gitlan

Medlemmer
 • Content count

  102
 • Joined

 • Last visited

About gitlan

 • Rank
  Aktivt medlem
 1. Det første har jeg haft, det var noget værre bras, der faldt fra hinanden, bare man kiggede på det. Har I overvejet Ikeas? Det har vi nu, og Regitze er superglad for det.
 2. Vi har en Yepp til vores datter på snart 3 1/2 år (100 cm og 13 kilo), og jeg tror den passer et par år endnu. Men hun gider ikke længere side i den, for det meste vil hun hellere cykle selv.
 3. Hvad gjorde de da siden du mistede alt respekt for dem?
 4. Vores har, men den bliver desværre ikke opdateret. Lukkedage mm. er fra 2012 - øv!
 5. Postmand Per og Pippi hitter her.
 6. Regitze er meget lys, men må gerne være i solen hvis hun har solcreme og dækkende tøj på. Hun er aldrig blevet forbrændt.
 7. Vi købte et par støvler til Regitze da hun var et år (hun gik 13 måneder gammel). Hun skulle starte i vuggestue, og de skulle være meget ude, også om vinteren, så jeg synes at rigtige støvler var det varmeste.
 8. Jeg var glad for dem fra Krutter, også fordi de fås i søde mønstre.
 9. Jeg synes man er ung, hvis man er under 25 - men ikke nødvendigvis for ung. Jeg var selv 36, da jeg blev mor, det spiller nok ind på min holdning.
 10. Det gjorde jeg også, men jeg fik desværre heller ikke noget chokolade ud af tilmeldingen. Jeg har siden fået enkelte mails om kampagner, men har ikke deltaget.
 11. jeg testede positiv 4 + 1 - turde ikke teste før.
 12. Det lyder som en skøn fødsel :)
 13. Skønne billeder! :)
 14. Han ser dejlig fræk ud! :)
 15. Regitze bliver kaldt gøjfisken af mig.