MacMus

Medlemmer
 • Content count

  420
 • Joined

 • Last visited

About MacMus

 • Rank
  Meget aktiv

Profile Information

 • Status
  Er mamma
 1. Ki I bor jo i Sverige, så måske er der andre regler? Her i DK skal statsforvaltningen udpege en forældremyndighedsindehaver. Det kan ske på baggrund af forældrenes udtrykte ønske - fx. v testamente, men det er statsforvaltningen der i sidste ende skal udpege forældremyndighedsindehaveren. Er der brug for hjælp til barnet skal kommunen hjælpe - også med at finde et egnet sted at bo, hvis ikke (den nye) forældremyndighedsindehaver kan drage omsorg for barnet.
 2. En meget god tråd, der lige satte tankerne lidt i gang. Vi har afklaring på spørgsmålet, men vi har ikke skrevet det ned nogen steder. Hos os skal farmor drage omsorgen for vores datter, hvis ikke vi selv er i stand til det. Jeg vil sørge for vi får lavet et testamente.
 3. Vores pige flytter gruppe i morgen. Hun nærmer sig de 4 år og skal rykke en gruppe op. Der er 3 pædagoger på hendes stue. Jeg har købt chokolade "til deling" - 3 æsker (Merci, toms festival og after eight). Jeg tænker det bliver spist i personalestuen af alle. Derudover har jeg lavet et kort til hver af pædagogerne. I hvert kort har jeg skrevet noget fra os forældre (tak) men så har vores datter også citeret noget til dem hver. En af dem er særligt sjov - tak for sjov og pjat. En krammer meget - "tak for de mange krammere jeg får hver dag" og den sidste er stuepædagogen - "bestemmeren" tror jeg. Til hende blev der sagt "tak fordi du passer på mig". Det var faktisk ret rørende at høre hende tænke over hvad hun ville sige tak for til dem hver især. Jeg håber flytningen af din datter er gået godt og at du fandt på noget.
 4. Jeg er så glad for at vi har kun 1 barn, et dejligt nemt liv med plads til os alle 3 i, et familieliv der bare kører og intet savn til at have en nr. 2. Det er 100% aktivt valg fra os begge.
 5. Bare en lille update. Det var mig, der startede tråden og nu har vi været til gymnastik igen. Jeg blev de første 10 minutter (udenfor hallen - vi må ikke være inde) og tog så hjem og lavede mad, så den stod på bordet da jeg havde hentet hende igen. Det fungerede fint og vores datter sagde ikke noget til det. Min datter kender instruktøren og medhjælperne, fordi hun også gik til sommergymnastik hos dem, lige inden sommerferien og instruktøren og jeg er bekendte, så hun har mit nummer. Hvis noget skete, ville hun ringe til mig. Jeg er helt lettet over at det kan fungere at køre hjem i mens. Jeg synes det er rart ikke at skulle sidde i omklædningen eller på det kolde gulv ude på gangen, som nogle andre gør.
 6. Tak for jeres inputs - det er rart lige at høre hvad "andre gør".
 7. Vores pige på 3,5 går til gymnastik. Som forældre må vi ikke være med inde i hallen. Vi afleverer og dukker så op igen på slaget når gymnastikken slutter - vi skal ikke komme før. Det giver uro med 25 forældrepar ind og ud af hallen. Jeg kan simpelthen ikke finde ud af, om jeg skal "blive i nærheden"/ude i omklædningen eller køre hjem og handle/lave lidt mad til os. De andre forældre idag gjorde lidt af begge dele - børnene er nok også lidt forskellige aldre - fra 3 til 6 år - jeg kunne ikke helt lure, hvem der gjorde hvad. Hvad har I andre af erfaring? Hvad har I gjort?
 8. Tillykke med 40 års jubilæet, vi har glædet os til at være med til at fejre dig. Fx :)
 9. Vi er rigtig glade for vores lille bitte parasol, som der er et jordspyd med til. Den placerede vi alle vegne da vors pige var lidt mindre - på plænen, over soppebassinet, nede ved stranden.
 10. GHD og HH Simonsen og jeg er enig i at du ikek skal købe et billigt - jagt i stedet et skide godt tilbud på et af de lidt dyrere.
 11. Helt enig :) Søde kjoler :)
 12. Flotte øjenvipper :)
 13. Jeg er også glad for at jeg hverken har smidt de betræk ud eller klippet dem op. Det var jeg nemlig også ved i starten :D Jeg tænkte "hvad faén er de overhovedet med for???". Men jeg har så brugt en babypude som ekstrahovedpude - med babybetræk på nede i vores seng. en dag Maja sov hos os, så hun straks bamsebetrækket og adopterede puden. Hun ligger på den med hovedet, hun putter med den, holder fast i den når hun vækkes/tages op om morgenen osv. Nu er jeg glad for jeg fortsat har både pude og betræk. Maja er godt 1,5 nu.
 14. Vi havde en i mødregruppen, der ved første møde meldte ud, at hendes barn ikke skulle på facebook - han måtte selv vælge hvad der skulle ligge af ham online, når han blev stor nok til det. Det er fair nom synes jeg. Vores mødregruppe er opløst, men hende og jeg er veninder nu og vi har maaaange billeder af vores børn sammen. Jeg lægger dem dog aldrig på facebook af egen drift, fordi jeg ved hvordan hun har det med det. Jeg forstår godt du bliver lidt ked af det - uden jeg helt kan sætte ord på hvorfor. Der er en eller anden slags afvisning i det, en irettesættelse, et eller andet der siger, at du har jo gjort noget forkert, som du skal rette op på ved at fjerne billedet. Jeg mener ikke det er "drama", mere en stille ked af det hed som du sikkert føler.
 15. Jeg har ikke noget imod at der dampes inden for af vores gæster.