TwinS

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    29
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About TwinS

  • Status
    Medlem
  • Fødselsdag 01/29/1985

Profile Information

  • Status
    Andet
  • Lokation
    Danmark
  1. Vi var til scanning i sidste uge, for at fastslå terminsdatoen - det var en super dejlig oplevelse, og de kunne endda fortælle os at vi ventede os tvillinger. Det kom som et stort chok for os! Jeg har før vi været gravid med tvillinger, men mistede dem begge i uge 13+4 (helt tilbage fra 2007). Vi tog hjem dernede fra, følte os glade og lettede over at se hjerteblik.. Men begyndte desværre at bløde meget pludselig og meget kraftigt i går. Så vi har endnu en gang mistet vores tvillinger! Puha, det er meget hårdt! :boo Vi har været til scanning tidligt i morges, og det er desværre slut. Så jeg vil ønske jer alle sammen held og lykke med jeres graviditeter, kommende fødsler og dejlige børn. /Maria. PS. Hvem vil stå for terminslisten?? Vedkommende kan evt oprette en ny, så sørger jeg for at få den anden slettet.
  2. :balloons Velkommen til og tillykke med bebs :D
  3. Tillykke og velkommen til :loveshower Det bliver da spændende med en terminsscanning :)
  4. Nu er jeg studerende, så slipper for at skulle fortælle det :lolhit
  5. Tillykke :loveshower
  6. MIT RIGTIGE NAVN: Maria TERMIN: Efter sidste mens, 15 december FØDESTED: Haderslev SCANNINGER: ? JM KONSULTATIONER: ? VENTER PIGE/DRENG/TVILLINGER: ? MULIGE NAVNE: ? STØRRE SØSKENDE: To børn 3 og 5 år TAGET PÅ I KILO: 0 indtil videre GENER:Ingen lyst til mad! :( SÅDAN VIL JEG FØDE: Vaginal HVEM SKAL MED TIL FØDSLEN: Min mand ANDET:
  7. Velkommen til :glad Og tillykke :loveshower
  8. Tror vi fortæller det omkring NF, hvis de ikke ryger ud inden. Lige nu vil jeg bare gerne have første 1 lægebesøg først med vandrejournal osv, før vi fortæller noget som helst :) Jeg ved ikke hvordan vi vil fortælle det, måske med et lille rim? :)
  9. Tillykke med din VJ, glæder mig også ufattelig meget til at få min.. :) Bliver da spændende med scanningen den 27, så må du huske at komme med en opdatering så vi kan følge med :whistling :biglove
  10. Hjertelig tillykke og velkommen :loveshower
  11. Tillykke og velkommen til :loveshower Vil du med på terminslisten?
  12. Stort knus :kram2
  13. Tak :biglove
  14. Er den lavet eller... For sys ikke jeg kan finde den?! Vil gerne stå for listen hvis der ikke er lavet en :rolleyes
  15. Sørme om jeg ikke her til morgen stod med en positiv g-test, JO! :kuller Der går nok lige lidt tid inden den siver ordentlig ind, men jeg er altså gravid - min cyklus er meget ustabil, et sted i mellem 26-35 dage, så ved end ikke hvornår min termin er, men gætter selv på på mellem 15-20 december. Havde mens 10 marts... Jeg hedder Maria, og dette er vores 3 barn. Vi har i forvejen en pige på 5 og en dreng på 3 år. Og hej :biglove