Nitzen1987

Medlemmer
 • Content count

  11,917
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

About Nitzen1987

 • Rank
  Mor til to skønne piger <3
 • Birthday 01/05/1987

Profile Information

 • Status
  Er mamma
 • Lokation
  Randers

Contact Methods

 • MSN
  nitzen87@hotmail.com

Recent Profile Visitors

5,992 profile views
 1. Kan man finde det nogen steder?
 2. Det er lykkedes os at give hende øjendråber uden kamp i dag
 3. Bestikkelse virker desværre ikke. Har talt om at se om et stykke legetøj kan lokke. Så hun skal samle 9 krydser for at få en ting.
 4. Jeg tror at problemet bunder i at Maja fik bedøvet sit øje i går da vi var ved vagtlægen. (Når man får bedøvet øjet så svier det og det ar meget ubehageligt, det fortalte lægen mig også inden han bedøvede øjet) så hun forbinder jo nok øjendråber ned med bedøvelse.
 5. Tro mig vi har prøvet at tage med hende. Men Maja er af den opfattelse at det gør ondt at få et plaster på mere en selve såret gør
 6. Maja har fået en lille rids på sit øje som gerne skulle hele op i løbet af 2-3 dage. For at forebygge betændelse har vi fået nogle øjendråber. Men vi kan simpelthen ikke få lov til at give hende dråberne. Heller ikke selvom min mand holder hende for hun kniber bare øjnene hårdt sammen, så det er umuligt at dryppe hendes øjne. Så hvad kan vi lige gøre?
 7. Jeg synes du skal høre præsten efter om begge piger kan få lov til at stå fadder. Jeg stod selv fadder til mine nevøer da jeg var 9 og 12 år
 8. Hvad ønskede jeres piger sig i 4 års fødselsdagsgave?
 9. Er der nogen der skal afsted? Som måske vil kigge efter en flyverdragt for mig?
 10. Maja vil være Anna - hun fik kjole i pakkekalender før jul, så det er dejligt nemt. Men hun vil også gerne have Anna hår :blink Vil gerne at Malou skal være løve, men synes at det er svært at finde kostume.
 11. Så er der købt billetter til de to yderste pladser på række 2 :)
 12. Så række 2?
 13. Jeg har lige behov for lidt hurtig hjælp. Jeg vil give min mand to billetter til et dtandup-show i fødselsdagsgave. Men jeg er lidt i tvivl om, hvor man sidder bedst i dalen :unsure. Vi kan få: To pladser foruden på række 2 To pladser næsten midt for på række 5 Og ellers kan vi få pladser midt for på nogle af de rækker der er længere tilbage i salen. Hvilke pladser ville i vælge. Det er jo ikke helt det samme som biografen. :unsure
 14. Vi skal holde nytår hos mim søster og hendes familie sammen med mine forældre :) vi skal have den, for os, traditionelle nytårsmenu som består af Forret: Rejer, krebsehaler og indbagte rejer på en salatbund. Hovedret: Oksefilet med kartofler og beanaise sauce og whiskey sauce. Dessert: ? Ikke altid at vi får noget fordi vi er så forspiste ;)
 15. Var til en skøn julefrokost i går og føler mig virkelig værdsat af mine kollegaer :) Glæder mig over at have to ugers juleferie :)