EmmaogSofiasmor

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    45
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About EmmaogSofiasmor

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Er mamma
  1. Den med trygheden vil jeg gerne hoppe på og håber hun ved jeg stadig elsker min lille mus trods udbrud og gal i skralden... Når hun er ude er hun blid som et lam og den sødeste pige. Tror jeg bar må give hende tid som I også skriver og så huske st nævne alt det hun hør godt hvor hun er helt fantastisk og så ignorere noget af alt det sure:)
  2. Min søde elskelige dejlige datter på 7 1/2 år er vred med vred på - ALT er noget l... Og hun bruger ordet tarvelig mindst 100 gange om dagen ... Jeg er tarvelig, hendes søster er tarvelig osv. Alt er kedeligt og dumt og hun vil ikke noget ... Der er mange diskussioner her hjemme og det er som oftest mig der "skydes" på og jeg kan ærligt ikke holde til det mere synes det er vanvittigt hårdt dag ud og dag ind at blive råbt og vrænget af... Alt jeg foreslår er bare kedeligt eller "det gider jeg ikke"... Selv en tur på cafe og drikke varm cacao er "KEDELIGT" . Kan godt mærke at jeg selv går i med det negative - hvis ikke du gør så og ok så kommer du bare ikke med osv og det er jo ikke just specielt godt - hvordan hulan får jeg vendt denne her???
  3. Jep 16000 kr tilsammen tilbage til os:)
  4. Imorgen 28. Februar:)
  5. Eight hour creme fra Elizabeth Arden!!!! Den virker altid :)
  6. Træner - lige nu til cph Challenge i august- han har altid trænet meget og surfet Wind og kite surfing:) har en fit og lækker mand i go form:)
  7. For mig betyder det mere at få børn sammen - vi ville egentlig ikke giftes men kunne ikke skrive os ud af sagerne hos en advokat derfor valgte vi det helt store kirkebryllup - og holdte den fede fest for at fejre kærligheden - som havde været mellem os hele tiden og som også havde været der hvis vi havde kunne lave et testamente:) Vi valgte den helt store pakke og holdte festen og det var så fedt:) Jeg elsker ikke min mand mere eller mindre af at blive gift - vores forhold havde været det samme selvom vi "kun" havde været kærester:) Vi har kendt hinanden siden jeg var19 og j var 21 og deterstadig vores årsdag - 14 år til februar- vi fejrer frem for vores bryllupsdag:)
  8. Sukkerskålen fra mormor/farmor, i undertøjs skuffen, sokkeskuffen, tandkruset???
  9. At se min store datter Til sin første skole fest optræde på scenen:)
  10. Tiden flyver når man har det sjovt:)
  11. Sofia har to flyverdragter og en vinterjakke - vi har i år droppet thermo støvlerne og købt angulus støvler i fed mørk brun:) håber de holder hele sæsonen;)
  12. Vores datter havde det fuldstændig som jeres - så foreslog vores sundhedsplejerske at lave en overgangs periode med potte og det gjorde vi så lavede hun l på potten to tre mdr og pludselig en dag hvor hun skulle lave og havde gang i en sjov leg samtidig sagde jeg prøv toilettet de går meget hurtigere og så har hun været på wc siden- så prøv potten:)
  13. Vores to piger sover sammen de er 6 og 4 - Sofia kom på samme værelse som emma da hun var 6 mdr og de kan slet ikke undvære at sove sammen OG de har aldrig vækket hinanden:)
  14. Har den dejligste pige på 6 år og hun er langt det meste af tiden en sk øøøøn pige sød hensynsfuld og masser af empati - hjælper sine omgivelser og god til at dele og rose ....Meeeeenså ind imellem så går det helt ud af en tangent - pludselig kører hun helt af sporet - råber og skælder ud, hidser sig op og slår ud efter specielt mig :( vi prøver at tale stille og roligt til hende ikke hæve stemmen og spørge ind til hvad der gør hende så ked af det ... Hvis det sker om aftenen at hun går helt i hårdknude sørger vi altid for at dagen slutter godt og insisterer på at få hende til at falde til ro og hvis det er i løbet af dagen får hun tid til at dampe af inden vi går længere ind i konflikten og til tider lader vi det ligge hvis hun hurtigt bliver i godt humør ... Er der nogen af jer der har en datter/søn som også får sådanne raseri anfald? Og hvad stiller i op? Min mor siger det er trods og at hun prøver mIg af fordi hun ved at jeg bekymrer mig og tager det til mig - jeg ved at der er noget trods i det og udvikling... Kom endelig med guldkorn og forslag til hvad man kan gøre for det slider på os allesammen her hjemme:(
  15. HAr fundet det hele frem og købt det der manglede - lige med undtagelse af huer og vanter - er egentlig imod at købe det så tidligt men hvis jeg venter er der ikke de rigtige størrelser og der er ikke så meget at vælge mellen såååå det blev tidlig shopping...