Tina80

Medlemmer
 • Content count

  3,432
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

About Tina80

 • Rank
  Mor til 5 prinsesser
 • Birthday 02/22/1980

Profile Information

 • Status
  Er mamma
 • Lokation
  Nordborg
 1. Det med pyjamas party med film (3-D, for det er vores fjernesyn) Det venter vi med til næste gang hvor hun bliver 10 år
 2. Nu har vi holdt skattejagt i 4 år med den store og 4 år med den mellemste. Så er simpelthen løbet tør for ideer. Kan I hjælpe lidt?
 3. Nu har jeg stødt på ordet Sofie giraf flere gange. Hvad er det der er så godt med den
 4. Nu har jeg stødt på ordet Sofie giraf flere gange. Hvad er det der er så godt med den
 5. De umenneskelige smerter kommer i bølger, og lægger jeg hånden på kinden gør det bare mere ondt :-(
 6. Hmm er i tvivl om det er bihulebetændelse. For smerten går fra munden og op til venstre øre
 7. Er sikker på Jeg har fpetbdet der hedder bihulebetændelse :-( Hvordan får jeg de helveds smerter væk. Kan ikke sove eller snakke pga smerterne og synes kun panodiler virker en halv time :-(
 8. Hvad gør de så lægerne
 9. Åhh nej Sara. Håber din lille pige snart får det bedre. Louise er ligeså hårdt ramt og bliver kvalt i snotten en gang i mellem :-(
 10. Louise er 6 uger og 6 dage gl. Og trods hun er født 6 uger for tidligt, så er hun allerede så stærkt at hun kan løfte hovedet helt højt.
 11. Ja så blev jeg sørme bonus mormor som 34 årige. Min mands datter på 25 år fødte i går sin første datter. Så selvom vi selv lige før 5 uger siden fik vores 4 datter så er han også morfar nu.
 12. Held og lykke i dag
 13. Nu 4 uger gammel og sonde fri.
 14. I torsdags halverede vi mængden af sonde mad pr måltid og i mandags tog vi sonde måltiderne fra hende om dagen. Og i dag hvor hun stadigvæk havde taget fint på 130 gram på 3 dage) besluttede sp fra Neo og mig at det skulle være helt slut med sondemad. Så i morgen må jeg hive sonden ud og på mandag skal vi til kontrol vejning på sygehuset samt en afsluttende Børne undersøgelse og dermed udskrivnings samtale. Så kan vi endelig begynde den normale barsel med en alm. Hverdag Hun vejer nu 3090 gram og måler 50 cm og er 4 uger i morgen (38+0)
 15. Har fået af vide det er vigtigt jeg malker ud om natten da kroppen danner mest mælk der og kan gå mere i stå hvis der ikke bliver malket ud.