MRSMOFF

Medlemmer
 • Content count

  86
 • Joined

 • Last visited

About MRSMOFF

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Status
  Vil gerne være gravid
 1. Skal til race i hele norden sammen med min dejlige kæreste som er racerkøre :-) også skal vi ud og stunte sammen med gutterne :-) Nårh ja så skal vi også være i vores forretning og besøge svigermor, og mor :-)
 2. I need to :-) Skal helt sikkert ind og se den, og skal have en veninde og hendes mor med :-) Glæder mig
 3. Velkommen til Påskehare.. Dejligt du sprederlidt glæde herinde :loveshower
 4. Skoda fabia var også med i vores overvejelser.. men fik en skide godt tilbud på et passat stc.. Så det blev den :-) Hahah ja det går hammer stærkt.. :lolhit
 5. Ja det er dejligt :loveshower
 6. Acer Hp Mac Ynglings familie bil ??
 7. Sushi Max burger Charlie burger Haveredskaber ??
 8. Har det på samme måde.. JEg venter bare på han skal fri så jeg kan planlægge.. Vil først giftes i 2014 men vil gerne i gang med planlægninge, er også inde påå Bryllupsklar.. Fy for søren man bliver afhængig :loveshower Lad os krydse for at mænderne snart tager sig sammen :-)
 9. KÆMPE TILLYKKE :loveshower
 10. Bruger MRSMOFF Da manden er MR Moff hehe.. Det er hans firmas navn, men rigtig mange kalder ham det, også er de begyndt at kalde mig MRS MOFF eller Moffine ;-)
 11. Ja det er fantastisk :loveshower
 12. Nåårh hvor er hun skøn :D hehe :loveshower
 13. Vi holdte nytår med et vennepar og deres to børn. Den ene er syg så det var kun Erik der var med ude og se på fyrværkeri.. Naboen skyder noget af som så springer 5m over jorden så vi blev alle lidt chokeret. Da han så skyder et batteri af som larmer meget højt bliver Erik bange og vil ind. så tagerham i hånden og går ind.. Da vi har siddet i 10 min indenfor siger han så til mig, Bennerdicte når du ikke er bange for fyrskevaskeriet længere så er jeg heller ikke, så vil jeg gerne med ud igen. Heh total kær knægt.. Han spørger mig også altid om jeg kan lide ham, så svare jeg ja, så siger han er han også kan lide mig for jeg er pæn :loveshower Han er bare den skønneste knægt
 14. Min venindes skønne drenge Fyrskeværskeri Radiator-elevator Bennerdicte- benedicte Mig selv da jeg var lille havde det rigtig meget med at sige pasgetthi Rumræser-brumbasse og den dag i dag bytter jeg stadig om på forbogstaver eller andre bogstaver midt i ordet når jeg skal snakke hurtigt eller er stresset ;-)
 15. Den 22. Skal vi holde julekomsammen med min mor, søster og min søsters kæreste hjemme hos os, vi har valgt at lave spille gaver da ingen af os rigtig har råd til at skulle give personlige gaver, men det er nu også rigtig hyggeligt :jul2: Den 23. om morgenen skal vi over på min fars grav og ønske ham god jul inden turen går til falster. Den 24. skal vi holde jul hos Michaels mor nede på falster sammen med hendes plejebørn :) Vi skal være der fra d. 23 og så en uges tid frem, kun med en enkelt dags undtagelse hvor vi skal spise grønlangkål og skinke hos min farmor :jul12: Vi tager lige en tur derned her i weekenden for at gøre alt vores "legetøj" som er crossere og 4 hjulet crossere klar til at vi skal holde juleferie dernede :) Glæder jul til jer alle sammen :jul3: