ProjektB

Chancer for graviditet efter gennemskylning

2 posts in this topic

Hej med alle jer som læser med

 

Min kæreste og jeg har forsøgt i noget tid at blive gravide. Det er ikke lykkes endnu og derfor er vi igennem lægen blevet henvist til gynækolog. Han lavede i sidste uge en gennemskylning på mig. Den ene side så fin ud, mens den anden side var tvivlsom. Jeg har svært ved at måle min ægløsning så ved ikke rigtigt hvornår jeg har det. 

 

Mit spørgsmål til jer, del lidt erfaringer med mig efter jeres gennemskylning - er det lykkes jer? Og hvad har jeres første graviditetstegn været. 

 

Jeg har haft sex med min kæreste hver dag efterfølgende - så det må jo lykkes os på et tidspunkt hvis altså min krop vil tage i mod. 

 

Tager imod jeres erfaringer med kys hånd. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg har ikk selv fået en gennemskyldning men har hørt om flere som har. Men det er ikk fordi at en gennemskyldning løser fertilitetsproblemet. Ofte er det en medvirkende faktor i et udredningsforløb. Men de gange hvor det virker fertilitetsfremmende, er der fordi kvinden ikk har problemer med at danne æg. Men fordi der ikk er passage i æggelederne. De kan være lukket en smule til af arvæv efter infektioner. Og nogle gange så er en skylning nok til at åbne op for æggelederen igen. Men ikk altid. 

 

Men har du regelmæssig mens? For det kunne jo også være at du ikk havde æl?  Det har jeg personligt ikk selv pga pcos. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now