SaSS

Medlemmer
 • Content count

  227
 • Joined

 • Last visited

About SaSS

 • Rank
  Aktivt medlem
 • Birthday 10/25/1991

Profile Information

 • Status
  Er gravid
 • Terminsdato
  24-09-2015

Recent Profile Visitors

797 profile views
 1. Nej nej nej. Jeg fuldammer min søn, men har lige opdaget blod på papiret efter toiletbesøg (dvs menstruation) Han er 12,5 uge, spiser meget ofte. Ifølge min badevægt er hans vægt stilestående... Er min amning ved at gå i stå?
 2. Jeg ved ikke hvor du bor i landet, men jeg vil anbefale Michael Cohrt i Odsherred. Vi går hos ham, han er så god til børn. Jeg havde også meget ømme bryster, og det var smertefuldt at ligge ham til. Jeg måtte bruge ammebrik på venstre bryst (ellers gad han ikke tage fat.) mine nippels var heller ikke ens i starten... Da Michael Cohrt havde behandlet ham, kunne jeg ret hurtigt mærke det på brysterne også. Det viste sig at August havde spændinger i nakken, som gjorde at han suttede skævt.
 3. Ja, jeg er også nysgerrig ☺️
 4. Har du prøvet mælkebomben? Ellers prøv at Google den
 5. På modermælk siger min sundhedsplejerske 10-14 dage før man bør reagere. Vores bassen på 7 uger, har kun en lorteble om ugen gennemsnitslig. Han går dog også til KST på grund af spændinger i nakke (påvirker amning og mave) og spændinger i maven (påvirker afføring). EDIT Kan se din baby er noget ældre end min, så never mind ☺️ August er på Udos choice (hans prutter er blevet mindre lugtende, så på den måde fungerer de for os - han startede op på det pga de lugtende prutter)
 6. Og forøvrigt en god og relevant tråd, NSEllekilde
 7. Håber det er okay med endnu et spørgsmål. Hvorfor uld/silke body indenunder en bomuldsbody? Min umiddelbare tanke er at det må være mere varmt, på grund af flere lag tøj? August havde en uld/silke body i str 50 han sov med om natten, jeg synes hans temperatur var perfekt, så vil gerne købe flere (og spare penge ved f.eks at vælge undertøj han kan være i i længere tid) men har lige brug for at forstå meningen med undertøj indenunder bomuldstøjet (som jeg synes er svære for August ikke at få det for varmt i) ☺️
 8. I forhold til Wish - kan man se hvor varen bliver sendt fra? Hvis man kan, hvor ser man det så hende?
 9. Skumklude er for grove til bassemanden. Hvilke babypads vil i anbefale? Hvad bruger i til almindelig vask af kroppen?
 10. Min gamle studiekammerater skal giftes næste lørdag, kan jeg tage min baby på 1 måned med i kirken?
 11. Navn: August Fødselsdag og tid: 19. juli kl. 22.49 Vægt: 3614 gram Længde: 52 cm. Evt. ekstra info: August kom 40+1. Fødslen startede med vandafgang kl. 17 og han var ude lige under 6 timer efter.
 12. Han hedder August
 13. Jeg kan ikke lide multiquote,men tak for hep på god fødsel. Vores basse nåede at få fødselsdag d. 19.07.2016, da han blev født kl. 22.49. Efter en fantastisk epidural for moderen, faldt bassemandens hjertelyd, så han blev taget med sugekop det sidste stykke.
 14. Jeg nåede også at blive yderst misundelig på CMathilde og FruL i morges, da deres fødsler gik i gang
 15. Og nu med vandafgang