Binser

Medlemmer
 • Content count

  1,071
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

About Binser

 • Rank
  Super medlem
 • Birthday 02/01/1985

Profile Information

 • Status
  Er mamma - gravid igen
 • Terminsdato
  29-05-2013
 • Lokation
  København
 1. Jeg håber at i får lige så gode oplevelser der ude som vi har haft... Al held og lykke her fra i hvert fald.
 2. Trianglen har hjulpet os med vores 3 børn. De er bare SÅ søde der ude og meget hjælpsomme.
 3. Jeg kan desværre ikke give dig andre råd end hvad alle de andre kloge piger er kommet med... Har selv PCOS og fik kun mens én gang om året, så efter et år med selv at prøve tog vi også til lægen, hvor de testede min mand først (det er os lidt nemmere) :D Og alt var fint der blev vi henvist til Trianglen, som nu har hjulpet os med at få vores skønne børn :) Du skal have al held og lykke her fra, for det kan lade sig gøre :kram
 4. :)
 5. Hej hilde Vi har haft samme problem med vores Luna. Hun er skæv i sin højre side, i starten så meget at det gik helt frem i ansigtet. Efter at vi har brugt hjertepuden, været til kiropraktor osv. Blev vi henvist af egen læge til Hvidovre hospital. Vi har nu været til samtale med dem og de har sendt os videre til fysioterapi der ude. Så det venter vi spændt på. Som en anden skriver er der jo starband.dk. Vi har haft en snak i Tlf. Med dem og de var rigtig søde. Du kan jo evt. prøve at ringe til dem og høre om hvordan og hvorledes.
 6. Mine piger bliver 6mdr på fredag de får: Grød kl. 7 Flaske, 240ml. Kl. 11-11.30 Flaske, 240ml. Kl. 14.30-15 Grød/mos kl. 17 Flaske kl. 18.30 (de bliver tilbudt 240ml, og det er forskelligt hvor meget de spiser Jeg skal til at introducere et 3. Måltid nu her. Min sundhedsplejerske sagde i mandags at de stadig primært skal leve af mme pga jernbehovet. De skal have ca. 750 ml.
 7. Jeg har været til Esl lagersalg i Kbh idag, syntes ikke det var det vilde at komme efter. Jeg gav 80kr. Pr bluse og 20kr. For strømper.
 8. Vi har selv IKEAs. Men jeg ville ikke vælge et hvor ovn lågen åbner ned af, da den ender med at blive et sted man kravler op også kan det hele vælte. :)
 9. Lad mig se jeres skønne børn!
 10. Skøn beretning og hvor er du bare sej! Det er lidt sjovt at tænke på at vi blev sat i gang på samme tid, men at du lige måtte vente lidt længere :) Og at vi har haft næsten ens fødsler - Mille kom også med fødderne først :)
 11. :glad :glad :glad
 12. Jeg kan desværre ikke den dag - men håber i får en dejlig dag!
 13. Fra i søndags
 14. Tykke Luna