Heidi0601

Medlemmer
 • Content count

  1,348
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

About Heidi0601

 • Rank
  Kagetosset mor til Lærke Mona
 • Birthday 01/06/1981

Profile Information

 • Status
  Er mamma - gravid igen
 • Lokation
  Ikast
 • Interesser
  Kreative udfoldelser - især kagedekoration!
 1. Så vidt jeg ved, så er Telmore under TDC. Så måske det er der geden ligger begravet..? Men prøv dat at ringe til TDC's kundeservice. Mon ikke der sidder nogle i dag..?
 2. Jeg vil bare lige slå (endnu) et slag for Kokken og Jomfruen. Vi har fået derfra mange gange efterhånden (blandt andet bryllup og barnedåb) og der har været rigeligt med mad og det har BESTEMT ikke været kedeligt. Jeg synes der i mod, at de gør meget for at have nye og spændende varianter af deres mad. Og så har de også forskellige genre - alt fra brunch til traditionel buffet og tre retters mad. Og vi har lige bestilt til Idas dåb også - en stor special buffet, og jeg GLÆDER mig til igen at få mad derfra!
 3. Det var fordi jeg først overvejede at sende en ønskeseddel med, og så skulle jeg have brugt den side til det. Men det gik vi fra. Men er egentligt meget godt tilfreds med at den blanke sorte side er der, for vingerne sidder ikke hermetisk fast på den, så den kan åbne sig uden megen arbejde, og så ser det bare ud som om mariehønen flyver - uden man kan se invittionsteks. :)
 4. Så er invitationerne klar til afsendelse. Vil i se? Forsiden Første side er blank sort Anden side har selve invitationen Og "modsat" invitationen er de praktiske informationer
 5. Jeg ved godt, at der ligger flere bud herinde med ideer til tekst til invitationerne, men vil alligevel høre, om der ikke er andre, som har ideer til, hvad man kan skrive?
 6. Vi skiftede over da Lærke var ca 2,5 og hun viste interesse for potten.
 7. Vi skal på Hereford og spise. ;)
 8. Ostepanerede skinkeschnitzler med dampede gulerødder og flødebagte kartofler.
 9. Vi havde en til Lærke da hun var helt lille, og den elskede hun. Og det gør hun bestemt også i dag! Til lillesøster har jeg købt en Sit & Joy. Det tror jeg også bliver rigtig godt!
 10. Vi fik kartoffel/ gulerodsmos med kødsovs
 11. Tak tak. Jeg forelskede mig også i den med det samme. Godt manden ikke er så kritisk!
 12. Hvad er det for en side..? Måske nogle af os har handlet der og kan sige god for dem..?
 13. En mulighed er også at tage en handske, fylde den med ris eller bønner/ linser og så lukke den til. Den kan ligges på hans ryg eller hvor det lige passer, så han får følelsen af, at du/ i er der hele tiden.
 14. Hvor er den FIIIIIIN. Kan da sagtens forstå, at du er stolt! :)
 15. Jeg har lige hæklet en Hello Kitty taske til datteren - og fik så en bestilling på en til en bekendt: