Nausikaa

Medlemmer
 • Content count

  134
 • Joined

 • Last visited

About Nausikaa

 • Rank
  Aktivt medlem

Profile Information

 • Status
  Er mamma
 • Lokation
  KBH
 1. Prøv at lade far give flasken. Jeg kunne heller ikke få min søn til at tage en flaske, men min mand havde ingen problemer. Tror at baby forbinder mor med mad fra brystet og derfor ikke vil tage flaske
 2. Tusind tak for jeres lykønskninger Det var en ret hurtig fødsel. Vi kom ind på sygehuset kl 10.50 og der var jeg åbnet 5-6 cm. Hun er født kl 13.02. Ingen klip eller bristninger -skønt!
 3. Dato: 26/7 (38+5) Kl: 13.02 Køn: Pige Navn(på barnet): Hemmeligt lidt endnu... Vægt: 3758 g Længde: 51 cm Hvor: Regionshospital Viborg Hvordan: Vaginal :)
 4. L vejede 4190g og var 56 cm lang. Han passede str 56
 5. Så blev jeg færdig med babys første sæt tøj :loveshower Så er spørgsmålet bare om det er dette sæt, der skal i brug: Eller om det er dette sæt, der skal i brug: Den kommende storebror skal selvfølgelig ikke snydes: Hvad har I valgt?
 6. Vi blev slet ikke spurgt. Har dog heller aldrig hørt om, at man kan vælge salmer til barnedåb
 7. Åh, det kender jeg godt. Sidste gang røg kiloene hurtigt af da jeg ammede, så denne gang forkæler jeg også mig selv :)
 8. "Du er" og "Forårssang". De får ham til at slappe af :)
 9. Jeg har selv syet min strækvikle og er i gang med nummer 2 :)
 10. Jeg har været rigtig glad for at føde i Viborg og skal snart igen :)
 11. Det ved jeg kun alt for godt. Kender ikke andre, der hedder det ;)
 12. Sønke Kræn-Ole Lydia Remi Maigen
 13. Vi skal "nok bare" i svigerforældrenes sommerhus på Rømø (ikke at det er dårligt). Jeg har pt 53 dage til termin, så jeg orker nok ikke så meget andet :)
 14. hov...havde ikke lige set at det var en terminstråd og ikke "vil gerne være gravid", så du kan nok ikke bruge mit svar alligevel
 15. Hvordan gik det her til morgen? :goodluck