TrineK.

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    65
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Alle besvarelser af TrineK.

  1. Jeg har denne fra Kildemoes (http://www.kildemoes.dk/cykler/damer/el-cykler/e-going-front/957-01) Og jeg elsker den. Det er min anden Kildemoes el-cykel jeg har.
  2. Min store pige på 10 har tv på værelset og haft nogle år nu. Hun bruger det ikke så meget, mest om aftenen i weekenderne. Lillesøster på næsten 5 har ikke endnu.
  3. Er der nogen der har erfaring med ørepropper til flyveturen? Begge mine piger (på 4 og 10 + mig selv) får ondt i ørene når vi lander, så har overvejet at prøve ørepropper.
  4. Kunne de ligne nogle af dem her: https://www.webapoteket.dk/rejseapoteket/transportsyge/apotekets-oerepropper-til-flyrejser-p-213701 https://www.webapoteket.dk/rejseapoteket/transportsyge/sanohra-fly-kids-rejseoerepropper-p-212620 https://www.webapoteket.dk/helbred/oejne-oerer-naese/earplanes-til-flyrejser-str-s-p-214690 ????
  5. Jeg kan ikke læse mig til om det kan bruges til flyveture.
  6. Det lyder frygteligt Kan du huske hvad det var for nogle du brugte? Synes der er en del.
  7. Det er nemlig helt rigtigt....Og hvis flyverdragten er lavet ordenligt burde det ikke være nødvendigt med imprægnering.
  8. Vi har ikke taget vinterjakken i brug endnu og tror der går en måned endnu, med mindre det pludseligt bliver meget koldt. Maria har sin Softshell jakke på, den er ikke for kold til hende endnu. Hun har bare en alm. Langærmet bluse på indenunder.
  9. Her får storesøster ikke gave når lillesøster har fødselsdag eller omvendt. Hverken af os eller bedsteforældre.
  10. Bare til info: De fleste butikker får kun flyverdragter leveret en gang og det er nu her. Så det kan være svært at få noget efter jul. Bare så du lige ved det!
  11. Hvis hun skal i vuggestue/dagpleje i løbet af vinteren, så tror jeg ikke du kan undvære en flyverdragt. Så kan hun jo ikke komme med ud. Min store pige er fra januar og hun startede i dagpleje (i september) da hun var 8 mdr og hun havde flyverdragt til vinteren.
  12. Til børnehaven har Maria: en Softshell heldragt som regntøj, og en sommerjakke hun har arvet. Og så har hun fået denne som pæn jakke: http://nameit.dk/name-it/outerwear/mini-milla-jacket-denim-look/13108588,da_DK,pd.html?dwvar_13108588_colorPattern=13108588_VintageIndigo&dwvar_13108588_size=98&forceScope=
  13. Her har Maria kun Softshell dragten (også Name it). Det havde hun også i efteråret og det var nok. Bare husk ikke vask dragten for ofte, så holder vandtætheden ikke.
  14. Tænk test af flyverdragt 2014 1. Lego Wear Johannes 2. Kvickly Friends 3. Reima Tromssa 4. Alpine (Bilka/føtex) 5. Name It Storm 6. Hummel Sky 7. Celavi 8. Mikk-Line Oxford Suit junior printed 9. Didriksons Theron 10. H&M Tilbagetrækning: http://www.hummel.net/da-DK/content/information/tilbagekaldelse-af-sky-snowsuit/
  15. Det er godt nok ikke et billigt hotel, men Hotel Tivoli er fantastisk til børn. Vi har lige haft to overnatninger der. Der var hoppeborg, små borde til at sidde at tegne. I kælderen er der legerum og svømmingpool. Og der morgenbuffet er så lækker og stor :-)
  16. Jeg har en Yepp mini ( http://www.yepp.nl/da/Kollektion/Yepp-Mini) Valget faldt på den fordi da jeg stod og skulle have en cykelstol havde jeg en el-cykel med på bredt et bagagebær at der ikke var en cykelstol der kunne sidde over det, så måtte have en der sad foran ved styret. Jeg er super glad for den, og det har slet ikke været noget problem at have min datter siddende foran mig når jeg cykler.
  17. Maria ser Disney Sjov hver fredag og får fredags slik - ligesom sin storesøster på 8. Hun alle 4 tegnefilm der kommer. Maria kommer først i seng omkring 20:30 fredag og lørdag. Hun kan sagtens finde ud af at der er forskel på dagene (hvis I forstår). Når hun skal op i Dagpleje dagen efter, kommer hun i seng omkring 19:15.
  18. Softshell dragten fra Name It som er kommet her til foråret har et vandsøjletryk på 8000, så det er på højde med flyverdragter. Jeg er meget tilhænger at dragten, synes den er meget bedre en regntøj og termotøj. Min datter brugte den helt frem til hun skulle over i flyverdragten.
  19. Mon ikke den hedder 9-18 kg. Har ikke højre om nogle der hedder 9-15 kg. Den anden hedder 15-36 kg. Den ville jeg ikke sætte min datter som har samme alder. Hun er ALT for lille til at sidde med bilen sikkerhedssele.
  20. Det er lidt tykkere end almindelige strømpebukser, men jeg har ikke selv brugt uld til mine piger, så ved ikke hvor tykke andre uld strømpebukser er. Du kan jo altid tage i en Name It og mærke på dem :-)
  21. Name It laver uldsprømpebukser til 69,95 ( http://nameit.dk/name-it/pantyhoses/mini-wak-wool-pantyhose/13084021,da_DK,pd.html?dwvar_13084021_colorPattern=13084021_GRAPEJAM&forceScope= ) Synes selv de er rigtig gode.
  22. I min datters klasse er det meget forskelligt om det er lørdag, søndag eller en hverdag hvor de bliver hentet i sfo, at der bliver holdt fødselsdag. Fødselsdagen varer for det meste 3 timer og pigerne inviterer piger, ikke hele klassen. Da vi holdt Julies fødselsdag for pigerne i klassen fik de mini pizza'er, mini frikadeller, agruk- og gulerodsstave at spise. Og is til dessert. Den eneste leg vi havde planlagt var "hvem er hurtigst til at spise slik-snørrebånd"
  23. Vi træner lidt med Maria. Hun vil hellere toilettet herhjemme, så vi har et toiletbræt med stige til hende, og det er hun rigtig glad for. Vi spørger hende ofte om hun vil på toilettet, nogle gang vil hun og nogle gange vil hun ikke. Hun kan også selv komme og sige at hun vil på toilettet og når hun selv siger til, så tisser hun ofte også.
  24. Maria har en softshell jakke fra Name It til at bruge i dagplejen, og en alm sommerjakke til "ikke dagpleje" :-)