L14

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    30
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Alle besvarelser af L14

  1. Jeg søger inspiration til et drengenavn, der skal fungere på både dansk/kurdisk (sorani) :-)
  2. Jeg skal holde Baby shower for min veninde og vil gerne lave "Tip en 13'er". Jeg mangler lidt inspiration til, hvad man kan tippe om foruden næse, øjne, hår osv. Jeg mangler lidt inspiration til noget sjovt at tippe om. Nogle ideer?
  3. Haha - den er også sjov :)
  4. Mange tak. Så mangler jeg bare to. Kom gerne med flere foreslag :)
  5. Tak:) Det er jeg glad for, at i siger, og at i selv er sunde og raske eller har sunde og raske børn trods høj fødselsvægt. Det er ikke sådan med alle de formentlig unødige bekymringer, man kan fylde sit hoved med især som første gangs gravid. Tak for opbakningen. Og beklager, msk1234, hvis jeg overtog lidt af din tråd :)
  6. Jeg er også blevet skannet pga. astma. Vores baby var dog for stor, hvilket også skaber store bekymringer herhjemme. Jeg skal også skannes igen og formentlig sættes i gang to uger før, så jeg ikke føder en mega baby. Så jeg det er lidt samme historie, vi har, bare hvor jeres baby er i underkanten i vægt og vores i overkanten. Det fylder en del hos os - særligt hos min mand, som er nervøs for, om hun så vil være overvægtig, når hun bliver større/voksen, eller om det har andre "konsekvenser". Vores pige blev skannet til at veje 2315 kg i uge 32 og har derfor ud fra jordermoderens skøn i uge 28 taget et kilo på på 4 uger. God søndag
  7. Jeg har valgt Roskilde frem for Hvidovre. Simpelthen af den grund, at jeg bange for, de ikke har tid til en på Hvidovre. Jeg nåede dog både at komme til scanning på HH samt at komme til Jordemoder her i KBH, men efter jeg har været til Jordemoder i Roskilde og "besøgt" hospitalet, er jeg så glad for mit valg. Det virker på mig, som om de har mere tid, og jeg føler mig mere tryg der, uden at kunne sige, hvad det er, der gør, at jeg har det sådan :)
  8. Jeg er netop kommet hjem fra skiferie, og har stået på ski siden, jeg var to år. Jeg er i uge 28. Jeg droppede at stå på slalom, og tog en lur mens de andre var afsted. Jeg stod dog nogle dage på langrend. Jeg havde planer, om at stå hele ugen, og det gik også fint første dag med at køre ned af bakkerne, men pludselig blev jeg bange for at falde forover og valgte derfor små ture de efterfølgende dage, hvor jeg tog skiene af og gik ned af bakkerne. To dage droppede jeg helt skiene og gik tur med min mormor og brugte tiden på at læse en bog i solen. Jeg ville ikke være nervøs for at stå på alpint ski i uge 8, men som andre også skriver, kan andre køre ind i dig med høj fart. Jeg ville nok vælge små bakker med ikke så meget udfordring. God tur :)
  9. Vi skal have en pige :)
  10. Jeg har ikke læst mig frem til, om du allerede har besvaret det, men hvordan kan det være, at du kan vælge mellem Riget og Holbæk? Jeg er tilknyttet Hvidovre (bor på Vesterbro) men min læge sagde, at Riget ikke var en mulighed for mig, da de kun tager folk, der bor lige i nærheden eller som har en eller anden form for komplikationer i forbindelse med graviditeten. Jeg overvejer derfor Roskilde, da jeg ikke vil føde på Hvidovre, men Riget er jo langt tættere på Vesterbro. Håber du forstår mit måske lidt kringlede spørgsmål :)
  11. Jeg har termin 13/5 :)
  12. Okay, jamen det giver jo god mening med lidt ekstra kontrol:)
  13. Dejligt alt var som det skulle være. Skal du til scanning i uge 30 + 35 og må jeg spørge, hvorfor? Jeg mangler min misdannelse, men synes det er lidt lidt, at man kun skal have de to gange eller er der mulighed for, at man kan få mere?
  14. Jeg fik målt mit, da jeg fik lavet vandrejournal. Det var 105/85. Jeg blev for talt, at det var på den lave side, men ikke alarmerende. 114/49 lyder meget lavt, uden at jeg har forstand på det, så jeg ville lige ringe til lægen.
  15. Der er ikke andet for end at give det lidt tid og ellers må vi nok besøge lægen. Der skulle jo nødigt være noget galt :)
  16. Jeg har også tabt mig og er 11+1 i dag. Jeg spiser, ligesom dig, ikke så meget som jeg plejer. Jeg har normalt ikke svært ved at spise (har et BMI på 27), så er sikker på det kommer igen :) Hvornår skal man senest begynde at tage på?
  17. Vores barn bliver også to-sproget. Jeg er selv vokset op i en familie, hvor ingen af os kusiner og fætre har talt samme sprog med hinanden eller med vores fælles bedsteforældre, som har talt et helt tredje sprog. Som barn har jeg aldrig tænkt over, at vi i min familie ikke snakker samme sprog - vi forstår jo indbyrdes hinanden:) Ift. vores barn kommer far til at tale kurdisk og jeg vil tale dansk. Jg glæder mig meget over, at mit barn får mulighed for at lære to sprog flydende.
  18. Vi har samme udfordring. Vi har snakket om, at købe to billige brugte, hvis de da findes :)
  19. Jeg havde min mand med, fordi han ville med, men ikke fordi jeg havde behov for det. Kunne sagtnes have klaret det selv. Har dog været til skanning pga smerter i maven (det var heldigvis ikke noget) der var han med og det var jeg rigtig glad for. I følge skanningen har jeg termin 11/5, men ifølge terminsberegner 15/5. Har ikke fået lavet vandrejornal endnu, men det skal jeg have lavet på torsdag, så bliver der måske fastsat en dato der? :)
  20. Hej Jeg kan sagtens forstå dine bekymringer! Jeg har selv kendskab til en kvinde med borderline, som har en voksen dreng. De to har et fantastisk forhold fyldt med kærlighed og respekt. De ser hinanden meget og han har i dag selv fået kone og to børn. Han er ikke ramt af nogle form for psykisk sygdom og hendes borderline er noget sekundært i deres liv. Ud fra det du skriver om dit ønske om at for børn, synes jeg bare, du skal springe ud i det. Som Superklar skriver, kan jeg også anbefale dig at læse om resiliens. Du kan blandt andet læse Rutter og Ungar (engelsk) eller Peter Berliner, Dion Sommer (dansk). Jeg er stor foretaller for det resiliensteoretiske perspektiv og hvis du har nogle spørgsmål ift. det, spørger du bare løs:) Resiliens handler i korte træk om, hvorfor nogle mennesker klarer sig godt i livet på trods af modstand.
  21. Jeg ville heller ikke sige det. Jeg blev selv gravid 20 dage efter jeg havde fået nyt job og ja, det skal jeg også have fortalt på det tidspunkt. Forventer ikke at blive populær, men som du selv skriver, kommer det nok ikke bage på ledelsen, at vi kvinder ønsker at få børn :)
  22. Hejsa :) Jeg stoppede med mine p-piller i juli og blev gravid i august. Jeg havde mens en gang og var en cyklus på 29 dage. Min krop reagerede med ondt i brysterne allerede 14 dage efter jeg havde smidt pillerne. Det er egentlig den eneste sådan fysiske ændring, der har været for mig. Har dog stadig meget ømme bryster, men det skyldes jo nok graviditeten. Vi havde ikke regnet med, at det ville gå så stærkt og jeg har veninder, hvor det har taget meget længere tid, at blive gravid. Så som Alura siger, er det individuelt, hvor hurtigt na bliver gravid. Held og lykke med projektet :)
  23. Okay, tak for svaret - har også flere spørgsmål til dem, så det håber jeg også, vi kan få snakket om det. De laver gyn undersøgelser, tror jeg. Det har jeg i hvert fald fået før i forbindelse med anden undersøgelse :)
  24. Jeg skal til mit første lægetjek torsdag og er lidt i tvivl om, hvad de så laver ved det tjek? Vandrejournalen skal jeg nemlig først have lavet næste torsdag igen, så det kan jo ikke en gang være at registere at jeg er gravid? Eller er der nogle af jer som har været afsted som kan fortælle lidt?
  25. Jeg har testet positiv og skal til lægen på torsdag og skal have lavet vandrejournal ugen efter. I følge terminsberegner er jeg 5+6 henne. I nat vågnede jeg pludseligt med de mest voldsomme smerter jeg nogensinde har mærket. Det gjorde så ondt i min mave. Som en brændende, sviende smerte nederste i maven og om i ryggen. Jeg ringede til 1813, som sagde jeg skulle komme ind, hvis det fortsatte, men det gik heldigvis over i løbet af 5 min. Nu er jeg ked af, at jeg skal vente en hel uge med første tjek - kan jeg tillade mig at ringe og spørge om jeg kan få en tid før? Og er der nogen der har et bud på, hvad der kan have gjort så ondt? Jeg er bange for, at der er noget, som ikke er, som det skal være.