babybaby

Medlemmer
 • Content count

  235
 • Joined

 • Last visited

About babybaby

 • Rank
  Aktivt medlem
 • Birthday 08/19/1980

Profile Information

 • Status
  Er mamma
 1. Endnu et farvel det skulle åbenbart ikke være denne gang. Rigtig meget held og lykke til jer skønne kommende mødre
 2. Endnu et farvel det skulle åbenbart ikke være denne gang. Rigtig meget held og lykke til jer skønne kommende mødre
 3. Fundet....der er ISOFix. Fedt du har bragt det op Sija for jeg var også meget i tvivl
 4. Øhhh måske hvordan finder man lige ud af det? Altså isofix Manden er et stort spørgsmålstegn når jeg spøger om det og hans kommentar var "den har heste skat oh mange af dem, er det ikke feminint nok" haha han er sgu tosset.
 5. Jeg vil også være med Jeg er 4 6 uger henne så det hele er meget nyt og jeg har endnu ikke været hos lægen MIT RIGTIGE NAVN: Julie TERMIN: Følge egne beregninger har jeg termin 19 september FØDESTED: Herlev SCANINGER: ? JM KONSULTATION: ? VENTER PIGE/DRENG/TVILLING: ved det ikke menskal vide det så jeg kan shoppe amok MULIGE NAVNE: ? STØRRE SØSKENDE: ja Julius 4 år TAGET PÅ: intet (endnu) GENER:træthed, humørsvingninger (stakkels manden min) SÅDAN VIL JEG FØDE: vaginalt PROFESSION: arbejdløs HVEM SKAL MED TIL FØDSLEN: min mand og muligvis min mor.
 6. Jeg melder fra igen da jeg er blevet gravid :-) Hepper på jer seje tøser
 7. Dobbelt post
 8. Tillykke det er da to flotte steger :-)
 9. Nu er jeg godt nok forvirret. Efter rengøring på badeværelset ser jeg testen fra igår der nu har to streger
 10. Hej piger skal lige høre hvad i tænker.. Vi er igang med PB2 og min mens start hedder 15/1 har testet to gange senest for fem min siden. Begge test er negative så her kommer det; Er jeg bare for utålmodig og bør vente med at teste? 1 gang var testen positiv 4dage før mens så jeg undrer mig over at den "stadig " er negativ. Ville i "opgive" håbet om en positiv test? Hvad tænker i? Er begyndt at få uren hud (hvilket jeg normalt ikke har) Synes jeg ser oppustet ud( hvilket jeg også gjorde første gang) Jeg har korte perioder med let kvalme Kraftige humørsvingninger (det har jeg ikke engang når jeg er præ mens)
 11. Tumpen her havde så ikke forstået at det er Fihl der skal have tilsendt vægt... Men jeg er på igen og startvægten er sendt til Fihl (håber jeg stadig kan nå det) Ser frem til motivation og kampgejst fra jer skønne taber-tøser :-)
 12. Tænkte om i vil dele jeres yndlings slankeopskrifter. Jeg kan godt starte med min yndlings slanke opskrift der er fra gruppen 5:2 på facebook. Lady og vagabonden retten: (der er til 2 voksne og frokost til en pers) 450 g magert svinekød 2 store fed hvidløg 1 løg Salt og peber Oregano eller timian 2-3 ds hk tomater 2-3 squash der er skrællet til "pasta" (jeg bruger bare en kartoffelskræller) brug ikke kernehuset, gem det evt til en salat ;-) Bland farsen og lav kødboller ud af det. Steg dem let i 1 spsk solsikke olie. Hæld tomaterne over bollerne og lad dem simre i 15-20 min Bring en gryde med vand i kog, når vandet koger tilsæt godt med salt. Kog squash pastaen i 1-2 min. Hæld straks koldt vand over (så bliver de ikke slatne) Anret squash med tomatsauce og kødboller Det mætter rigtig godt Velbekomme
 13. Jeg er også på igen NU skal den vægt for alvor NED!!! Efter altdor meget julehygge. Og så er det skønt med motivation fra jer andre når slanke dagene bliver hårde :-)
 14. For min skyld kan vi sagtens holde pause og så vende tilbage d. 7/1 (det er en tirsdag) Nitzen1978 står du stadig for det i det nye år? Skal vi fortsætte med de resultater vi har nu eller er det helt forfra? Hvad tænker i andre? Tænker at hvis det er forfra kan vi evt tage startvægt D. 1/1. Eller???
 15. Ej stakkels dig. Håber du har fået det bedre.