Nausikaa

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    134
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Alle besvarelser af Nausikaa

  1. Prøv at lade far give flasken. Jeg kunne heller ikke få min søn til at tage en flaske, men min mand havde ingen problemer. Tror at baby forbinder mor med mad fra brystet og derfor ikke vil tage flaske
  2. Tusind tak for jeres lykønskninger Det var en ret hurtig fødsel. Vi kom ind på sygehuset kl 10.50 og der var jeg åbnet 5-6 cm. Hun er født kl 13.02. Ingen klip eller bristninger -skønt!
  3. Dato: 26/7 (38+5) Kl: 13.02 Køn: Pige Navn(på barnet): Hemmeligt lidt endnu... Vægt: 3758 g Længde: 51 cm Hvor: Regionshospital Viborg Hvordan: Vaginal :)
  4. Så blev jeg færdig med babys første sæt tøj :loveshower Så er spørgsmålet bare om det er dette sæt, der skal i brug: Eller om det er dette sæt, der skal i brug: Den kommende storebror skal selvfølgelig ikke snydes: Hvad har I valgt?
  5. L vejede 4190g og var 56 cm lang. Han passede str 56
  6. Vi blev slet ikke spurgt. Har dog heller aldrig hørt om, at man kan vælge salmer til barnedåb
  7. Åh, det kender jeg godt. Sidste gang røg kiloene hurtigt af da jeg ammede, så denne gang forkæler jeg også mig selv :)
  8. "Du er" og "Forårssang". De får ham til at slappe af :)
  9. Jeg har selv syet min strækvikle og er i gang med nummer 2 :)
  10. Jeg har været rigtig glad for at føde i Viborg og skal snart igen :)
  11. Det ved jeg kun alt for godt. Kender ikke andre, der hedder det ;)
  12. Sønke Kræn-Ole Lydia Remi Maigen
  13. Vi skal "nok bare" i svigerforældrenes sommerhus på Rømø (ikke at det er dårligt). Jeg har pt 53 dage til termin, så jeg orker nok ikke så meget andet :)
  14. hov...havde ikke lige set at det var en terminstråd og ikke "vil gerne være gravid", så du kan nok ikke bruge mit svar alligevel
  15. Hvordan gik det her til morgen? :goodluck
  16. Vi har allerede en barnevogn, men storebror bruger den stadig (bliver 2 i næste måned). Vi har dog en Brio Happy klapvogn, hvor der kan stå en lift. Det starter vi lige ud med. Hvis ikke det går, så køber vi en brugt barnevogn.
  17. "Den lille" eller "rumle nr 2" (rumler lige så meget rundt som storebror, der også blev kaldt rumle)
  18. Åh, sikken en god opdatering. Glæder mig til næste opdatering :loveshower
  19. Så fik manden og jeg bestilt tid til 3D scanning. Vi skal afsted d. 4/6. Glæder mig vildt meget til at se om den lille ligner sin storebror af udseende som af energi. Den lille er i hvert fald meget voldsom inde i maven og ofte kan det ses uden på maven. Storebror var ligesådan, så selvom vi ikke kender kønnet, så ved vi i hvert fald at det er en rumle nr 2, vi venter (rumle var storebrors kælenavn i maven)
  20. Det er også der vi skal hen. Dejligt at høre, at du havde en fantastisk oplevelse :loveshower
  21. Ja, kom nu hjem til den computer :)
  22. Jeps, jeg glæder mig helt vildt. Jeg skal scannes i Flensborg, da de har helt andre priser der. Vi er alligevel ofte i Sønderjylland for at besøge familien
  23. Min søn blev døbt, da han var 15 uger gammel, så omkring 3,5 måneder gammel. Den lille kommer nok til at være ca samme alder
  24. I starten brugte jeg hospitalets "bleer", og da jeg kom hjem brugte jeg always natbind og senere alm always bind. Hvor mange du skal købe afhænger helt af hvor længe du bløder efter fødslen. Det er der rigtig meget forskel på. Jeg blødte i 6 uger, så 30 bind var slet ikke nok for mig (til gengæld fik jeg først menstruation 9 måneder efter fødslen -en måned efter ammestop)
  25. Er der en jordemoder eller en anden venlig sjæl, der kan hjælpe mig med at forstå nogle ting i min fødselsjournal? Hvad betyder: uniforme dec? variable kompl dec? suges for grønt fostervand i n+s+ventrikel Narkose forvagt kaldes til stuen -hvorfor? Drengen begynder at knirke Kan jeg mon komme til at se min søns børnejournal af pæd.?