Pælargonie

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    34
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Alle besvarelser af Pælargonie

  1. Mener du transportgodtgørelse mellem hjem og sygehus? Du skal undersøge på nettet, hvordan det er i din region. Det er regionsbestemt. Hvis du opfylder betingelserne, henvender du dig ved sekretæren på behandlingsstedet, og udfylder et skema, og så går pengene ind på nemkontoen. Der kan udfyldes med tilbage virkende kraft. Det er noget med at man skal have over 50 km hver vej, og så får du hvad der svarer til billigste transport med det offentlige. Men det er fra hjemmet og til behandlingsstedet.
  2. En dagplejer kan ikke tillade sig at blande sig i hvad du gør på den måde. Hun skal passe dit barn når du har brug for det, indenfor den tidsramme I har stående på papir. Du kan jo også lade være at fortælle hende hvad tid du møder, så længe hun har et mobilnummer hun kan kontakte, så kommer det ikke hende ved, om du arbejder, er i skole, har fri eller whatever.
  3. Var det så ikke en god ide, at sige næste gang de lover, at det har de sagt så mange gange før, og det skal de ikke sige igen, men istedet gøre noget ved det, og komme ud og besøge jer.? Og så sige at du ikke vil bede dem komme igen, før de har været der.
  4. Vand, balsam, kæm...gentag hver anden dag i 14 dage, og derefter en gang om ugen forebyggende. Ingen kemi eller fixfax. Det her virker.
  5. Brug suppen.. Ja, jeg vil så påstå at der ikke er megen suppe i risvand eller spaghettivand..det kan man altså ikke bruge som suppe.
  6. Hvorfor siger I ikke bare ja tak, og så må I jo melde fra før festen, (et par dage) hvis det ikke går....? Gaven skal I jo af med under alle omstændigheder, og det kunne jo være dejligt hvis I så kunne være med. Det kan sagtens lade sig gøre, hvis alt går godt. Du kunne evt få babypassser til at komme med baby, når der skal ammes.
  7. Han skal flytte fra den kone, og for sig selv, og først der, ser I om kærligheden mellem jer bærer. Hun kan ikke flytte med sønnen på den måde, jo dte kan hun, men så brænder hun sine egne broer og ødelægger det for sig selv. Han skal med det samme gå til statsforvaltningen, når han er flyttet, og de er ret hurtige til at stable et møde på benene, hvor man lave ren aftale som gælder indtil sagen endelig kommer for, og der er retningslinier nedfældet som hver især skal følge. Hvis han fortsætter med at bo ved konen så tager han dig ved næsen.
  8. Bug Buster sættet, kæmme med balsam i hver anden dag, i 14 dage, derefter HVER fredag fremover.
  9. Når jeg tænker tilbage, så var det utroligt at man engang før i tiden skulle finde sig i, at der mange steder blev røget, så det ikke var til at trække vejret. Tænk på fester, bankohaller og diskoteker. Alt hvad man havde på incl ens hår STORSTANK af den røg, ens øjne rendte i vand og var røde, og det var en lettelse at komme udenfor og trække vejret i frisk luft.
  10. Ja jeg mener at rygeren skal slukke smøgen. Det kaldes "at tage hensyn"...og ikke noget med over-undermenneske..men HENSYN.
  11. Med det du ridser op med to der står i et busskur, en ryger og en ikke-ryger, jamen de har nøjagtig lige meget ret til at være der! Men rygeren skal bare ikke ryge mens han/hun står der.
  12. Ja, det er helt rigtigt.
  13. Og den troede jeg så heller ikke på...Nej, det er en dårlig ide.
  14. Morsom tråd.
  15. Lige præcis rygning må man gerne forbyde for mig.. Og fordi man kender en der har røget i 40 år, som aldrig har været på sygehuset, er det jo ikke ligefrem ufarligt at ryge, der er ingen regler uden undtagelse. Hvis man ikke tror på at rygning er skadeligt for kroppen, er man da dum.
  16. Det er for mange firmaer faktisk ret fint at holde lukket den fredag efter Kr. Himmelfartsdag, så der er lukket ned resten af ugen, og ikke åbent fredag efter en lukket dag, det er besparende i forhold til at starte op for en enkelt dag, for derefter at holde weekend. Nogle gange er det lagt ind i en overenskomst at man skal tage en fridag den dag(selvfølgelig skal man selv betale den på en eller anden måde), og andre gange er det op til de ansatte selv at finde ud af om de vil ha fri eller ej. Det er meget forskelligt alt efter hvor man er ansat.
  17. Det kan man da osse fint kalde det, men jo man FÅR ikke en dag foræret, på en eller anden måde betaler man selv for friheden.
  18. Det er ikke alle der har lukket fredag efter Kristi Himmelfartsdag, alle butikker har da åbent, og det er en hverdag. At man flere steder vælger at lukke ned om fredagen, er da fornuftigt nok, de ansatte bruger jo en feriedag, eller en feriefridag, og de skal jo bruges før eller siden. Så jeg forstår ærlig talt ikke hvad der er galt i det?? Man FÅR jo ikke en fridag foræret.
  19. Og dem skal de ikke skære ned, det er det mest tåbelige jeg har hørt, især i den her tid.
  20. Læs her Sjovt du slynger det ud, det passer ikke.
  21. •I 2011 var fradraget på 4,25 procent af din arbejdsindkomst, og fradraget kunne højest blive 13.600 kroner.
  22. Jeg har Onfone og er 100% tilfreds.. 99 kr pr måned, fri sms og mms og net, og 3 timers taletid.. Hvis du skal ha 5 timers, koster det 149 kr. Man taler gratis Onfone-Onfone, dvs det tæller ikke med i de 3 eller 5 timers taletid. Man kan hele tiden følge sit forbrug på sin personlige side på nettet. Meget overskueligt.
  23. Nej, forskudsskat er de beløb SKAT har på forhånd og dermed beregner din månedlige skat ud fra. Når året så er omme, beregnes den endelige opgørelse, og så får man enten tilbage eller skal betale. Forskudskatten kan man hele tiden gå ind og ændre på, hvis man undervejs i et år, har ting der ændrer sig, feks nyt job, skilt, hussalg, ekstra penge(fratrædelsesgodgørelse, bonus osv). Ordet siger egentligt sig selv: forskud..
  24. På apoteket kan du købe disse, dem har jeg gode erfaringer med: Styrk dit immunforsvar med Multi-tabs® Immuno 2i1 Multi-tabs® Immuno 2i1 er et dagligt kosttilskud af vitaminer, mineraler og mælkesyrebakterier, der støtter immunforsvaret samt bidrager til en balanceret tarmflora. Tabletten indeholder den daglige anbefalede mængde vitaminer og mineraler til voksne samt en milliard mælkesyrebakterier, der giver sikkerhed for, at man hver dag får den tilstrækkelige mængde, der holder tarmfloraen i balance. En velfungerende mave støtter immunforsvaret og optimerer samtidig optagelsen af vitaminer og næringsstoffer fra kosten, der ruster mod vinterens snuer Fås på apoteket. Vejledende udsalgspris: 119,95 kr. for to måneders forbrug (60 tabletter). Læs mere om Multi-tabs® Immuno 2i1 Derudover, giv dig tid til toilettet, klæd dig ordentligt på, frys aldrig om fødderne, og drik noget tranebærsaft, lige så snart der er optræk til det, og derudover en masse vand.
  25. Man kan sige og mene mange ting, og det er for det meste i orden. Men at sidde med så mange tilhørere, og tro at man kan tillade sig at sige det han gjorde, det er at tro for meget om sig selv. Han kan sige hvad han vil, men nogen gange så har det altså en konsekvens. Og hva skulle han sidde og sige det for?? De to piger der sad omkring ham, var tydeligt målløse over det, den ene prøvede endda at stoppe ham, men han ævlede bare videre. Det viser at han har storhedsvanvid, og tror at han kan tillade sig en hel masse, men det kan han altså bare ikke. Det har han vel fundet ud af nu.