L14

Medlemmer
 • Content count

  30
 • Joined

 • Last visited

About L14

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Status
  Er gravid
 • Terminsdato
  13-05-2015

Recent Profile Visitors

1,125 profile views
 1. Jeg søger inspiration til et drengenavn, der skal fungere på både dansk/kurdisk (sorani) :-)
 2. Haha - den er også sjov :)
 3. Mange tak. Så mangler jeg bare to. Kom gerne med flere foreslag :)
 4. Jeg skal holde Baby shower for min veninde og vil gerne lave "Tip en 13'er". Jeg mangler lidt inspiration til, hvad man kan tippe om foruden næse, øjne, hår osv. Jeg mangler lidt inspiration til noget sjovt at tippe om. Nogle ideer?
 5. Tak:) Det er jeg glad for, at i siger, og at i selv er sunde og raske eller har sunde og raske børn trods høj fødselsvægt. Det er ikke sådan med alle de formentlig unødige bekymringer, man kan fylde sit hoved med især som første gangs gravid. Tak for opbakningen. Og beklager, msk1234, hvis jeg overtog lidt af din tråd :)
 6. Jeg er også blevet skannet pga. astma. Vores baby var dog for stor, hvilket også skaber store bekymringer herhjemme. Jeg skal også skannes igen og formentlig sættes i gang to uger før, så jeg ikke føder en mega baby. Så jeg det er lidt samme historie, vi har, bare hvor jeres baby er i underkanten i vægt og vores i overkanten. Det fylder en del hos os - særligt hos min mand, som er nervøs for, om hun så vil være overvægtig, når hun bliver større/voksen, eller om det har andre "konsekvenser". Vores pige blev skannet til at veje 2315 kg i uge 32 og har derfor ud fra jordermoderens skøn i uge 28 taget et kilo på på 4 uger. God søndag
 7. Jeg har valgt Roskilde frem for Hvidovre. Simpelthen af den grund, at jeg bange for, de ikke har tid til en på Hvidovre. Jeg nåede dog både at komme til scanning på HH samt at komme til Jordemoder her i KBH, men efter jeg har været til Jordemoder i Roskilde og "besøgt" hospitalet, er jeg så glad for mit valg. Det virker på mig, som om de har mere tid, og jeg føler mig mere tryg der, uden at kunne sige, hvad det er, der gør, at jeg har det sådan :)
 8. Jeg er netop kommet hjem fra skiferie, og har stået på ski siden, jeg var to år. Jeg er i uge 28. Jeg droppede at stå på slalom, og tog en lur mens de andre var afsted. Jeg stod dog nogle dage på langrend. Jeg havde planer, om at stå hele ugen, og det gik også fint første dag med at køre ned af bakkerne, men pludselig blev jeg bange for at falde forover og valgte derfor små ture de efterfølgende dage, hvor jeg tog skiene af og gik ned af bakkerne. To dage droppede jeg helt skiene og gik tur med min mormor og brugte tiden på at læse en bog i solen. Jeg ville ikke være nervøs for at stå på alpint ski i uge 8, men som andre også skriver, kan andre køre ind i dig med høj fart. Jeg ville nok vælge små bakker med ikke så meget udfordring. God tur :)
 9. Vi skal have en pige :)
 10. Jeg har ikke læst mig frem til, om du allerede har besvaret det, men hvordan kan det være, at du kan vælge mellem Riget og Holbæk? Jeg er tilknyttet Hvidovre (bor på Vesterbro) men min læge sagde, at Riget ikke var en mulighed for mig, da de kun tager folk, der bor lige i nærheden eller som har en eller anden form for komplikationer i forbindelse med graviditeten. Jeg overvejer derfor Roskilde, da jeg ikke vil føde på Hvidovre, men Riget er jo langt tættere på Vesterbro. Håber du forstår mit måske lidt kringlede spørgsmål :)
 11. Jeg har termin 13/5 :)
 12. Okay, jamen det giver jo god mening med lidt ekstra kontrol:)
 13. Dejligt alt var som det skulle være. Skal du til scanning i uge 30 + 35 og må jeg spørge, hvorfor? Jeg mangler min misdannelse, men synes det er lidt lidt, at man kun skal have de to gange eller er der mulighed for, at man kan få mere?
 14. Jeg fik målt mit, da jeg fik lavet vandrejournal. Det var 105/85. Jeg blev for talt, at det var på den lave side, men ikke alarmerende. 114/49 lyder meget lavt, uden at jeg har forstand på det, så jeg ville lige ringe til lægen.
 15. Der er ikke andet for end at give det lidt tid og ellers må vi nok besøge lægen. Der skulle jo nødigt være noget galt :)