LB24

Brunligt udflåd

3 posts in this topic

Hej alle! 

 

Jeg er en 24 årige ung kvinde, som er første gangs gravid. Det er så surealistisk, og jeg har stadigvæk ikke helt forstået det - på trods af 3 positive test... :kuller

 

Ifølge min læge er jeg 8 uger henne (7+6). Jeg har dog ikke været til første lægesamtale endnu, det skal jeg først her d. 30 oktober. Jeg synes, at det er længe at vente. Bliver man iøvrigt scannet hos lægen? Jeg er typen, som har brug for real bekræftelse, før jeg rigtigt tror på ting...

 

Så jeg er lidt ude af mit gode skind, fordi jeg nu oplever nogle ting... 

 

Som gør mig bekymret. De sidste 4 morgner, har der været en lille bitte smule blod i mit udflåd. Det har ikke været sådan mørkerødt blod - nærmere sådan fesen/orange rød. I dag er det så brunligt udflåd. Jeg har ingen mavesmerter - eller definer mavesmerter for mig? Jeg kan mærke en lille bitte smule, men slet ikke så kraftigt, som jeg nogle gange har haft det under menstraution. I går talte jeg med lægen i telefonen om det, og han sagde, at det var helt normalt. Men jeg er alligevel lidt bekymret - specielt fordi, at udflådet i dag så er brunt.. Er der nogle, der har oplevet noget lignende? Og kan jeg sove roligt om natten, som min læge sagde? 

 

Jeg har ikke rigtig så mange symptomer på at være gravid. Og har ikke haft det. Altså, jeg er meget træt, har en lille bitte smule morgenkvalme og lidt ømme brystvorter. Men intet andet. Er det også normalt? 

 

På forhånd tak for svar... 

Share this post


Link to post
Share on other sites

PS - jeg skal nok lige nævne, at det som regel kun er om morgnen, og første gang, at jeg tisser efter natten, at der brunlig/fesen rød farve i mit udflåd... 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Det er helt normalt at man kan have lidt brunligt udflåd. Under en graviditet bliver ens slimhinder meget følsomme, og kan nemt komme til at bløde. Og når det er brunligt er det gammelt blod. Du skal først være nervøs hvis du får frisk blødning altså rød blødning. 

 

Ifh om du bliver scannet ved første lægebesøg. Så nej. Har dog læst mig frem til herinde, at nogle læger har en scanner de kan bruge. Men de færreste praktiserende læger er uddannet i at bruge en ultralydsscanner i forhold til graviditet. 

Men jeg havde det på samme måde som dig, jeg turde heller ikk tro på graviditeten før end jeg havde set at der var noget. Derfor købte min kæreste og jeg en scanninger en privatklinik omkring uge 7-8 stykker. Man skal helst være omkring de 7 uger henne, for først efter uge 6 er der hjerteblink. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now