Munck Abildgaard

Medlemmer
 • Content count

  264
 • Joined

 • Last visited

About Munck Abildgaard

 • Rank
  glaaaaaade juuuuuul....
 • Birthday 07/28/1983

Profile Information

 • Status
  Er mamma
 1. Er det allerede nu? Ha ha... Sundhedsplejersken kommer i morgen, så der skal vi nok snakke grød :balloon Jeg tror Emilia er klar, da hun ikke virker mæt ved flasken. Jeg måtte opgive amningen da hun var 3 måneder, da jeg blev indlagt og fik fjernet blindtarmen akut. :( Heldigvis er det jo så ikke SÅ meget hun går glip af min mælk, hvis vi allerede nu kan introducere grød :loveshower
 2. Hej. Jeg vil meget gerne høre jeres mening, for jeg er helt på herrens mark! :unsure Victoria sagde for 3 uger siden at hun ikke ville have ble på mere. Hun var en stor pige og ville ikke bruge ble. Den "greb" vi selvfølgelig med det samme og tog bleen af hende. Hun havde selvfølgelig uheld i starten, men børnehaven sagde at det ikke var et problem. Så længe der var skiftetøj, skulle de nok klare den dernede. Nu er uheldene blevet mindre og når hun er hjemme er der ingen uheld overhovedet! :loveshower MEN... Idag da jeg afleverer Victoria, siger pædagogen at de i torsdags valgte at give hende ble på igen. Victoria "plejer" at skulle på toilet ved 13 tiden, når de har spist frokost. Så de har givet hende ble på fra 12-14 ca. Det har de gjort uden at informere os inden og gør det først 5 dage efter. Da vi henter hende idag, har hun stadig ble på (kl.16) og jeg tager den straks af hende da vi kommer hjem. Pædagogen siger at de ikke har ressourcer til at minde hende om at gå på toilet og tage hende derind engang imellem. Hun skal selv komme og sige det. De har ikke tid til at skifte hendes tøj, når hun har haft uheld (men har tid til at skifte ble?) Jeg ved virkelig ikke hvordan jeg skal forholde mig til dette, da jeg synes det er synd at hun skal tvinges i bleen igen... Men er det børnehaven der bestemmer?
 3. :loveshower Tillykke!
 4. Jeg har det præcis som! Hun er da meget rar at have "i baghånden", men bruger hende mest til vægt og trivsel :) Her kom hun 4 og 8 dage efter fødslen og igen på onsdag, altså 1½ måned senere... Hun mente ikke jeg havde brug for hende mere end det - og hun har ret! :biglove Jeg har ringet 1 gang til hende, da jeg havde brystbetændelse og fik penicilin, da jeg har flækket på brystet og Emilia kastede mit blod op efter amningerne. Der var hun rar at tale med og bad mig ringe til vagtlægen - det reddede min amning. Ellers bruger vi hende ikke og vi er ikke som sådan på bølgelængde. :)
 5. Stort tillykke med baby K. :loveshower Dejligt at fødslen gik så godt!
 6. Flot video :loveshower
 7. Ja, det er jo svært at besøge hende når hun selv aflyser... Men dejligt at du gider "vente"... Det lyder som en god ide med svømning, så hun kommer lidt afsted. Det er vidunderligt at føle sig vægtløs! :loveshower Og spa aften - total tøsehygge :7himmel GOD IDÉ!
 8. Åh ja - det kender jeg godt! De sidste 14 dage op til fødslen eksploderede babserne :hophop Det var forskelligt hvilket bryst det lækkede fra, så jeg havde ammeindlæg i hele tiden :blush Og har det stadig. Jeg kan ikke sove uden BH om natten, for så drukner min mand. Jeg prøvede at sove uden BH en nat, hvilket resulterede i, at han vågnede og skreg af grin. Jeg lå sovende og strintede ham i hovedet med mælk! Emilia lå ved siden af og smaskede, hvilket gjorde at mælken løb/sprøjtede. :lolhit Så jeg har lovet at sove med BH :biglove
 9. Jo, det tror jeg den gør! Den er bedst "frisk"...
 10. Hej tøser. Jeg sagde til min sundshedsplejerske at vi gerne ville i mødregruppe. Der var desværre lige startet 2 grupper op, hvor der ikke var plads til mig. Så der kan gå op til 6 måneder inden jeg får en gruppe. Der skal være 6 kvinder og der fødes ikke mange børn hernede åbenbart... Er I startet op? Min veninde fødte i slutningen af april og hun kom i den sidste gruppe. Hun fortæller så idag, at de har en i gruppen der fødte for 4 uger siden! <_< Så burde jeg da have haft den plads?? Emilia er da født før hendes? Måske har sundhedsplejersken glemt mig... Men min veninde siger også at der er en i gruppen, der aldrig er dukket op. Så de er kun 5. Hun foreslår så at skrive til de andre i gruppen og spørge om jeg ikke bare kan tage den sidste plads... De har alle sagt at jeg er velkommen. Ville I tage imod det tilbud? Eller ville I vente på sundhedsplejersken giver mig en gruppe?
 11. Hej tøser. Jeg synes Emilia tager rigtig fint på og er en lille basse :loveshower Sundhedsplejersken kommer først igen 5 september, så er det knap 2 måneder siden hun var her sidst. Hun mente nemt vi kunne klare os selv... :balloon Så jeg er da nysgerrig! Hvad havde jeres baby taget på ved 5 ugers undersøgelsen? Og hvad nu, i forhold til "alder"? Emilia vejede 3655g ved fødslen 5000g ved 5 ugers undersøgelsen Og ved det ikke nu - men synes hun er tung :)
 12. Jeg har en fleecedragt og regner ikke med andet. For som du selv skriver, skal de jo ikke ud og boltre sig i sneen :) Men hue, handsker og en varm dragt. :biglove
 13. Vi gjorde også og gør igen :) Vi har lige modtaget en invitation med ønskeseddel, hvor der også står "legetøj til dreng" som jo er meget åbent.
 14. Jeg ville lave cuvettesteg - de plejer være til at betale. Og smager super godt :loveshower
 15. Hmm... Mærkeligt! Jeg troede faktisk at ALLE gav deres børn gaver - jeg forstår ikke hvorfor man ikke gør? Vi gjorde! :biglove Vi gav Victoria en dåbsrulle, som hendes dåbsattest kan være i. Der er indgraveret navn og dato. Men så lærte jeg også noget i dag, hér skiller vi os åbenbart ud :balloon Emilia får selvfølgelig også en dåbsrulle i november :)