Susanne79

Medlemmer
 • Content count

  359
 • Joined

 • Last visited

About Susanne79

 • Rank
  Meget aktiv
 • Birthday 09/01/1979

Profile Information

 • Status
  Er mamma
 • Lokation
  Bjerringbro

Recent Profile Visitors

1,973 profile views
 1. Rigtig fine invitationer og alle dine foreberedelser indtil videre.
 2. I min mødregruppe har vi nu i et år været sammen, og vi har det faktisk hyggeligt og snakker alle godt sammen. Men i de sidste par måneder har det været MEGET svært at finde en dag, hvor vi alle kan mødes. Jeg vil så gerne mødes med de piger og deres børn, men synes ikke at der er den samme interesse i at vi alle gør hvad vi kan, så vi i det mindste kan mødes 1 gang om måneden. Vi har en privat gruppe inde på facebook, hvor vi kan finde ud af hvor og hvornår vi skal mødes. Men det er som regel altid mig, som skal tage et interiativ til at vi kan finde en dag. Har i nogen foreslag til hvad jeg kan gøre for at få lidt mere gang i gruppen? Og evt. erfaringer. På forhånd tak.
 3. Jeg synes at du enten skal tage til gynækolog eller læge og få taget en blodprøve. Så bliver du sikker. Og kan måske få en logisk forklaring.
 4. Min dejlige søn Asbjørn er nu blevet 14 måneder og vi vil igang med at få indrettet hans værelse - sådan rigtigt!!!! Siden han lå i min mave og indtil nu, er hans værelse faktisk bare et opbevaringsrum for ham. Han sover der, pusleplads, reol med lidt legetøj og gulvplads. Men nu synes jeg altså ikke, at det kan gå længere. Hans værelse skal altså indrettes så han også synes det er rart at være. Mine planer er bl.a. et hygge hjørne med madras / puder o.l. Har i nogen fif til hvad vi ellers kan gøre, for at gøre det hyggeligt?
 5. Da vi skulle vælge navn til vores dreng. Snakkede vi om at han ikke skulle hedde et af de navne, som er på top 10 listen. Men vi ville også gerne vente til han var kommet til verden. For sæt nu han ikke lignede en fx Viktor???? Da han så var kommet til verden, så faldt valget på ASBJØRN. Vi synes selv at han ikke kan hedde andet :P
 6. Vi havde en til Asbjørn i de første måneder, da det var rart lige at have to hænder fri. Vi var i hvert fald glad for vores.
 7. Vi kunne også godt tænke os, at deltage den 31. maj.
 8. Vi var også igennem en masse forskellige drengenavne. Vi ville ikke vælge et navn fra top 10. For det er jo ikke sjovt, at der er 10 der hedder det samme i børnehaven o.l. Vores valg endte på navnet ASBJØRN.
 9. Indtil videre ser det rigtig fint ud og jo for pokker det er skønt, at få ryddet ud i skabene. Det er også et projekt, jeg skal i gang med her efter at A er startet i dagpleje. Men har desværre humpet rundt med et hævet og ømt knæ, at jeg ikke lige synes det var smart at rende op og ned af en lille trappestige.
 10. Den 1. april fylder min skønne dreng Asbjørn 1 år. Og jeg synes at den aller første fødselsdag er MEGET STOR og manden og jeg har invitereret gæster til boller og lagkage. Men jeg er i tvivl om hvilken gave, vi skal give ham. Er der nogen som har en god idé?
 11. Åh det var da en super fin idé.
 12. Lige om lidt (eller først den 1. april) så fylder min dreng Asbjørn 1 år. Og så synes jeg at han skal have et eller andet med i dagplejen, men hvad??? Har i nogen idéer??
 13. Vi vidste at det blev en dreng, men vi vidste ikke hvad han skulle hedde. Vi ville faktisk først se hvordan han så ud, når han var kommet til verden. Men så blevet valget også taget meget hurtigt. Vores dreng kom til at hedde ASBJØRN - og han er næsten lige blevet 10 måneder gammel.
 14. Tillykke med prinsessen
 15. Hov ja der er noget jeg kan bruge. Har ikke været herinde i et stykke tid, så vidste ikke lige, at der var en liste. Tak