Alle aktiviteter

This stream auto-updates   

 1. Yesterday
 2. Hej alle! Mit navn er Maja Kaercell, og jeg er studerende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Jeg er i gang med at skrive en artikel om, at graviditet ofte bliver romantiseret som noget udelukkende smukt og fantastisk. Jeg leder i den forbindelse efter en kvinde, der er i/har været gennem en graviditet der ikke var smuk/romantisk/perfekt, og som kunne have lyst til at være med i et interview allerede imorgen. Gerne i Aarhus eller omegn. Kunne det være dig eller har du yderligere spørgsmål? Så send mig meget gerne en mail på mamauhka@mail.dmjx.dk
 3. Jeg tror bare jeg ville gå ned i butikken hvor den var købt og forklare problemet. De ender måske med at sende dig hjem med en ny, og så er problemet forhåbentligt løst :-) Alternativt kan du måske få pengene tilbage og købe en ny? Der er masser af gode forslag til din nye babyalarm her
 4. Gammel tråd kan jeg se.... Nå, men hvis nogen ender med at læse her alligevel, så er det her en fremragende guide til babynest.
 5. Sidste uge
 6. Hej alle Jeg er i gang med at skrive bachelor inden for markedet for legetøj. Jeg vil derfor blive glad hvis I vil hjælpe mig med at svare på et survey. Fokus ligger på legetøj til børn i alderen 0-7 år og bosat i københavn og omegn. https://www.survey-xact.dk/LinkCollector?key=GVJ16HHZ3K3J Det ville virkelig være en hjælp hvis I vil svare - det tager max 2 min! på forhånd tak - Helene
 7. De af jer som ikke har umiddelbart nedsatte fertilitetschancer; hvor mange IUI forsøg havde I uden stimulation før I gik videre?
 8. Hej de damer, jeg fik i går 3. forsøg IUI-d uden hormoner. Jeg var i går ret øm.. som i slemme menstruationssmerter med lidt ekstra tyngde. Og i dag er det endnu værre :-( Nogen, der har prøvet det samme og ved hvad det skyldes?
 9. Øv! Håber du er ved at komme dig over chokket. Du ønskes alt det bedste
 10. Spændende! kæmpe stort tillykke
 11. Yeah tillykke!!!!
 12. Earlier
 13. Hvis nogen skulle læse og være interesserede i udfaldet: det værst tænkelige. Er lige blevet opereret for at fjerne graviditet uden for livmoderen og blod i bughulen. Var 6+6. Skal nok komme oven på igen, men det var da lidt af en mavepuster
 14. Viggo og Hugo er da for sødt, go for it
 15. Stort tillykke!!
 16. Hej IB, Det er lidt af en udfordring at vælge den "perfekte" barnevogn. Mange af os har forestiller os, af den skal være nem, fancy, god kvalitet osv.. Du kan købe en barnevogn til 2500 kr og være tilfreds, men samtidigt kan du også ende med, at købe en dyr barnevogn til 8000 kr, og så alligevel ikke være helt tilfreds med den. Du skal først gøre op med dig selv, hvor praktisk den skal være, om forhjulene skal kunne drejes, om betrækket kan skiftes osv.. Jeg kan anbefale dig at læse guide til valg af bedste barnevogn Vi valgte selv en Emmaljunga star, og selvom barnevognen koster en del, så er pengene givet rigtig godt ud. Den købte vi desuden hos Babysam HUSK du skal tilbringe mange timer med vognen, og hvis i planlægger mere end ét barn, så kan er det ikke dét sted i bør spare.
 17. Jeg har lige været inde og få taget blodprøve igen. Der er ikke helt gået 48 timer siden den sidste, men det betyder vel ikke noget når det er for at se om det falder. Ved dog ikke hvornår det begynder at falde. Er det mon ligeså snart aborten er i gang?
 18. Det er meget svært at sige. Jeg kender flere der har blødt MEGET uden det havde betydning. Andre der har blødt meget og mistet. Skal du have målt hcg igen for at se om den stiger eller falder?
 19. Er ved at gå ud af mit gode skind. Nogen der har erfaring med hvor længe/meget man kan bløde før det bør betragtes som spontan abort? Jeg har nu blødt i halvandet døgn, friskt blod, nogenlunde samme mængde som ved menstruation. Er tidligt i graviditeten, så tidligt at man ikke kan se noget på scanninger endnu. Blev scannet og fik taget blodprøve igår, hcg-niveauet svarer til en normal graviditet. Er blevet kaldt til scanning om halvanden uge Hjææælp, det er ikke til at holde ud at gå og være i tvivl om man får en baby eller ej.
 20. Vi valgte at få kønnet at vide på vores dreng. Men helt ærligt, så var der også en del af mig, som havde lyst til at vente. Men på den anden side, så er fødslen også bare så stor en oplevelse i sig selv, at jeg sikkert ikke kunne klare flere overraskelser. Hm, ved det ikke. Måske vi vælger at forblive uvidende med næste barn. Jeg tror i øvrigt det er en dreng :-D
 21. Hej Lolo, Jeg er lidt sent på den kan jeg se, men måske der er andre der har samme spørgsmål Vi har selv haft pusletaske fra Birger Et Mikkelsen - ganske fin til formålet, og prisen er egentlig også fornuftig i forhold til andre. - og så kommer den med et pusleunderlag. Det er dog så tyndt, at det ikke rigtig gør noget for komforten, hvis man eksempelvis skal pusle baby på et hårdt underlag. Men det er der, og det holder i det mindste det værste skidt og snavs væk. Hvis du skal have en pusletaske med et ordentligt pusleunderlag, så tjek pusletasken fra CAMA copenhagen. Den kan du finde her https://babyhelp.dk/pusletasker/ Den har nemlig en madras i midten som kan foldes ud når baby skal pusles. Min eneste tanke er dog, at den kan blive lidt tung at slæbe rundt på. Jeg ved ikke med dig, men jeg synes i forvejen vores pusletaske er ved bristepunktet. ;-) Håber det kan hjælpe!
 22. Tak ❤ Desværre var testen negativ idag så det var nok en bio Nu må min menstruation bare gerne komme så vi kan forsøge igen. Æv!
 23. Den er ikke spor svag! Tillykke - preggo
 24. Hej alle sammen. Vi er to studerende, som arbejder med et projekt omhandlende barnets forhold til egen afføring og hertil leg. Vi er derfor meget interesseret i at høre fra forældre der har stået i en situation, hvor barnet har haft fysisk kontakt med egen afføring, og dertil evt. leg. Er dette en velkendt trang/udfordring? Vi ser frem til at høre fra jer Med venlig hilsen Peter & Trine
 25. Stort Tillykke
 26. Har netop taget denne test idag og synes jeg kan ane en svag lyserød streg.. Hvad synes i?
 1. Load more activity