SaSS

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    227
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Alle besvarelser af SaSS

  1. Nej nej nej. Jeg fuldammer min søn, men har lige opdaget blod på papiret efter toiletbesøg (dvs menstruation) Han er 12,5 uge, spiser meget ofte. Ifølge min badevægt er hans vægt stilestående... Er min amning ved at gå i stå?
  2. Jeg ved ikke hvor du bor i landet, men jeg vil anbefale Michael Cohrt i Odsherred. Vi går hos ham, han er så god til børn. Jeg havde også meget ømme bryster, og det var smertefuldt at ligge ham til. Jeg måtte bruge ammebrik på venstre bryst (ellers gad han ikke tage fat.) mine nippels var heller ikke ens i starten... Da Michael Cohrt havde behandlet ham, kunne jeg ret hurtigt mærke det på brysterne også. Det viste sig at August havde spændinger i nakken, som gjorde at han suttede skævt.
  3. Ja, jeg er også nysgerrig ☺️
  4. Har du prøvet mælkebomben? Ellers prøv at Google den
  5. På modermælk siger min sundhedsplejerske 10-14 dage før man bør reagere. Vores bassen på 7 uger, har kun en lorteble om ugen gennemsnitslig. Han går dog også til KST på grund af spændinger i nakke (påvirker amning og mave) og spændinger i maven (påvirker afføring). EDIT Kan se din baby er noget ældre end min, så never mind ☺️ August er på Udos choice (hans prutter er blevet mindre lugtende, så på den måde fungerer de for os - han startede op på det pga de lugtende prutter)
  6. Og forøvrigt en god og relevant tråd, NSEllekilde
  7. Håber det er okay med endnu et spørgsmål. Hvorfor uld/silke body indenunder en bomuldsbody? Min umiddelbare tanke er at det må være mere varmt, på grund af flere lag tøj? August havde en uld/silke body i str 50 han sov med om natten, jeg synes hans temperatur var perfekt, så vil gerne købe flere (og spare penge ved f.eks at vælge undertøj han kan være i i længere tid) men har lige brug for at forstå meningen med undertøj indenunder bomuldstøjet (som jeg synes er svære for August ikke at få det for varmt i) ☺️
  8. I forhold til Wish - kan man se hvor varen bliver sendt fra? Hvis man kan, hvor ser man det så hende?
  9. Skumklude er for grove til bassemanden. Hvilke babypads vil i anbefale? Hvad bruger i til almindelig vask af kroppen?
  10. Min gamle studiekammerater skal giftes næste lørdag, kan jeg tage min baby på 1 måned med i kirken?
  11. Navn: August Fødselsdag og tid: 19. juli kl. 22.49 Vægt: 3614 gram Længde: 52 cm. Evt. ekstra info: August kom 40+1. Fødslen startede med vandafgang kl. 17 og han var ude lige under 6 timer efter.
  12. Terminen er om to uger, og jeg føler ikke vi har fundet det helt rigtige navn endnu til vores basse. På listen lige nu er Johan August Alexander Axel Nyfødte fætter hedder Hjalte, er ellers glad for navnet Malthe, men ligger det ikke for tæt? Johan kan lyde lidt "hårdt" (ligesom Axel), men er nemt at udtale. August tænker jeg er lidt svært at udtale for fætre og kusiner samt ham selv? Alexander er så flot et navn, men er det for langt? Har i bud på navne a la Alexander, men med kun to eller tre stavelser? Jeg tænker der går lang tid før han kan udtale sit eget navn ved at det har fire stavelser (og stave sit navn til den tid). Jeg stiger mig blind på de samme navne på navnelisterne, så piger, inspirer mig!
  13. Han hedder August
  14. Jeg kan ikke lide multiquote,men tak for hep på god fødsel. Vores basse nåede at få fødselsdag d. 19.07.2016, da han blev født kl. 22.49. Efter en fantastisk epidural for moderen, faldt bassemandens hjertelyd, så han blev taget med sugekop det sidste stykke.
  15. Jeg nåede også at blive yderst misundelig på CMathilde og FruL i morges, da deres fødsler gik i gang
  16. Og nu med vandafgang
  17. 40+1 - officielt gået over tid...
  18. Jeg er lidt utålmodig nu ... Til tjek i onsdags (39+2) var jeg to gange fingre åben, ingen livmoderhals tilbage og blød som smør. Jeg fik desuden hindeløsning, og lægen mente ikke jeg fik brug for min tid 40+2. Og hvad er der sket, bidende sammentrækninger der kommer og går - ih hvor er det frustrerende at det ikke bare udvikler sig... Mette - har jeg fået sagt Tillykke, ellers stort tillykke med Bjørk! Tsecret - stort tillykke med jeres pige, har i fundet et navn endnu?
  19. Ikke helt, men næsten. Jeg afslører det når jeg har født lige rundt om hjørnet. Det bliver højst sandsynligt August eller Johan ❤️
  20. Ja, det er nemlig! Sander er sødt, jeg ved bare ikke om det Passer til vores dreng ☺️
  21. jeg kan godt lide Jonathan, men manden synes ikke det passer til vores baby ☹️
  22. Vi kender en sød hund der hedder Bertram, så det vil manden ikke, selvom det er så sødt. Jakob har manden dårlig associationer til, desværre. Sikke nogle døde udtalelser af Valdemar og Elisabeth ☺️
  23. Sander og Alex er søde, men vi synes ikke de passer til vores basse ☺️
  24. Jeg skal lave to rangler, hvor der ikke er plads til den sædvanlige rangleindmad, så jeg tænkte at lave en knitre rangle istedet. Hvad kan jeg bruge som materiale?
  25. Har i andre oplevet stik i den ene side af lænden i slutningen af graviditeten, og betød det noget ift snarlig fødsel? Jeg er 38+2 og har haft stik/niv i den ene side af lænden det meste af dagen.