faf

Medlemmer
 • Content count

  1,266
 • Joined

 • Last visited

About faf

 • Rank
  Super medlem
 • Birthday 03/17/1992

Profile Information

 • Status
  Er gravid
 • Terminsdato
  22-10-2016

Recent Profile Visitors

2,098 profile views
 1. Jeg har selv pcos og jeg er blevet naturligt gravid. Men med din alder taget i betragtning, undskyld så ville jeg nok kontakte lægen, med henblik på en henvisning til gynækolog.
 2. Jeg har ikk selv fået en gennemskyldning men har hørt om flere som har. Men det er ikk fordi at en gennemskyldning løser fertilitetsproblemet. Ofte er det en medvirkende faktor i et udredningsforløb. Men de gange hvor det virker fertilitetsfremmende, er der fordi kvinden ikk har problemer med at danne æg. Men fordi der ikk er passage i æggelederne. De kan være lukket en smule til af arvæv efter infektioner. Og nogle gange så er en skylning nok til at åbne op for æggelederen igen. Men ikk altid. Men har du regelmæssig mens? For det kunne jo også være at du ikk havde æl? Det har jeg personligt ikk selv pga pcos.
 3. Åh har så ondt af, at du står i den situation. Men jeg vil sige jeg er enig med dig i, at du skal til og i gang. Du aner ikk om du har nemt ved det eller om det er en kamp som tager flere år. Men omvendt lyder din kæreste slet ikk parat, men ville nok sætte mig ned og virkelig snakke med ham om, dit store ønske, spørger hvad han har af tankerog hvorfor. Men i har selvfølgelig også kun været sammen i et år, så kan tænkes at han måske Synes det er tidligt i jeres forhold.
 4. Slettes
 5. Har ikk selv en kostplan fra ds jeg var gravid. Men havde samtaler med en diætist i forhold til at jeg havde graviditets sukkersyge, og samtidig undervægtig, så keg ikk kunne følge de gængse anbefalinger. Men hvis du har behov for en kostplan, er du nok blevet henvist til en diætist. Ellers er der som sådsn ikk behov for at spise efter kostplaner som gravid. Så længe du følger sundhedsstyrrelsen anbefalinger.
 6. Nu læste jeg lige på det. Og det skal kun gives anti-d hvis man er efter 8+ eller hvis det er en kirurgisk abort. Og hvad jeg kunne læse er det fordi at fosters blodmængden inklusiv den som er i moderkagen er så lille, omkring 0,25 ml og det er ikke nok til st kunne give en immunisering medmindre man får over 80% af fosterets blod over i sig. Og det gør man ikk. Jeg undersøgte det selv en del under min graviditet da jeg selv er rhesus negativ, og heldigvis var min søn også det.
 7. Uden at kunne huske det præcist, det er næsten 3 år siden jeg var i praktik på gynækologisk og havde med aborter at gøre. Men mener først at det er hvis man er 8 uger henne eller derover at man giver anti-d. Da det først er her efter man risikere at danner antistoffer.
 8. Kæmpe kram til dig, det er en utrolig svær og uretfærdig situation du står i. Jeg synes du skal følge din mavefornemmelse, og beholde barnet. Især når i også har støtte fra din kærestes mor. Tænker dine forældres frustration måske handler meget om hvad der er normen i jeres kultur. At det ikk er velset at få barn uden man er gift. Og ved ikk om din kæreste også er muslim eller om han er kristen. Det kan jo også være det der trykker dem. Men jeg ville, hvis det var mig - være kold over for min familie hvis de pressede mig til en abort, da du er myndig og selv bestemmer over din krop. Så havde keg meldt min familie fra, og sagt at enten kan de acceptere tingene som de er, tænke deres men holde deres mund. Eller de kan gå. Men jeg håber du træffer den beslutning der skal til, og som fungere bedst for jer.
 9. Okay han afvente sig så ikk. Han bliver forsat ammet og er lige blevet et år. Nu er jeg dog bare nået til det punkt at han gerne måtte stoppe nu. For jeg kan ikk holde til det længere fysisk. Har tabt mig alt for meget
 10. Jeg ved ikk om du har født, er ikk så meget her inde længere. Men jeg skulle sættes igang før termin pga graviditetssukkersyge og lille barn ( han var -22,1%). Jeg var inde til ctg da jeg var 39+0 (lørdag) fik lavet en hindeløsning og var fint blød og moden til at de kunne det (var førstegangsfødende) om søndagen havde jeg tid til en omgang igangsættende akupunktur og rebozo, mandag var jeg til jdm og fik foretaget endnu en hindeløsning. Og havde en tid til torsdag til oplægning af ballonkateter. Jeg havde frabedt mig medicinsk igangsættelse, hvis andet var muligt, da jeg er af den overbevisning at hvis man bliver sat igang medicinsk er der øget risiko for s-drop og derved øget risiko for vestorm og derved epidural og øget risiko for sectio. Heldigvis nåede jeg ikk der ud, efter hindeløsningen mandag morgen, havde jeg første ve omkring kl 14. Ved 16.30 tiden begyndte de af komme med 20. Min interval. Kl 23 begynder de at komme med 5-10 min interval og fra kl 2 tirsdag nat kommer de med 2-3 minutters interval. Kl 6 ankommer jeg til sygehuset og er 4-5 cm åben. Pga graviditetssukkersyge skal jeg ligge i konstant ctg overvågning. Kl 15 er jeg 9,5 cm åben men vandet er forsat ikk gået. Kl 18 skal de til at tage vandet da jeg er 10 cm åben, men vandet går spontant og jeg får presseveer omkring 18.05, havde dog en lang pressefase og der var noget påvirket hjertelyd, så der bliver kaldt læge på stuen der bliver målt pH på min søn og de snakker om at han skal tages med kop. Føder dog spontant uden indgriben kl 19.13. Har og har haft en ganske fint ammeforløb, nohr er lige blevet 1 år og ammer forsat aften og nat. Jeg synes jeg havde en okay fødsel, altså den lå langt fra hvad jeg havde drømt om og planlagt. Da jeg havde planlagt en hjemmefødsel helt indtil jeg var 38+4 besluttede jeg selv at føde på sygehuset, pga risikofsktore.
 11. Det er helt normalt at man kan have lidt brunligt udflåd. Under en graviditet bliver ens slimhinder meget følsomme, og kan nemt komme til at bløde. Og når det er brunligt er det gammelt blod. Du skal først være nervøs hvis du får frisk blødning altså rød blødning. Ifh om du bliver scannet ved første lægebesøg. Så nej. Har dog læst mig frem til herinde, at nogle læger har en scanner de kan bruge. Men de færreste praktiserende læger er uddannet i at bruge en ultralydsscanner i forhold til graviditet. Men jeg havde det på samme måde som dig, jeg turde heller ikk tro på graviditeten før end jeg havde set at der var noget. Derfor købte min kæreste og jeg en scanninger en privatklinik omkring uge 7-8 stykker. Man skal helst være omkring de 7 uger henne, for først efter uge 6 er der hjerteblink.
 12. Jeg er lige kommer tilbage fra barsel til mit studie, er Sygeplejestuderende. Altså hvis jeg helt selv havde kunne planlægge, så havde jeg klart valgt at få barn tidligt i uddannelsen. Jeg er lige startet op på 6. Semester som er praktik og kender ingen på mit hold, og der er fx kun to fra min nye klasse i praktik på samme sygehus som mig. Til midt januar starter jeg op på 7. Semester, hvor vi skal igang med bachelor. Og vi må på vores skole ikk skrive alene. Så jeg kommer ind i en helt ny klasse og skal finde nogle at skrive ba med. Ikk det fedeste
 13. Først da maven begyndte at vokse. Eller da jeg testede positivt havde jeg ømme brystvorter. Men ellers intet. Turde heller ikk knytte mig til graviditeten, før jeg havde set at der var liv. Købte en tidlig scanning i uge 7+
 14. Du skal gå udfra du så er 5+2 - det er i hvert fald sådan jeg fik af vid runder studiet at vi skulle vejlede efter aborter. Derfor kan det jo godt ske at du kun er 4+0.
 15. Jeg blev gravid ca 3 måneder efter p-pille stop. Vi regnede ikk med at jeg ville blive gravid, og jeg ville bare rense kroppen ud inden vi skulle i behandling da jeg har pcos og ingen cyklus overhovedet. Lige pludselig fik jeg bare en øget sexlyst og Wupti et par uger efter havde jeg en positiv test.