Pælargonie

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    34
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Pælargonie

  • Status
    Medlem
  1. Mener du transportgodtgørelse mellem hjem og sygehus? Du skal undersøge på nettet, hvordan det er i din region. Det er regionsbestemt. Hvis du opfylder betingelserne, henvender du dig ved sekretæren på behandlingsstedet, og udfylder et skema, og så går pengene ind på nemkontoen. Der kan udfyldes med tilbage virkende kraft. Det er noget med at man skal have over 50 km hver vej, og så får du hvad der svarer til billigste transport med det offentlige. Men det er fra hjemmet og til behandlingsstedet.
  2. En dagplejer kan ikke tillade sig at blande sig i hvad du gør på den måde. Hun skal passe dit barn når du har brug for det, indenfor den tidsramme I har stående på papir. Du kan jo også lade være at fortælle hende hvad tid du møder, så længe hun har et mobilnummer hun kan kontakte, så kommer det ikke hende ved, om du arbejder, er i skole, har fri eller whatever.
  3. Var det så ikke en god ide, at sige næste gang de lover, at det har de sagt så mange gange før, og det skal de ikke sige igen, men istedet gøre noget ved det, og komme ud og besøge jer.? Og så sige at du ikke vil bede dem komme igen, før de har været der.
  4. Vand, balsam, kæm...gentag hver anden dag i 14 dage, og derefter en gang om ugen forebyggende. Ingen kemi eller fixfax. Det her virker.
  5. Brug suppen.. Ja, jeg vil så påstå at der ikke er megen suppe i risvand eller spaghettivand..det kan man altså ikke bruge som suppe.
  6. Hvorfor siger I ikke bare ja tak, og så må I jo melde fra før festen, (et par dage) hvis det ikke går....? Gaven skal I jo af med under alle omstændigheder, og det kunne jo være dejligt hvis I så kunne være med. Det kan sagtens lade sig gøre, hvis alt går godt. Du kunne evt få babypassser til at komme med baby, når der skal ammes.
  7. Han skal flytte fra den kone, og for sig selv, og først der, ser I om kærligheden mellem jer bærer. Hun kan ikke flytte med sønnen på den måde, jo dte kan hun, men så brænder hun sine egne broer og ødelægger det for sig selv. Han skal med det samme gå til statsforvaltningen, når han er flyttet, og de er ret hurtige til at stable et møde på benene, hvor man lave ren aftale som gælder indtil sagen endelig kommer for, og der er retningslinier nedfældet som hver især skal følge. Hvis han fortsætter med at bo ved konen så tager han dig ved næsen.
  8. Bug Buster sættet, kæmme med balsam i hver anden dag, i 14 dage, derefter HVER fredag fremover.
  9. Når jeg tænker tilbage, så var det utroligt at man engang før i tiden skulle finde sig i, at der mange steder blev røget, så det ikke var til at trække vejret. Tænk på fester, bankohaller og diskoteker. Alt hvad man havde på incl ens hår STORSTANK af den røg, ens øjne rendte i vand og var røde, og det var en lettelse at komme udenfor og trække vejret i frisk luft.
  10. Ja jeg mener at rygeren skal slukke smøgen. Det kaldes "at tage hensyn"...og ikke noget med over-undermenneske..men HENSYN.
  11. Med det du ridser op med to der står i et busskur, en ryger og en ikke-ryger, jamen de har nøjagtig lige meget ret til at være der! Men rygeren skal bare ikke ryge mens han/hun står der.
  12. Ja, det er helt rigtigt.
  13. Og den troede jeg så heller ikke på...Nej, det er en dårlig ide.
  14. Morsom tråd.
  15. Lige præcis rygning må man gerne forbyde for mig.. Og fordi man kender en der har røget i 40 år, som aldrig har været på sygehuset, er det jo ikke ligefrem ufarligt at ryge, der er ingen regler uden undtagelse. Hvis man ikke tror på at rygning er skadeligt for kroppen, er man da dum.