Jeanette

Medlemmer
 • Content count

  153
 • Joined

 • Last visited

About Jeanette

 • Rank
  Aktivt medlem
 • Birthday 02/26/1979

Profile Information

 • Lokation
  Fyn
 1. Hjalte er 4 år og 3 måneder og er 98.
 2. Du burde sagtens kunne finde et sted, hvor det koster 349,- Det gør det i hvert fald en del steder på Fyn. Det kan sagtens betale sig lige at sondere terrænet, før man bestiller tid.
 3. Sådan har det været i vores dagpleje de sidste 5 år. Jeg synes også det var mærkeligt i starten, men nu er det bare helt naturligt.
 4. Jeg tror faktisk, at lærerene er hos eleverne i spisefrikvarteret på de fleste skoler og at det er mere reglen end undtagelsen. På 'min skole' skal der være en lærer tilstede i hele spisefrikvarteret.
 5. Det må være hans børneulykkesforsikring der skal dække. Godt han er ok i dag.
 6. Jeg mener, at børn har lige så meget brug for ferie, som vi voksne har. Og jeg oplever i lange ferier som jul og sommerferie, at ungerne får mere ro på, når de har været hjemme i en uges tid. Jeg kender godt følelsen af, at man synes ens barn vil aktiveres 24/7, men jeg går ind for, at børn også lærer at aktivere sig selv. Vi leger meget med vores børn, men jeg 'tvivnger' dem også til at lege selv eller kede sig, hvis det er det, det ender med. Vores børn har 4 ugers sommerferie og har sammenlagt 8 ugers ferie om året.
 7. Hej Mia Min mand og jeg er godkendt som plejefamilie og har en dreng i aflastning. Mine forældre har været fuldtidsplejer-forældre i 15 år, så jeg ved vist alt hvad der er at vide. Er det noget specifikt du vil vide? Jeanette
 8. Jeg har liniefagene: dansk, matematik, samfundsfag og hjemkundskab. Udover mine liniefag, så underviser jeg i billedkunst, natur/teknik, kristendom og har haft historie.
 9. Vi har en Berlingo (godt nok den nyeste - 7 personers) og jeg ELSKER ELSKER ELSKER den. Det kan godt være det ikke er den flotteste bil, men den er bare så praktisk, rummelig og dejlig at køre i. Vi købte den i august og jeg har ikke fortrudt ét eneste sekund.
 10. Nøjagtig samme svar fra mig...
 11. Jeg har Hjalte fra august 2007 :)
 12. I vores børnehave er de ude hver dag uden undtagelse. De er ude fra middag og frem til frugttid (ca. kl. 14)
 13. Vi har Nordea og har haft det altid.... vi er utrolig tilfredse :)
 14. Det har jeg også altid hørt - samtidig med at suttebehovet er som 'et almindelige voksent menneske' når barnet er 3 år= ingen fysisk behov for sut.