TrineK.

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    65
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About TrineK.

  • Status
    Medlem
  • Fødselsdag 02/04/1982

Profile Information

  • Status
    Er mamma
  • Lokation
    Odense
  1. Jeg har denne fra Kildemoes (http://www.kildemoes.dk/cykler/damer/el-cykler/e-going-front/957-01) Og jeg elsker den. Det er min anden Kildemoes el-cykel jeg har.
  2. Min store pige på 10 har tv på værelset og haft nogle år nu. Hun bruger det ikke så meget, mest om aftenen i weekenderne. Lillesøster på næsten 5 har ikke endnu.
  3. Kunne de ligne nogle af dem her: https://www.webapoteket.dk/rejseapoteket/transportsyge/apotekets-oerepropper-til-flyrejser-p-213701 https://www.webapoteket.dk/rejseapoteket/transportsyge/sanohra-fly-kids-rejseoerepropper-p-212620 https://www.webapoteket.dk/helbred/oejne-oerer-naese/earplanes-til-flyrejser-str-s-p-214690 ????
  4. Jeg kan ikke læse mig til om det kan bruges til flyveture.
  5. Det lyder frygteligt Kan du huske hvad det var for nogle du brugte? Synes der er en del.
  6. Er der nogen der har erfaring med ørepropper til flyveturen? Begge mine piger (på 4 og 10 + mig selv) får ondt i ørene når vi lander, så har overvejet at prøve ørepropper.
  7. Det er nemlig helt rigtigt....Og hvis flyverdragten er lavet ordenligt burde det ikke være nødvendigt med imprægnering.
  8. Vi har ikke taget vinterjakken i brug endnu og tror der går en måned endnu, med mindre det pludseligt bliver meget koldt. Maria har sin Softshell jakke på, den er ikke for kold til hende endnu. Hun har bare en alm. Langærmet bluse på indenunder.
  9. Her får storesøster ikke gave når lillesøster har fødselsdag eller omvendt. Hverken af os eller bedsteforældre.
  10. Bare til info: De fleste butikker får kun flyverdragter leveret en gang og det er nu her. Så det kan være svært at få noget efter jul. Bare så du lige ved det!
  11. Hvis hun skal i vuggestue/dagpleje i løbet af vinteren, så tror jeg ikke du kan undvære en flyverdragt. Så kan hun jo ikke komme med ud. Min store pige er fra januar og hun startede i dagpleje (i september) da hun var 8 mdr og hun havde flyverdragt til vinteren.
  12. Til børnehaven har Maria: en Softshell heldragt som regntøj, og en sommerjakke hun har arvet. Og så har hun fået denne som pæn jakke: http://nameit.dk/name-it/outerwear/mini-milla-jacket-denim-look/13108588,da_DK,pd.html?dwvar_13108588_colorPattern=13108588_VintageIndigo&dwvar_13108588_size=98&forceScope=
  13. Her har Maria kun Softshell dragten (også Name it). Det havde hun også i efteråret og det var nok. Bare husk ikke vask dragten for ofte, så holder vandtætheden ikke.
  14. Tænk test af flyverdragt 2014 1. Lego Wear Johannes 2. Kvickly Friends 3. Reima Tromssa 4. Alpine (Bilka/føtex) 5. Name It Storm 6. Hummel Sky 7. Celavi 8. Mikk-Line Oxford Suit junior printed 9. Didriksons Theron 10. H&M Tilbagetrækning: http://www.hummel.net/da-DK/content/information/tilbagekaldelse-af-sky-snowsuit/
  15. Det er godt nok ikke et billigt hotel, men Hotel Tivoli er fantastisk til børn. Vi har lige haft to overnatninger der. Der var hoppeborg, små borde til at sidde at tegne. I kælderen er der legerum og svømmingpool. Og der morgenbuffet er så lækker og stor :-)