Carrie

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    161
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

  • Days Won

    1

About Carrie

  • Status
    Aktivt medlem
  • Fødselsdag 10/15/1980

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    27-10-2011
  • Lokation
    Vejle
  1. Synesvdet er sjovt at du har strikket et mobiletui... Det var noget af de første jeg syede, da jeg fik symaskine.... Og har aldrig rigtig brugt det :whistling Superfine ting, du laver :respekt
  2. Mine veer sad kun i lænden, og så er du ikke i tvivl;)
  3. Tillykke Anita! Jeg er simpelthen så glad for at høre, at du er gravid igen;)
  4. Hvordan gik det??? Jeg er også i chok over svigermonstret!!!
  5. Kan se at nogle af brugerne herinde, Indimellem henviser til et andet forum/tråd e.l. Kaldet BX. Hvad er det??
  6. Min graviditet har været kompliceret og 14 dage før termin, vil en fødselslæge tage stilling til, om han mener, at jeg skal have et kejsersnit eller det er forsvarligt at føde normalt. (Der er ikke risiko for barnet, men "kun" for mit helbred) Lægerne håber, at min tilstand er bedret, og jeg derfor kan føde normalt. Jeg er bare ikke helt sikker på, om jeg er tryg ved at føde normalt (eller det er jeg ikke!!), hvis jeg får et nej, og derfor vil jeg gerne høre jeres erfaringer. Hvor lang tid tager det at få et kejsersnit "bevilget", hvis lægerne ikke mener, at det er nødvendigt? Og hvor henvender jeg mig? Det er jo lige op over med to uger til termin, når vi skal have den samtale.... Hvad ville I gøre? Klem fra Camilla, som er lidt bange lige nu....
  7. Jeg fik fin ammevejledning på Skejby i 2007. At det så ikke blev en succes, kan jeg vist ikke give sygeplejersken skylden for;)
  8. Vores bliver fire inden lillesøster kommer til verden. Jeg er glad for at vi har haft fire år kun med ham og at vi har haft et år uden ble og sut.... Bare med stor dreng;) Hverken jeg eller hans far havde lyst til flere børn før nu, så det kunne vist ikke være anderledes;)
  9. Vi var i Thailand med vores førstefødte, da han var ti mdr. Skøn tur for os alle tre. Vi regner med at tage en chartertur til foråret når lillepigen er fem mdr. Du har ret i at det mest er for forældrenes skyld, man tager afsted når de ikke er ældre... Og dog. For jeg bliver simpelthen så forelsket i min mand, når vi er på ferie og får et kanon overskud, som varer længe efter. Og det får børnene jo også glæde af. Jeg synes det er skønt at rejse med børn - især i USA og Thailand - hvor folk er så glade for børn. Der giver nogle helt andre oplevelser!! Det er i hvert fald ikke børnenes alder, der sætter sine begrænsninger i vores hjem- kun økonomien;)
  10. Din svigermor er for meget! Punktum! Pas på at du ikke begynder at lytte til hendes negative sludder om dine evner til at være mor. Du er det bedste for dit barn - ikke hende. ( og hvis svigermor var så fantastisk en mor, hvorfor dælen kan hendes datter i en alder af 28 år så ikke klare sig selv??) Jeg kender godt selv problematikken, du beskriver, bare i mindre målestok. Jeg tror, at din mand og du skal tænke over, at om ikke så længe, så begynder jeres lille pige at forstå, hvad der sker omkring hende, og hun skal da ikke lære, at farmor overruler mor og far, vel? Jeg synes, at I skal sætte jer ned alle tre og så skal din mand og du fortælle svigermor, at det er skønt, at hendes interesse for lillepigen er så stor, men at i jeres hjem gælder jeres regler.... Og at du skal ha lov til at gøre dig dine egne erfaringer som mor og derfor skal hun ikke komme uanmeldt, give råd når du ikke har bedt om det eller tale dårligt om dig. Jeg synes virkelig hun går over stregen når hun siger, at du er en dårlig mor, fordi du ikke ammer!!!! Klem fra en, der bliver flaskemor (igen) lige om lidt;)
  11. I kan jo også finde noget andet at bo i inden 1. Dec;) (jep er fuld af gode ideer;)) vi har også lige solgt vores andrlsbolig, og det var de seks længste hverdage i mit liv;) held og lykke m det hele!!
  12. Nå ja, men så må man jo bare vente :whistling Tak fordi du delte din historie med os og tillykke med lillepigen!
  13. Jeg har drømt, at jeg skulle ha en lille pige, der hed Frida Fie. Vi SKAL ha en pige denne gang, men manden har nedlagt veto;( er pt i den situation, at jeg synes, der er titusind fede drengenavne, men ikke d rigtige pigenavn....hmmmmffff!!!
  14. Jeg fik brev fra dem efter jeg havde hentet min babyboks i babysam. Jeg er slet ikke interesseret og smed det ud m d samme. Tænker at de måske har fået mine oplysninger fra babysam??? Det overskred mine grænser og jeg blev faktisk lidt sur....