Jeanette

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    153
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Alle besvarelser af Jeanette

  1. I skal da lige se mine poder... Billederne er fra sidste uge Silas 5 år Hjalte 3 år Thilde 1 år
  2. Hjalte er 4 år og 3 måneder og er 98.
  3. Du burde sagtens kunne finde et sted, hvor det koster 349,- Det gør det i hvert fald en del steder på Fyn. Det kan sagtens betale sig lige at sondere terrænet, før man bestiller tid.
  4. Sådan har det været i vores dagpleje de sidste 5 år. Jeg synes også det var mærkeligt i starten, men nu er det bare helt naturligt.
  5. Jeg tror faktisk, at lærerene er hos eleverne i spisefrikvarteret på de fleste skoler og at det er mere reglen end undtagelsen. På 'min skole' skal der være en lærer tilstede i hele spisefrikvarteret.
  6. Det må være hans børneulykkesforsikring der skal dække. Godt han er ok i dag.
  7. Jeg mener, at børn har lige så meget brug for ferie, som vi voksne har. Og jeg oplever i lange ferier som jul og sommerferie, at ungerne får mere ro på, når de har været hjemme i en uges tid. Jeg kender godt følelsen af, at man synes ens barn vil aktiveres 24/7, men jeg går ind for, at børn også lærer at aktivere sig selv. Vi leger meget med vores børn, men jeg 'tvivnger' dem også til at lege selv eller kede sig, hvis det er det, det ender med. Vores børn har 4 ugers sommerferie og har sammenlagt 8 ugers ferie om året.
  8. Hej Mia Min mand og jeg er godkendt som plejefamilie og har en dreng i aflastning. Mine forældre har været fuldtidsplejer-forældre i 15 år, så jeg ved vist alt hvad der er at vide. Er det noget specifikt du vil vide? Jeanette
  9. Jeg har liniefagene: dansk, matematik, samfundsfag og hjemkundskab. Udover mine liniefag, så underviser jeg i billedkunst, natur/teknik, kristendom og har haft historie.
  10. Vi har en Berlingo (godt nok den nyeste - 7 personers) og jeg ELSKER ELSKER ELSKER den. Det kan godt være det ikke er den flotteste bil, men den er bare så praktisk, rummelig og dejlig at køre i. Vi købte den i august og jeg har ikke fortrudt ét eneste sekund.
  11. Nøjagtig samme svar fra mig...
  12. Jeg har Hjalte fra august 2007 :)
  13. I vores børnehave er de ude hver dag uden undtagelse. De er ude fra middag og frem til frugttid (ca. kl. 14)
  14. Vi har Nordea og har haft det altid.... vi er utrolig tilfredse :)
  15. Det har jeg også altid hørt - samtidig med at suttebehovet er som 'et almindelige voksent menneske' når barnet er 3 år= ingen fysisk behov for sut.
  16. Men lillebror/søster vil jo stadig have en sut, når den store skal vænnes fra?
  17. Ja, jeg ville tage sutten med det samme og hellere i dag end imorgen. Om 3 uger har han glemt alt om den. Når man er så gammel som han er, har man ikke det suttebehov - og trygheden der er i en sut kan erstattes med noget andet... flere kram, en bamse, en sutteklud, en bil i lommen eller hvad det nu kan være. Jeg tror ofte, at vi voksne gør det til noget meget større at skulle af med sut end det behøver være. Selvfølgelig er det svært for nogle, men for de fleste går det gnidningsfrit og uden de store problemer. Jeg synes I skal kaste jer ud i det... Jeanette Ps. Jeg tror også det er lettere nu end når han er blevet storebror. For der vil der jo hele tiden være en sut han kan låne, når I tager hans. Hvis han er afvænnet inden, så vil sutterne slet ikke friste på samme måde.
  18. Jeg har testet positiv 3+2 med en billig stavtest.
  19. Er jeg den eneste, der gætter på, at Christina er gravid, når årgang 0 vender tilbage næste år?
  20. Da Thilde var helt spæd brugte vi dem hele døgnet. Da jeg synes hun blev for stor til en heldragt som hverdagstøj, har jeg brugt dem under fx spencer-kjoler - hvor jeg synes det ser sødt ud.
  21. Jeg tror ikke de får flere... Mht. om tvillingerne er hjemmelavet (hvilket jo er ligegyldigt), så tror jeg ikke de har fået hjælp. Kronprinsen er blevet spurgt direkte i et interview, hvor han sagde, at de selv havde lavet dem. Jeg tror bestemt ikke han lyver. Kongehuset plejer at undvige sådanne spørgsmål ved at sige: "det vil jeg ikke udtale mig om" eller "det synes jeg ikke er relevant" eller videre i den dur...
  22. Ej, det synes jeg faktisk ikke... men jeg synes på ingen måder at rotter, mus, fritter og andre dyr i den genre er særlig søde (ja, og uden for genren: katte...) :biglove
  23. Jeg vågnede mandag med SÅ ondt i min lænd, at jeg ikke kunne komme op af sengen. Tog nogle panodiler og kom langsomt igang. Tog på job... Arhmen, det gik ad h. til. Fik en akut tid hos en kiropraktor om eftermiddagen. Og igen tirsdag og onsdag, pause i dag og skal afsted igen imorgen. Har fået smertestillende ved lægen - STADIG ONDT! Kiropraktoren siger, at det hele har låst sig fast i mit bækken og at musklerne omkring bækkenet har arbejdet på højtryk og alt for forkert i alt for lang tid (tror siden graviditeten med Thilde = 1½ år), samt at min nederste bruskkirtel er slidt. Jeg er ked... træt af at starte sådan med arbejdet efter ferie - har været sygemeldt hele ugen. Jeg har ondt og har mest af alt lyst til at lægge mig under tæppet hele dagen - men ikke let med 3 mindre børn og en influenza-ramt mand, som knokler det bedste han kan for familien. Har den største medfølelse for dem, som har kroniske smerter.... Tænker også... hvad nu hvis det aldrig forsvinder igen :unsure Ved godt det er fuldstændig åndsvagt at tænke sådan, men smerterne gør bare, at jeg ikke kan lade være.... ØV!!!
  24. Tak for at spørge Louise :kiss Det går bedre. Har været ved kiropraktor 5 gange og massør én gang og nu kan jeg fungere lidt igen. Spiser Ibumetin hver dag endnu. Men jeg er fortrøstningsfuld nu ifht. da jeg skrev indlægget. Min kiropraktor sagde, at det ville tage tid, men at det nok skal komme sig *pheeeew*