Gregers79

Medlemmer
 • Content count

  88
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

About Gregers79

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Status
  Er mamma
 1. Kan han ikke komme med i bad en gang i mellem? Jeg ved godt at hårvask ikke er det nemmeste med et barn på armen, men hvis du sætter dig ned med ham på gulvet kan det måske gå an? Du kan evt gøre det inden en af hans lure så han er træt og putteklar når I kommer ud af badet.
 2. Vi hat den lave/lille fisk som er blevet brugt som skammel på stolen, når de små ikke vil sidde på deres triptrap. Den har også været med i cirkus, så den store havde mulighed for at komme lidt op i højden for at se ordentligt. Det gode ved den i den forbindelse er at overfladen ikke er glat, så de skøjter ikke rundt på den. Mindstemanden fik elefanten i julegave og der går ikke en dag, hvor den ikke bliver brugt af den store eller den lille. Den store bruger den meget til at balancere på. Den lille elsker at sidde i buen og vippe fra side til side. Når den står på fødderne er mindstemanden ekstremt kreativ med hvad den kan bruges til - nogen gange lidt for kreativ, hvis I spørger mig. Men der leges meget med den og en smule med fisken. Skulle der snige sig mere ind her ville det blive en krokodille eller en kylling, men så er det også slut med flere, for de fylder også lidt :)
 3. Nogle af modellerne kan godt maskinvaskes, men jeg er lidt i tvivl om hvilke, men det står inde på hjemmesiden.
 4. Øv jeg først ser dit indlæg nu, for jeg har selv været igennem hele møllen med dynevalg og endte med en silkedyne til ældstebarnet. Jeg var så godt nok på jagt efter en voksendyne og fandt en på silkedyner.dk, hvor jeg fik en fantastisk service. De havde en til 399 men hende i supporten fortalte at den var alt for tynd til vinteren og gav mig så en helårsdyne til 450 kr (de havde et særligt tilbud på 2 for 900, men det havde jeg ikke brug for). Jeg bestilte onsdag og den ankom torsdag (fra Hamborg!!!). Super service og lækre dyner. Hvis ikke du har købt så prøv dem - og skriv i chatten hvis ikke der lige er en god pris på det du søger.
 5. Helved og patter jeg er den der er røget (Andersens julehemmelighed) Ej Svend, nu har du igen en pølse på hovedet (de grønne slagtere) Det' bår' dæjli (the julekalender) Jeg fik streeesss (Adams æbler) Fuck (og viser lillefinger ligesom brødrene bisp) Jamen så fuck fuck da (den eneste ene) Bare ærgerligt sonnyboy (den eneste ene) Hold nu kæft arvid (mener det er fra I Kina spiser de hunde) Jamen det er jo en Volvo vuk (sammen film som ovenfor eller er det 2'eren?) Vi er bare kokke (igen en af de to ovennævnte film). Du skulder mig penge franke (pusher) Mufasa - uhhhh sig det igen (løvernes konge) Jeg kan tale hvalsprog - sagt meget langsomt (find nemo) generelt kan vigør godt finde på at sige meget på hvalsprog :)
 6. Det samme skete hos os, da mindstemanden ramte de 9 mdr og jeg syntes det var pænt hårdt at alle fik ødelagt nattesøvnen, så vi købte en sovepose uden ærmer i IKEA (koster omkring 100 kr), og det gjorde underværker. Vi havde inden da forsøgt med voksi i sengen, men den kravlede han bare ud af (men sov fint i den i barnevogn. Måske fordi pladsen i barnevogn er mere trang?). Jeg mener, de kloge hoveder siger, at denne fase med at kunne sætte sig op/rejse sig op i sengen kan vare et par uger førend man er tilbage i den sædvanlige rytme.
 7. Jeg får rigtig mange både fra skat og nets. De er alle falske. Hvis du går ind på danske Banks hjemmeside, har de en liste over kendte spammails - og der er rigtig mange. Som både skat, nets og bankerne skriver flere steder, så vil de aldrig kontakte dig via e-mail men via brev. Det er rigtig træls med det spam og ærgerligt at det faktisk lykkes dem at snyde penge fra folk :(
 8. Jeg kender ikke anbefalingerne, men den ældste røg på eget værelse, da hun var omkring 4 mdr. Vi forstyrrede ganske enkelt hinanden for meget og fik derfor minimal nattesøvn. Flytning til egen seng gjorde underværker. Nr 2 var omkring 6 mdr. Han larmede ikke helt så meget om natten i starten, og fik derfor lov til at blive lidt længere hos mig. Til at starte med sov han sammen med storesøster (i hver deres seng), men det fungerede ikke, for de taler åbenbart begge to meget i søvne og vækkede dermed hinanden. Nu har de fået hvert deres værelse og de sover begge rigtig godt :)
 9. I min anden graviditet deltog jeg i et projekt for gravide med et bmi over 30, hvor de har fulgt både min og barnets vægt under og efter graviditet. Samtidig blev jeg fulgt ekstra pga en voldsom førstegangsfødsel med en bristning af 3. grad som resultat. Læger i projektet og dem der har fulgt mig ved de andre konsultationer har alle sagt, at jeg ikke kan påvirke barnets vækst med min kost og eventuelle tilskud. De får den størrelse de nu engang får. Min den første er født 40+5 og vejede 4.110 gram. Nr 2 kom før tid, tror det hed 39+1 og han vejede 3.440 gram. Ved begge graviditeter har jeg taget max 8 kg på, og har spist forholdsvis normal kost. Meget lidt usundt fordi det gav mig halsbrand og madlede. Den ældste var godt i stand, da hun kon ud, men havde problemer med at tage på, så det udlignede sig hurtigt. Hun følger kurverne fint nu. Mindstemanden var en magerpind da han kom ud. På trods af sine 3.440 gram havde han ikke meget sul på kroppen, men da han ramte de 5 mdr vejede han allerede 10 kg og 3 mdr senere stod vægten på 12 kg og fik stemplet "basse". Den dag i dag vejer han stadig omkring de 12 kg og elastikker og kufferten er snart pist væk. Jeg kan tilføje, at jeg selv vejede omkring de 3.400, da jeg blev født. Mandens data har jeg ikke styr på :)
 10. Jeg ved ikke, om det er en god ide at blande det i samme flaske. Det som jeg, og nok de fleste andre herinde, har gjort er at give en flaske nan og ved næste måltid er det så den syrnede, 3. måltid er nan igen osv. Den syrnede er generelt sværere at ryste ud og ser altid grynet ud. Du behøver ikke være så nøjagtig med temperaturen, så længe vandet ikke er kogende går det nok. Jeg plejer at blande det, når det er fingervarmt, så er det også lige til at drikke bagefter.
 11. Her bor to flaskebørn, da jeg efter to mdr hård kamp - begge gange - har måtte konstatere, at jeg ikke evner at amme. Jeg har kæmpet kampen og den er ikke det værd i forhold til mætte og glade børn - og ikke mindst en glad mor. Mht flasker mv har jeg ikke helt styr på hvor meget hvornår. Jeg tror jeg startede med små 100 ml og trappede op efterhånden som det ikke længere var nok. Når jeg er hjemme gør jeg følgende: Koger en liter vand om aftenen, kommer i en kande der er skyllet i kogende vand og så på køl i køleskabet. Det var min reservetank i tilfælde af, der ikke ar nok i flaskerne, som også blev fyldt her aften og sat i køleren. Ved et måltid lunede jeg den i microen og kom derefter pulveret i og så i baby :) Var der ikke nok i en flaske, tog jeg vand fra reservekanden, lunede og blandede mælk i i den flaske, jeg lige har brugt. Jeg har ikke genopvarmet noget og derfor mener jeg det godt kan gå an. Om natten: lige inden jeg gik i seng kom jeg nykogt varmt vand i en flaske, som kom ind på natbordet at stå. Ved siden af var den rette afmålte mængde mme pulver, så jeg kunne blande i mørke og fodre af. På farten: samme princip som til natten. Et par flasker med varmt vand, og så havde det som regel den rette temperatur, når set skulle bruges. Alternativt købte en jeg en portion brikker med færdigblandet mme, som bare ligger i brikken i vognen. De skal ikke opbevares på køl, så længe de ikke har været åbne, så de har stuetemperatur, når de skal bruges. Det er ikke et must, at mme skal opvarmes, jeg tror bare de fleste er vant til at varme det, men baby kan godt tåle at drikke det, selvom det ikke er 37 grader varmt, eller hvad det nu er, når det kommer ud af babserne :) Begge mine har aldrig været kræsne, så de at kunne drikke det både varmt og koldt, hvilket har gjort det meget nemt, når jeg ikke har været afhængig af en micro. Når de rammer de 4 mdr behøver man ikke længere koge vandet. Jeg ved mange gør det, men jeg valgte at tage koldt vand direkte fra hanen. I starten lunede jeg det lidt men holdt op med det, og det røg stadig ned. Flaskerne er blevet vasket på et specielt program i opvaskeren og kogt efterfølgende. Jeg holdt op med at koge dem ved 6 mdr alderen.
 12. Cykl med benene og sådan at knæene kommer godt op mod maven. Tag fat lidt over hoften så dine tommelfingeren er på ryggen og pege- og langefinger er på maven lige over hoften, buk hende nu sammen ved at trykke let med pege-lange-finger og løfter bagdelen let med tommelfingrene. Lidt svært at forklare, men det ser ud som om de knækker på midten. Kør cirkelbevægelser omkring navlen - med uret. Gør det samme i svangen under foden. Hvis du ikke har laktulose kan du selv lave en sukkervandsblanding. Jeg kan ikke huske om det er 1 tsk eller 1 spsk sukker pr 100 ml kogt vand. Giv lidt af det i en sprøjte. Udover at virke smertelindrende kan det også hjælpe på afføringen.
 13. ...
 14. Til piger er jeg helt vild med molos body med killinger og den med valmuer og sommerfugle samt alpebodyen. Ellers er jeg også fan af småfolk og ej sikke lej, men jeg køber det sjældent til fuld pris, jeg syntes det er for dyrt. Af de lidt billigere mærker er jeg faldet for kools.dk og pomp de luxe. Lækker kvalitet og god pasform til min brede basse. Jeg fik et link til ohminus.com, som kører udsalg lige nu. Jeg kender ikke mærket men syntes det ser fint ud. Skulle du forresten bo i nærheden af Hvidovre, så kører den lokale børnetøjsbutik med -50% på mange varer og det er både molo, katvig, name it m.fl og der er stadig en del bodyer tilbage :)
 15. Jeg har også været i fertilitetsbehandling og ved lige nøjagtig hvornår jeg fik ÆL sprøjte og hvornår jeg blev insemineret, men alligevel blev min termin rykket flere gange og endte med at være 5 dage førend de reelle 40 uger fra den dag jeg blev insemineret. Jeg tror, der kan være meget usikkerhed i starten, da det kan være svært at måle fostret. Jeg fik min endelige termin ved NF, og den var, som nævnt, 5 dage fra det, jeg kunne regne mig frem til.