliver også stille her, bliver os og så kommer min mor og hendes mand.

rigtig god jul til jer alle :jul3:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Den 22. Skal vi holde julekomsammen med min mor, søster og min søsters kæreste hjemme hos os, vi har valgt at lave spille gaver da ingen af os rigtig har råd til at skulle give personlige gaver, men det er nu også rigtig hyggeligt :jul2:

Den 23. om morgenen skal vi over på min fars grav og ønske ham god jul inden turen går til falster.

Den 24. skal vi holde jul hos Michaels mor nede på falster sammen med hendes plejebørn :) Vi skal være der fra d. 23 og så en uges tid frem, kun med en enkelt dags undtagelse hvor vi skal spise grønlangkål og skinke hos min farmor :jul12:

Vi tager lige en tur derned her i weekenden for at gøre alt vores "legetøj" som er crossere og 4 hjulet crossere klar til at vi skal holde juleferie dernede :)

Glæder jul til jer alle sammen :jul3:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi skal fejre jul i det jyske sammen med min familie.

Jeg tager derover på søndag sammen med børnene, og så støder manden til torsdag aften.

Juleaftens dag besøger vi min mor, som til den tid ligger hjemme på sofaen og plejer sit nye knæ. Om aftenen er vi hos min far sammen med mine øvrige søstre og børn. Det er fast tradition, at julemanden kigger forbi, hvilket den store ser frem til. Hun tror fuldt og fast på julemanden.

Mindstemanden opfanger nok ikke meget af virvaret, men han får lov at flå papiret af en enkelt pakke inden han skal puttes.

1. juledag foregår hos mandens mormor og ellers står den på afslapning, inden vi 2. juledag kører ned til min kusine og holder julefrokost.

Manden kører hjem om aftenen. Jeg overvejer stadig, om jeg skal blive et par dage ekstra derovre, eller om det er tid til at vende næsen hjemad igen :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Ihh... Julen! Det bliver skønt!

Vi skal lillejuleaften ned til min mor og hendes mand. Her skal vi hygge, alle pap-bonus-halv-og hel søskende. Vi er 9 søskende :loveshower

Så skal vi forfæles af vores forældre og de 2 børnebørn bliver nok forkælet mest. Så det bliver en dag/aften med gang i! :jul3:

Juleaften skal vi være hjemme i vores nye hus. Her kommer min svigermor. Hun er desværre blevet alene for nyligt, så her skal der skrues op for stemningen og julehyggen.

Det bliver stille og roligt, vores lille familie. :jul13:

1.juledag skal vi igen ned til min mor, hvor der afholdes det årlige julebanko! Der hygges, ædes og det bliver SÅ hyggeligt! Her er min svigermor med :biglove

Så julen står i familien tegn! Jeg glæder mig!

GLÆDELIG JUL! :jul4:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Ih en hyggelig tråd! :loveshower Og total fedt med Leos første tur på ski! Det bliver han da helt sikkert vild med :yay

Vores jul:

21. december: Min juleferie starter. YAY!

23. december: Manden og jeg har fast tradition om at æde kinesermad, sådan for at få noget HELT andet end julemad lige op til årets ædeorgie ;) Jeg er dog ved at prøve at overtale ham til at vi i år skifter kinesermaden ud med sushi :whistling

24. december: Eftersom det er et ulige år, er det min families tur til at have os hjemme. Dvs. at vi skal ud til min søde elskede moster og onkel, der bare holder den mest varme, traditionsrige og "Peters jul"-agtige jul. Kæmpestort smukt juletræ, flæskesteg + and + ris a la mande i uhyrlige mængder, tonsvis af juleslik, "Nu' det jul igen" dans i hele hytten, de klassiske julesange mens vi danser om træet osv osv osv... Som ekstra bonus skal min mand agere julemand overmin min niece, der glæder sig ENORMT til at møde julemanden :D (Ved ikke om jeg måske glæder mig ENDNU mere, end hun gør :whistling ). Hov og så skal vi SELVFØLGELIG se Disneys juleshow! :D Måske sammen med svigerfamilien, men ved det ikke helt endnu :)

25. december: Julefrokost hos mandens søster. Bliver bestemt tophyggeligt. Svigerfamilien er fyldt med fabelagtige kokke (altså ikke af fag, men de RIGTIG gode til at lave mad) og så bliver det en hel dag med vores skønne og sjove nevøer. Den mindste har jeg ikke set siden han lærte at stå selv, og nu løber han rundt! :o

26. december: HVILEDAG!

27. december: Julefrokost hos min far. Det er altid en joker, for min far insisterer på at lave utraditionel julefrokost. Så ved ikke, hvad vi skal have. Men det plejer at være godt! :mam Tidligere år har bla. budt på tapas og italienske specialiteter. Mums! Også helt perfekt "afbræk" i julemaden

28. december: HVILEDAG!

29. december: Hjem til moster og onkel igen, denne gang til julefrokost. Det er næsten som juleaften igen :7himmel Samme gode mad, samme dejlige mennesker som juleaften + min kusine, hendes mand og deres helt ufatteligt søde og dejlige søn (der heldigvis også rigtig godt kan lide mig :biglove ). Der skal bare ædes, hygges og slappes af, og så spiller vi altid pakkespil, hvor min mormor ALTID prøver at snyde :P

30. december: HVILEDAG!

31. december: Nytårsaften! Som i år bare skal være en romantisk og rolig aften med manden, hvor vi skal have sushi og smarte alkoholfri drinks og bare slappe af, hygge og kysse mens vi ser på fyrværkeri :loveshower

Topnice jul!!! :loveshower

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Den 24 skal vi over til min søster vi bliver 10-11 stykker hvor af de 3 er børn.

Det er også min søsters fødselsdag så fejer nok hende en smule, selvom vi også gjore det i søndags.

Den 25 skal vi til min farbror´s fødselsdag. Vi skulle ha været i England i julen, men det var helt umuligt af komme derover, med mindre vi ville bruge 16-36 timer på det, og det gad vi ikke for 5 dage med to små børn.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Her står den på SÅ hyggelig en jul i selskab med mine forældre, min søster, hendes mand og deres to teenagedrenge :loveshower :loveshower :loveshower Jeg glæder mig rigtig meget til i år, da vores lille fis skal holde sin første jul :7himmel Vores store pige er nu så stor at hun rigtig forstår det og det er jo bare SÅ skønt..

Juledagene står i selskab med familien og svigerfamilien :loveshower OG SÅ står den på ren afslapning i et par dage inden det går løs med min bedste og sødeste veninde, hendes mand og ders børn til nytår :balloons

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Spændende med en konkurrence :loveshower

Jeg har juleferie i morgen :7himmel

  • Den 21. skal jeg hjem til min far og bytte gaver og ønske god jul
  • Den 22. får Jesper ferie, så der tager vi hjem til hans forældre i Thy.
  • Den 23. mødes jeg med mine 3 søskende hos min mor, hvor vi skal pynte juletræ :jul5:
  • Den 24. skal jeg holde jule for første gang sammen med Jesper hos mine svigerforældre, hans bror og mormor. Dagen starter med, at Jesper og jeg pynter juletræ. Om eftermiddagen tager jeg i kirke sammen med min mor+mand og mine to søstre. Derefter skal der spises god julemad, gåes om juletræet, pakkes pakker ud m.m.
  • Den 25. står den på bytur med alle vennerne hjemmefra
  • Den 26. er der juletamtam med hele min mors side af familien.
  • Den 27. står den på juletamtam hos min fars kæreste med hendes familie
  • Den 28-30. tager vi til Samsø og besøger min faster og onkel

Og nytårsaften har vi ikke styr på endnu :blink

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi skal fejre jul med min moster og mormor, sidstnævnte er 94 år og har ikke talt om andet, siden vi fortalte det. Hun husker ikke længere så godt, og nogle gange spørger hun 10 gange om dagen om det er rigtigt at vi, og ikke mindst lille Regitze, kommer og fejrer jul med hende.

Regitze sover gerne en lur lidt senere i weekenderne og kan derfor være længe oppe, så jeg tror det bliver rigtig hyggeligt og sjovt, og jeg glæder mig supermeget. :loveshower

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi skal holde jul hos svigerforældrene sammen med mandens brødre, deres påhæng og den enes tre børn. Vi bliver 13 stk. i alt. Jeg glæder mig fordi det er Ronjas første jul og det er så det jeg glæder mig til <_<

D. 25. skal vi til min mor hvor mine brødre kommer, hvor vi bliver 7 stk. Det glæder jeg mig meget mere til.

D. 26. skal vi til den traditionelle julefrokost hos mandens familie hvor vi bliver omk. 30-40 stk. Det er svært at holde styr på for bare i år er der kommet 3-4 nye babyer til :whistling

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jaaaa nu er det snart jul og ihh hvor vi glæder os i denne tid.

Vi har lige i dag set vores store pige på 4 år gået Luciabrud og hun var bare så yndig og dygtig.

På fredags skal vi ned i børnehaven og skråle med på julesangene til juletræesfesten. :jul13:

Søndag den 18 har min kære moder fødselsdag :balloon - kan desværre ikke fejre den med hende der da hun bor på Lolland.

Den 22/12 skal vi på kirkegården og ønske god jul til vores 2 savnede tvilling piger.

Men så tager vi revange den 23 december hvor vi tager over og nyder julen med hende. :jul5:

Den 24 december skal vi så fejre julen med hende og hendes kæreste og min storesøster og hendes store datter.

Vi har altid holdt julen hjemme eller hos mine svigerforælre, men der er kun min svigermor tilbage nu som ikke kan overskue andre siden hun blev enke.

Vi starter juledagen med at morgenhygge og så tage i kirken og ellers hygge med madlavningen m.v. hele dagen. :jul8:

Den 25/12 daffer vi så hjemad igen.

Den 29/12 skal vi så fejre at Katrine blive 5 år og dagen efter skal vi fejre farmand som bliver 55 år. Og den dagen efter hans fødselsdag er det jo sørme Nytår, som vi skal fejre hjemme og senere på aften ude på vejen med de 10 naboer vi har.

vi skal også have en rigtig sød bekendt til Nytår som ellers skulle sidde alene da hendes planer blev ødelagt for nytår.

Så det var lidt om vores hyggelige travle juledage.

post-1508-070308000 1323811593_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

I år skal vi fejre jul hos mine forældre, så vi bli'r kun os fire, men den 26. kommer mine søskende og så holder vi traditionen tro julefrokost, spiser go' mad og hygger os sammen allesammen. :-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Julekonkurrencer er jo bare SÅ hyggelige :o)

Nu er jeg jo en af dem der desværre ikke endnu kan sige jeg har første jul med en lille. Næste år, nææææste år forhåbentlig :o)

Glæder mig så meget til denne jul. Har ikke haft en jul som denne i 12 ÅR.

Det hele starter den 22 hvor min søde far kører fra Nordjylland til Sønderjylland og henter os hjem.

Den 23 står den på før-juleaften hos min søster og hendes børn der skal være hos deres far i julen.

Og den bedste dag, den 24 - JULEAFTEN - Mor og jeg starter med at lave en MASSE mad klar til den 25

(ca 20 personer til julefrokost, og det er KUN mine søskende, deres påhæng og unger der kommer. Hurra for en meget stor familie )

Og så skal jeg for FØRSTE gang i 12 år tilbringe juleaften sammen med min bror, svigerinde, niece, nevø, mor og far.

Har siden min niece kom til verden for 12 år siden IKKE holdt jul med min bror, så det bliver SÅ skønt. Glæder mig mindst ligeså meget som ungerne.

Den 25 står den på julefrokost hos de gamle. Stress og jag da jeg jo hjælper mor i køkkenet ( og far og kæresten forhåbentlig tømmer stuen for møbler så vi kan være der alle sammen )

Den 26 går turen atter hjem til det Sønderjyske, igen med far som chauffør ( man kan ikke ønske sig en meget bedre far )

Den 27 har jeg fødselsdag, men skal kæreste på job, så jeg skal være alene hjemme det meste af dagen. Men kan jo så synge en lille fødselsdagssang for mig selv. Hihi.

Efter alle de dage her står den vis på ren afslapning indtil den 31 hvor vi hygge alene med god mad, inden vi går rundt til familie og venner og ønsker godt nytår.

Ønsker jer alle herinde en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår :o)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Sikke en hyggelig tråd :biglove Elsker julen og al den hygge den altid har med sig.

Programmet for julen, hos os i år - ser cirka sådan her ud :)

Den 20. december får jeg juleferie/læseferie fra studiet klokken 15.45, så jeg regner med at invitere Isaac's far hjem til os (og for at hente Isaac) Så tror jeg at vi skal have toitillas, da begge mænd er vilde med det og så skal vi bare slappe af.

Den 21. december skal vi have bagt jule småkager, for det har jeg lovet mine forældre at medbringe :) Vi skal have bagt jødekager, specier, fedtkager, vaniljekranse og muligvis mere - det kommer an på hvor meget vi kan nå.

Den 22. december pakker vi vores tasker (incl. psykologi pensum for mit vedkommende) gør lejligheden ren, så den er lækker at vende hjem til igen. Og så tror jeg at min far kommer og henter os, når han får fri fra arbejde (de bor i Sønderjylland, men nyder at hente os, så det er SÅ lækkert)

Den 23. december tilbringes så i Sønderjylland, hvor at jeg tror vi skal hjælpe med at pynte juletræ og muligvis hjem til min ældste søster for at aflevere julegaver. Og så skal vi nok ud og gå

Den 24. december håber jeg at jeg kan overtale noget af familien til at tage med i kirke, det er en tradition jeg forsøger at give videre til Isaac. Vi skal holde jul med mine forældre, yngste storesøster og lillebror - så vi bliver en lille flok

Den 25. december står på maks hygge, da min mor har fri fra hendes arbejde.

Den 26. december drager vi mod Bjerringbro, da Isaac skal til julefrokost ved sine bedsteforældre - han kommer så hjem til mig, i Aarhus, om aften. Imens skal jeg have læst mere af pensumet

Den 29. skal vi til julefest i den lokale kirke og så holder vi nytår - bare os to hjemme

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Uhh... I år står i bachelorens tegn, så spørgsmålet er hvor meget jul der bliver :blabla

Men i hvert fald skal vi holde jul hos min mands forældre. Det bliver første gang jeg skal holde jul uden mine forældre - allerede her mener jeg faktisk at jeg fortjener en præmie :jul3:

2. juledag skal vi ud til min moster, hvor hele min mors side af familien kommer. Det bliver super hyggeligt!

Jeg håber at jeg når at se mine søstre inden jul - vi plejer at holde "for(h)jul den 23, men i år skal jeg arbejde, og vi har endnu ikke fundet en anden dato.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg skal fejre julen hos svigerfamilien - vi bliver maaange juleaften. Selvom jeg foretrækker min egen families jul, så ved jeg at det bliver hyggeligt. Og vi skal have and, hvilket jeg elsker!

Nytårsaften skal vi fejre med min familie - og det glæder jeg mig rigtigt meget til!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg skal holde jul med svigerfamilien. Håber på at det bliver lige så fantastisk som dengang man var 4 år (det plejer det ihvertfald - uanset om det er hos min eller svigerfamilen)

Jeg skal overraske manden med en gave han har ønsket sig siden den dag vi mødtes, men jeg har ikke haft pengene før nu. :loveshower Hvad man ikke gør for kærlighed

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

24 december: Vi skal først hjem til min moster kl 9 om morgenen og spise morgenmad med hele min familie. Efter et par timer tager vi hjem til min mor. Hygger og ser jule tv :)

Og så skal vi ellers være der resten af aftenen. Bliver så hyggeligt :)

25 december: kl 5 om morgenen tager vi så en flyver til marokko ned til min svigerfamilie.

Her skal vi så også fejre min fødselsdag som er d 29 december, og vi skal også fejre nytår dernede. Det bliver vildt sjovt tror jeg, og en dejlig oplevelse.

God jul til jer alle og godt nytår..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now