SarahDK

Medlemmer
 • Content count

  372
 • Joined

 • Last visited

About SarahDK

 • Rank
  Meget aktiv

Profile Information

 • Status
  Er mamma
 1. Jeg så engang et afsnit af Oprah om vægttab og der var en kvinde som havde tabt 30 kg eller sådan noget på hendes egen hjemmestrikkede sexkur. Hver dag nårbhun kom hjem fra arbejde hoppede hun på manden - og i det hele taget som afledning for at spise. Hvor meget man forbrænder ved jeg ikke - det er jo nok et spørgsmål om aktivitet. Forresten synes jeg endomondo er lige i den optimistiske afdeling mht beregning af forbrændte kcal.
 2. Vi har en Cybex Sirona i den bil vi bruger mest og er så glade for din. Hun sidder så meget bedre i den end i babystolen og det er så smart at den kan vendes ud mod døren. Agnes sad ikke godt i sin babystol og da vi skulle på ferie da hun var 8 mdr overvejede vi at skifte til den Rømer Trifix vi havde. Men jeg kunne simpelthen ikke have hun skulle side forudvendt, når nu det er mere sikkert bagudvendt. Så vi købte Sironaen i stedet. Trifixen er vi begyndt at bruge i vores ekstra bil. Vi er også glade for den. Og Agnes er meget mere rolig når hun sidder i den end i den bagudvendte. Der er dog fin plads til at sidde på bagsædet ved siden af hende i vores primære bil. Jeg ville ikke købe en Trifix hvis jeg skulle købe en autostol nu, ikke fordi jeg ikke er glad for den, men fordi der vist skulle være nogle brandhæmmende kemikalier i den.
 3. Elsker Instagram og hedder buksevand
 4. Jeg har været ret stålfast på at jeg bare ville hedde det jeg hele tiden har heddet. Et fornavn og et efternavn, synes lidt det er noget pjat med alle de navne. ;D Min mand ville da også gerne tage mit efternavn og så beholde hans efternavn. Da vi så stod og rent faktisk skulle giftes ville jeg alligevel gerne have vi hed det samme - men helst bare et navn så jeg foreslog vi trak lod - om vi skulle hedde hans mellemnavn eller mit efternavn til fælles efternavn. Men mor her tabte lodtrækningen med et brag så nu hedder vi hans mellemnavn og mit efternavn for jeg kunne alligevel ikke rigtig klare ikke at beholde mit efternavn.
 5. Dagens pletskud af min lille prinsesse.
 6. Da jeg læste cyklede jeg 17 km hver vej dog kortere om vinteren. Nu her cyklede jeg 10 km hver vej + en togtur på arbejde indtil ugen før jeg gik på barsel. Er lidt ked af st jeg nok er nød til at køre på arbejde efter barsel- Da jeg skifter job.
 7. Jeg har en farverig sag fra My Walit Kan rigtig godt lide at den ikke er så stor. Den ligner lidt den her:
 8. Langærmet Body og hvide strømpebukser. Vores dåbskjole er også et tynd, fx kun et lag tyndt stof i ærmerne. Tror hun havde det behageligt temperaturmæssigt.
 9. Vi har også været igennem det og er det indimellem stadig. Nogen dage skælder hun ud på højre bryst, græder og hvis hun endelig tager fat slipper hun 1000 gange. Nogen gange er det bare ved en enkelt amning, andre gange er det ved hver amning (på højre bryst) den dag. Det er lige meget om det er almindelig eller indianerstilling. Det ender dog altid med at det lykkedes på en eller anden måde. Så herhjemme er venstre helt klart ynglingsbrystet
 10. Ville også sige at risikoen er at de har været inde og "pille". Og det primært er her de første dage. Og tillykke; )
 11. Hvor er hun skøn. Den dragt har Agnes også - hun skal bare lige bliver lidt større før hun kan passe den.
 12. Vores har ingen rytme. Lige nu er der prioriterer vi følgende: Agnes sover om natten - hvilket hun gør (antijinx!) Afbrudt af spisning selvfølgelig. Om natten sover hun i vuggen Om dagen soves der i liften, enten i barnevognen eller i tremmesengen (stadig i liften) Hun skal puttes når hun viser tegn på hun er træt, for at undgå hysteriske grådanfald pga overtræthed Puttes mens hun er vågen, vi støtter hende til at falde i søvn af sig selv. Nogen gange er vi bare i rummet 1 min andre gange en hånd på maven et par min osv. (Fungerer bedre om dagen end om aftenen) Når det kører må vi se på rutiner i hvornår middagslurene skal ligge.
 13. Nu er Agnes fra slut august (og en basse) men hun var 63 cm og 6200g da hun var 2 mdr.
 14. Ja her er vi i str 68 bukser mens nogle 62 er alt for store. Det er en videnskab med det tøj.
 15. Har været på overnatning hos min søster med Agnes og min mand. Det er bare gået rigtig fint og Agnes har sovet både om dagen og natten selvom det er helt anderledes end derhjemme. Rigtig god oplevelse.