Marcusmor

Medlemmer
 • Content count

  92
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Marcusmor

 1. Hej Piger Jeg håber I vil hjælpe lidt her - min mand og jeg er så låst fast i drengenavne og vi venter en pige. Vi har Marcus på 4 og venter lillesøster indenfor den næste uges tid. Vi har talt meget om Mie - ikke fordi det også starter med M men fordi vi synes det er sødt. Men nu er vi i tvivl - vi vil gerne have et navn som kan udtales internationalt da vores efternavn er op af bakke i forvejen :) Vores største krav er dog, at det skal være to stavelses navn - ikke tre eller fire. Håber I har en masse søde navne som jeg ik selv er faldet over :)
 2. Så fik jeg logget på :) Ligger her med vores lille Mie, som blev født den 11 marts kl 03.40 - 50 cm lang og 3400 kg Hun kom til verden med en turbofødsel - vi ankom til hospitalet Kl 01.30 og der var jeg 5 cm åben med under 4 min mellem veerne. På to timer åbnede jeg mig de sidste 5 cm under en times vestorm (arg det ønsker jeg ik for nogen andre) 8 min presveer og så var hun ude - heldigvis uden at jeg fik den mindste skramme :) Præcis ligesom med storebror blev det til en fødsel uden smertestillende - da jeg endelig ville have kiggede JM på mig og sagde "hvad med om du lige skubbede det sidste af hendes hoved ud først" og ja så gjorde jeg jo det :) Hjemme igen kl 7 så en hurtig omgang og en meget stolt storebror som "elsker hende helt op til universet og tilbage igen " :)
 3. Det er helt utroligt - så tænker at jeg har travlt med at komme afsted, når først veerne sætter ind ;)
 4. Bliver snart sindssyg!!!!! Min termin var egentlig sidste tirsdag, og onsdag var jeg til JM som fortalte at jeg var 4 cm åben, havde under 0,5 cm livmoderhals tilbage og fik foretaget hindeløsning. Hun var sikker på, at jeg ville gå i fødsel indenfor 24 timer... Med den første var historien den samme næsten, pånær at jeg dengang kun var 2 cm åben, men de fik da ret. Han blev født 1 døgn efter.. Nu sidder jeg her snart en uge efter og der sker INTET!! Har fløjet rundt med hunden, pudset alle vinduer i huset, gjort mega hovedrent, gjort haven forårsklar osv osv - alt for at sætte gang i noget.. men absolut intet.. Mærker hende bare i maven sådan småpuffe lidt i ny og næ, men kom nu veer... ARG skulle bare ud med lidt galde..
 5. Hej alle, Til jer med mere end et barn, hvordan valgte I at lade den store møde den lille? Hjemme eller på hospital..? Osv osv .. Jeg har termin lige om lidt og vores søn på 4 glæder sig meget til at få sin lillesøster. Han er helt med på, at mor og far måske pludselig skal afsted alene midt om natten og at mormor så kommer - men jeg tænker mere på, hvad der er sundest/bedst når han nu skal møde hende IRL? Hvis alt går som planlagt så er jeg jo kun på hospitalet et par timer efter fødslen, men ved ikke om det er bedst, at han kommer derop med min mor og møder hende og vi så kører sammen hjem som familie ? Eller? Hvad gjorde I?
 6. Dette er taget for to uger siden - maven er sunket næsten 10 cm siden :)
 7. Så er der 3,5 uge til min terminsdag... Jeg er jo ik typen som går som sådan på barsel, så derfor arbejder jeg stadig i hvert fald efter planen de næste to uger med.. Har en tæt pakket kalender på job, præcis som jeg elsker det :) For tre uger siden havde lillesøster sat sig fast med hovedet nedad og i sidste uge til jordmoder grinede hun og sagde at hun regner stærkt med at jeg føder indenfor max to uger, da hun står som hun gør.. Visse basse sagde jeg :) Nå men siden igår har jeg haft helt utrolig aktivitet i maven - mere end på noget tidspunkt før - det kombineret med konstante plukveer så må jeg indrømme at min mave tager meget fokus lige nu :) Nå men jeg kan ærligt knap huske sidste gang det er så også snart 4 år siden, men idag er min slimprop gået (det husker jeg også fra sidst) - det jeg til gengæld slet ikke husker er hvor længe der så gik før jeg fik veer. Det kan have været uger, dage eller timer .. Med andre ord jeg er helt blank? Så piger nogen der kan huske deres erfaringer ? :)
 8. Held og lykke :)
 9. Jeg var ude og bowle i fredags med mine nye medarbejdere - jeg havde ærligt ik skænket det en tanke før flere spurgte om jeg kunne :) jeg sagde at jeg ville give det et forsøg ;) - jeg bowlede i to timer og jeg var i fredags i uge 37 (36 plus 1) så hvis du ellers er i og nok form osv, så tror jeg ik det er et problem :) Har da i hvert fald ikke født endnu :)
 10. Tak piger for de blandede svar - er slet ik i tvivl om, at hun vil ud- altså når det passer i hendes kalender ;) Har også læst lidt frem og tilbage på nettet, og ja jeg må jo bare se tiden an :) Men om ik andet, så fik jeg da endelig vasket alt lillesøsters tøj og pakket en lille taske til min ambulante fødsel :)
 11. Første gang var super nem, kvalme/opkast i starten men ellers intet.. Tog 7 kg på, og fra første ve til min søn var født gik der 11 timer.. Anden gang, ja det samme. Jeg er nu ved at være ved vejs ende, havde lidt kvalme og opkast i starten, jeg har pt. taget 6 kg på, og jeg satser på en nem fødsel også denne gang.. Maven blev lidt hurtigere stor denne gang, men ellers er der ikke den store forskel.. Jeg synes jeg er en anelse mere træt nu, end jeg mindes den sidste tid første gang, men jeg er jo også blevet 4 år ældre ;)
 12. Hej Piger, Hvis I har gode idéer, så modtages de med kyshånd. Vores søn bliver 4 år den 19 februar, og det er jo lige et par dage efter fastelavn. Han elsker fastelavn, så vi tænker, at vi inviterer til fødselsdagsfest, hvor børnene skal slå katten af tønde og komme udklædt.. Han skal være storebror i starten af marts, så vi håber selvfølgelig, at jeg ikke føder før tid ;) Men altså når det er Halloween, så er det jo uhygge - edderkopper osv.. hvad kan jeg pynte med til fastelavn? Og gode fif til indbydelsen? Jeg har tænkt mig, at alle børnene får fastelavnsris, men ellers så laver jeg selv kager (fondant osv) og her tænker jeg også, om der er nogle, som har gode input til temaet omkring kagerne? Der kommer ca. 9 børn plus forældre, børnene er i alderen 4 år til 12 :) Håber på gode inputs..
 13. tak piger - masker for pokker - det havde jeg glemt.. og glimmer.. uha min mand bliver stolt ;) men hvad pokker han skal alligevel vende sig til, at der også snart kommer en lille pige :)
 14. Altså her står lillesøster med hovedet helt nede og næsten fast.. Til jordmoderen undren, men så kunne jeg fortælle at min søn også stod så langt nede plus min mave sank allerede 6 uger før termin og han er født til tiden.. ´:)
 15. Jeg er faldet over denne lilla puslepude med ugler på nettet, men aner ik mærket eller hvor den kan købes?? Håber nogle kan hjælpe mig :)))
 16. Tak for hjælpen :) vi havde fundet stoffet i jysk til gardiner, som netop er syet færdige - vi har fået af vide at printet udgår hos Jysk i dag, så der er købt lidt ekstra ind og så er der indkøbt ny hvid puslepude som er ved at blive betrukket med der andet stof :) med fold så det kan tages af os blive vasket ;)
 17. Jeg synes, at du skal mærke efter i dig selv - du kan jo altid ændre mening :)
 18. Det skal jeg huske :) Og ja du har masser af tid endnu..
 19. Okay - ja det var så i en helt anden retning, men fordi jeg selv er ved at ansætte en nyuddannet cand.merc til mit team ;) men jeg mangler en cand.merc gerne fir :) Pudsigt at du skriver om det, og så bliver gravid.. Men altså så får du da virkelig undersøgt markedet for lækkert tøj - tænker at din baby bliver den bedst stylede i 2015 ;)
 20. Tusind tak for dit svar. Det er jo janteloven på det allerhøjeste, men ja tanken har strejfet min mand og jeg. Jeg er jo mildest talt også ligeglad med, hvad omverdenen synes om os, så længe, at vi er glade allesammen derhjemme - og det er vi. :bunny
 21. haha vi er faktisk enormt gammeldags. Det er også mig, som står op om natten. Jeg ammer de første par måneder (så pumper jeg ud, hvis min mand skal have ham alene). Sidste gang havde jeg ikke mælk så længe, så han der blev suppleret med modermælks erstatning efter de første par måneder og så er det jo endnu "nemmere" ;) Min mand holder ikke barsel, men han arbejder f.eks. 4 x 12 timer og så har han 7-8 dage fri, så man kan da sige at han holder ferie løbende hver måned ;) = en slags barsel. Held og lykke med dit speciale :) Hvad skriver du om?
 22. jo jeg er faktisk sat til den 3. marts nu, så det kunne sagtens ske.. Men så må jeg altså lige knibe sammen ;) Holder jo selvfølgelig hvad jeg lover ;)
 23. Du har da så evig ret!!! Også derfor jeg skrev, at det IKKE var en generalisering af mødre ;) Vi er omgivet af en flok "yderst bløde forældre, hvor moren har bukserne på". Der er røget et par vennepar igennem årene, simpelthen fordi vi ikke har kunne holde ud, at tilbringe tid med dem. eks. fra den virkelige verden: Den ene gang skulle vi høre en lang forklaring fra det ene par omkring hvorfor at de havde smidt deres meget dyre og elskede gulvtæppe ud.. HVIS nu hunden fik en tæge, og så lå på tæppet - så kunne tægen jo så gemme sig i tæppet. Så var der dermed åbenbart stor fare for, at tægen skulle kravle op af moren imens hun holdt baby, og så kunne tægen sætte sig fast på baby. DERFOR havde de smidt tæppet ud. Samme par inviterede os også på frokost, hvor vi tilbragte 2 timer i deres selskab, men kun fik øjenkontakt med henholdsvis faren 3 gange og moren 2 gange.. PÅ 2 timer, på trods for, at vi sad overfor hinanden og spiste. De havde begge mere travlt med hele tiden at kigge på deres 4 måneder gamle baby. Så ja vi er langt fra normalen i vores omgangskreds med mindre børn. Dem, som har større børn de er fuldstændig normale, men så har vi lige et par stykker, som ligesom os fik børn på samme tid og gud fri mig vel, hvor kan det være svært at være sammen med dem.. ;)
 24. Sådan - tillykke med at I har besluttet Jer. Det er en smule gammeldags at mene, at det kun er kvinden, som kan have barsel - medmindre, at manden selvfølgelig ikke vil. Faktisk er min mand og jeg enormt gammeldags på alle andre punkter. Jeg laver mad, handler ind og gør rent - men det er fordi, at jeg gerne vil selv. Han fikser ting og bygger ting ;) Mht. dit indlæg om speciale, så vil jeg sige, at hvis du sætter dig for, at du kan gå igang med det indledende INDEN manden går på barsel, så kan du sagtens klare det på 3 måneder. Du kommer til at mærke noget der hedder "mor-genet, når du har født ;) - dette indebærer at man kan klare mildest talt alt, hvis man vil :)
 25. Aj hvor er I søde - bliver da positivt overrasket :) :loveshower I vores omgangskreds undrer kvinderne sig meget over, at jeg (i følge deres ord) "ikke kan tilsidesætte arbejde i et års tid" :) Tusind tak for ordene. :balloons Vi har et nemt barn, men der har været mange søvnløse nætter, da han var baby - mange gange hvor der har været gylp på mit keyboard osv osv. Det var en kæmpe omvæltning at blive mor, og det er min største "arbejdsopgave" hver dag at forsøge at være en fantastisk mor og en fantastisk hustru for min mand. Jeg dur bare ikke til at lade mit hoved gå "i stå" - jeg elsker jo mit arbejde, og jeg vil meget hellere have andet at tale med min mand, venner og familie om, end blot hvorvidt at baby har lavet i bleen eller ej, eller hvor langt jeg er nået i et eller andet iPhone spil ;) - og nej det er nu ikke en generalisering af, hvordan alle andre er på barsel - kun de veninder jeg har :) :lol Jeg kan godt se, at det er priviligeret, at jeg kan arbejde hjemmefra - men det er nu ikke alt mit arbejde som foregår hjemme. Jeg arbejder som Headhunter og Rådgiver for virksomheders ledelser. Dette indebærer en masse skrivearbejde (som udføres hjemmefra), men derudover, så er der samtaler med kandidater og møder med de respektive virksomheder om alt fra personlig udvikling til ændringer af deres organisation. Heldigvis har jeg et lille team på 5 mand, som kan klare en masse indledende for mig - men virksomhederne betaler i sidste ende for min vurdering, og ja så må jeg jo rykke ud. Her er det så endnu mere priviligeret, at jeg har en mand, som arbejder på forskudte tidspunkter. Dette gør, at han sagtens kan tage over en gang i mellem i et par timer. Min erfaring med denne fremgangsmåde - kontra vores venner som ikke har denne mulighed er, at faren eller den anden mor (af respekt for en af vore gruppemedlemmer) - hurtigere får knyttet et stærkt bånd til barnet også. Mange af vores venner misunder, at vores søn aldrig har haft en " det er kun mor der dur fase". En fase, som jeg har hørt kan være både bekræftende for en mor, men også kan være stærkt opslidende. Vil bare slutte af med at sige: TAK ! Jeg skrev min besvarelse igår, og loggede af.. og i morges tænkte jeg, om jeg overhovedet var klar til de tæsk, som min besvarelse nok ville få.. Så TAK TAK TAK. Sådan har jeg faktisk aldrig tænkt på tingene før!