SaraLK

Brokke-tråden vol. 3

16,174 indlæg i dette emne

Mareridt konstant :(

Det er nu over en mdr siden at jeg har sovet uden mareridt om natten. Hver eneste lorte nat har jeg mareridt.

Både virkelighedstro og de der total syrede slags. :(

Jeg hader det, for det gør at jeg er helt udkørt og træt hver dag. Plus det skubber til min angst, så jeg render rundt med middelhøj angst hele tiden.

Der er intet ro i mit hoved og jeg har svært ved at finde ro.

Jeg føler snart at jeg drukner

Det lyder godt nok vildt. :( :kram

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Så er det godt, der er fredag imorgen, så han kan score nogle billige med noget slik :D

Ej, håber du er ok :kram

Slik ville helt klart gå direkte på pluskontoen :D

Jo jeg er ok! Men først så glemmer han at sige at William skulle have favorit bogen med i børnehaven, til et projekt jeg ikke vidste noget om (han henter = det er ham der for sådan noget fortalt).

Og så har han også lige glemt at sige at han spiste det sidste rugbrød i går aftes i mens jeg kæmpede med Nohr. Jeg er ved at bage rugbrød, så derfor har jeg jo ikke købt nyt. Men det er virkelig ikke særlig fedt at finde ud af at vi er løbet tør, når Nohr kalder på frokost <_< og jeg er jo også selv sulten!

Det er jo fint at han spiser det. Men så må han sku da kunne finde ud af lige og sige 'jeg har spist det sidste så hvis du har planer om at få frokost i morgen må du købe nyt' <_<

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Årh steph kan godt forstå du blev sur især det med rugbrødet når i er to der skal have frokost...

Min mand laver jo madpakke til sig selv de fleste dage og er ikke god til at sige hvad der bliver spist...så jeg tjekker dagligt! ;-)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jamen problemet er jo, at vi nærmest slet ikke kommunikere :( når jeg henter Alba, så skal jeg løbe rundt i hælene på padagogerne, hvis jeg vil spørge om Alba har spist/sovet/drukket, de stopper meget sjældent op og har en samtale med mig. Generelt så er de virkelig afvisende, og det er ikke kun overfor mig, når jeg overvære andre forældre der henter deres børn er det præcis det samme.

Jeg er i forvejen så opmærksom på min egen ustråling og måde at kommunikere med dem, og derfor bliver det til "dem dem dem". Jeg kan ikke være mere imødekommende,smilende, venlig og "ikke dømmende" end jeg er, uden at føle mig totalt tåbelig og uden at mit hoved går af led :rolleyes

Og da albas mødeskema i sin tid blev lavet, var det i fællesskab med dem. Alba er der 22 timer om ugen, så vi aftalte hvornår det passede dem bedst at vi afleverede og hentede, så jeg har svært ved at forestille mig, hvorfor se pludselig har set sig sure på det. Det er jo udarbejdet så det passede 100% ind efter deres rutiner og ønsker :unsure

Jamen så lyder et møde da oplagt. Så du ikke behøver at jagte dem, og så I kan snakke om, hvad der har ændret sig :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

J&D: I skal helt sikkert snakke sammen! Det her holder jo ikke!

Arbejder jo selv med børn (og forældre ;) ) og er enig med meget af det BBM siger!

Kommunikationen er bare så afgørende! Altså at den er god.

Jeg synes du skal spørge dem, om I skal lave mødetiden om? At du kan se at de har rykket samlingen og hvornår de så vurderer det er bedst, du aflevere.

Og så må de jo også være bedre til at sige til. Fx har vi min datters bh i dag fået at vide, at børnene senest skal være afleveret kl 9 i morgen, fordi de får besøg af en brandbil. (Og det betyder også, at pædagogerne med garanti vil hive fat i os forældre når vi henter i dag, for at fortælle, hvilke tiltag/tanker der bliver gjort i morgen ift min datter, som er enorm bange for høje lyde og skal "advares" om det inden mv.) evt stå lidt væk sammen med en voksen.

Så på den måde har vi et fantastisk samarbejde, men det kræver bare god og konstruktiv kommunikation, som jeg godt kan forstå du er træt af, at I ikke har :kiss

Prøv at tage det første skridt! Sig at I bliver nødt til at tale sammen om det :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Annonce ♥

Det lyder godt nok vildt. :( :kram

Tak for kram :Kiss

Det er simpelthen noget :numse, for det giver mig intet at trække på ift min angst, så det hele kører bare rundt. I går satte jeg mig på gulvet og tudede, hvor Freja kom hen og holdt om mig :( det er seriøst langt ude, for det er jo "kun" mig der er noget galt med.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Det er den eneste institution i byen, så det er ikke en mulighed :(

Men jeg hælder mere og mere til, at hive Alba ud af vuggestuen og så hjemmepasse hende til hun skal starte i børnehave.

Jeg kan bare ikke rigtig gennemskue, om det ville være godt eller skidt for Alba, når hun er så sensitiv som hun er. Det ville være en kæmpe lettelse for mig, for jeg er evigt og altid så bekymret for den lille sarte sjæl hun er, men jeg er bare bange for at det vil være en alt for stor omvæltning for hende at starte i børnehave til den tid hvis hun er vant til at være hjemme med mig :unsure

Det gik over al forventning med Thea da hun gik fra hjemmepasning til børnehave, men hun er også en helt anden støbning, end Alba er :unsure

Mega sarte William klarede opstarten så fint! Jovist det var skidehamrende mega hårdt for ham (og mig), men det gik virkelig hurtigt over.

Det er jo ikke holdbart at du har hende et sted du ikke er glad for :kram2

Hvad med dp?

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg er helt enig i alt hvad du skriver :kiss

Jeg må mande mig op og bede om et møde :rolleyes jeg ved bare ikke helt hvordan jeg lige skal bære mig ad, for der bliver stensikkert nød til at være en anden person med, som kan hjælpe os med at finde fælles ståsted, og forhindre os i at snakke forbi hinanden. Men lederen stopper i denne måned og er nu også sygemeldt, så han er der ikke.

Det vil nok være for mærkeligt at bede om hjælp fra en af theas pædagoger, vil det ikke? :unsure dem kommer jeg virkelig godt ud af det med, og vi har i den grad fundet ud af at have en god dialog, men det kan godt være at det vil være for underligt for albas pædagoger. Det er en integreret institution, så de samarbejder jo i et vist omfang :unsure

Øv med lederen! uhh, det ville nok være svært at inddrage en anden pædagog, da de jo er kollegaer. Altså jeg har selv prøvet at høre negative ting fra forældre om mine kollegaer, og jeg kan ikke rigtig gøre det store ved det (og nogle gange er jeg jo også uenig i det de siger), men det er jo en ledelsesmæssig opgave. Altså jeg kan kun rådgive dem til at gå til min kollega og få det løst eller tage det videre op (og så vil jeg naturligvis fortælle min kollega, hvad der er blevet sagt!) men jeg ville aldrig kunne være en "bisidder" på den måde.

Men der må jo være en konstitueret leder! Altså de kan jo ikke være der uden en leder. Og ellers må der være en områdeleder.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Nej, det har vi ikke... Men primært fordi vi gerne vil kunne feste længe

I kan feste lige så længe i vil.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Annonce ♥

Vi har fået malet udhæng under taget i dag, og vores tørresnor hænger derfra i 2 kroge. Jeg har bevist bundet dem med løse knuder, så de er lige til at få op, fx når vi skal slå græs, så vi ikke skal gå under de. Men i stedet for at pille dem op, eller lige spørge mig, der sidder lige på den anden side af vinduet, tager maleren en kniv op af lommen, og skærer snoren over. <_< Kan se at alle andre huse i rækken også har fået skåret snorene over. Selvfølgelig skal de ikke bruge tid på at stå og fumle med det, men det havde seriøst ikke taget mere end et minut mere, og jeg ville ikke skulle ud og købe ny tørresnor.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Min mand, som er så dårlig til at gå til tiden og kommer for sent hjem. Ën ting er når det bare er almindelig dag, men bliver edderbroderme gal, når det er hans hentedag. Du har sgu at gå til tiden, når der står en 4-årig og venter på dig :prik

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Et møde ville bestemt være en god ide, men jeg kan slet ikke forestille mig hvordan det ville foregå :unsure jeg kender slet overhovedet ikke de mennesker der passer mit barn 4 dage om ugen! Jeg er heldig hvis der bliver sagt godmorgen/farvel til mig, og udover det kan jeg lige så godt lade være med at prøve at snakke med dem, for de er så ultra pædagogiske i deres kommunikations måde, at det er ligesom at snakke til en dør <_<

F.eks i går havde jeg en samtale med en af pædagogerne som forløb således:

Mig - "Alba har virkelig svært ved at sove om aftenen"

Pædagog - "Alba har svært ved at sove om aftenen"

Mig- "hun falder ofte først til ro ved 22 tiden"

Pædagog- "hun falder først til ro ved 22 tiden"

Mig- "jeg tror hun har brug for, at få lidt mindre indtryk om dagen, for hun er meget ked og overgearet og virker overstimuleret om eftermiddagen og aftenen"

Pædagog: "hun virker overstimuleret"

Mig- "i tager jo ofte på gåture igennem byen og til salmesang på samme formiddag, jeg ved ikke om det måske er det der er lidt for meget for hende?"

Pædagog- "du ved ikke om det er det der er for meget for hende".

Seriøst, de få samtaler jeg har med dem gør mig totalt rundforvirret i hovedet, og bagefter står jeg bare og tænker "wtf?" :blink

Det er fuldstændig som at snakke til et spejl, og det virker ikke som om de overhovedet prøver at have en dialog med mig omkring hvad vi kan gøre for at gøre albas liv lidt nemmere :unsure

Ok, så pædagogerne er tydeligvis nogle klaphatte, men kan du ikke tage en snak med lederen eller kommunen?! Både det her og flytning af tider osv, er jo helt hul i hovedet!

Får I nyhedsbreve eller sådan noget, hvor nogle af informationerne står i og de derfor ikke fortæller tingene ordentligt?

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Nu har jeg været småsyg hele ugen, uden at have tid til at passe på mig og slappe af. Så min krop har åbenbart besluttet sig for at jeg død og pine skal ned og ligge, for nu er jeg godt nok ikke småsyg mere :prik

Men jeg har jo for fanden stadigvæk ikke tid :prik

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Annonce ♥

Nu har jeg været småsyg hele ugen, uden at have tid til at passe på mig og slappe af. Så min krop har åbenbart besluttet sig for at jeg død og pine skal ned og ligge, for nu er jeg godt nok ikke småsyg mere :prik

Men jeg har jo for fanden stadigvæk ikke tid :prik

 

Jeg smider lige et :ditto dér. Og Theodor fylder 4 år i morgen  :rolleyes Jeg har lige ringet og bestilt take away og jeg tror den stakkels pige blev lidt småforskrækket over min hæse stemme :D 

 

God bedring til dig og mig og alle andre der har ramt efterårs-snuen.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Diarre :prik jeg har lige skidt i bukserne, adr :(

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Det er min sidste barselsdag i dag :o :( jeg ville ønske Sønderborg kommune gav tilskud til pasning hjemme :(

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg smider lige et :ditto dér. Og Theodor fylder 4 år i morgen :rolleyes Jeg har lige ringet og bestilt take away og jeg tror den stakkels pige blev lidt småforskrækket over min hæse stemme :D

God bedring til dig og mig og alle andre der har ramt efterårs-snuen.

Ej og så lige inden hans fødselsdag! Øv! :kram2

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg smider lige et :ditto dér. Og Theodor fylder 4 år i morgen :rolleyes Jeg har lige ringet og bestilt take away og jeg tror den stakkels pige blev lidt småforskrækket over min hæse stemme :D

God bedring til dig og mig og alle andre der har ramt efterårs-snuen.

Stort tillykke med din store dreng i morgen og god bedring :kiss

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg tror at jeg er ved at blive syg

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

For filan en magelig bebse :kram

Ja! Ser frem til igangsættelsessamtale i morgen :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Der findes ikke dumme spørgsmål. Men der findes altså ligegyldige og med tiden irriterende spørgsmål.

Fx.

- Moar, hvorfor fik jeg hamburgerryg på min rugbrød?

- Moar, hvorfor fik du ost på?

- Moar, hvorfor har D2R2 kun ét øje?

- Moar, hvorfor spiser Elisabeth banan?

- Moar, hvorfor gjorde du lige det der (Det der hvad? Det ved jeg ikk'.)

- Moar, hvorfor er den ballon blå?

- Moar, hvor mange er 65?

- Moar, hvorfor kan du godt lide æbler?

- Moar, hvorfor føles tæppet sådan her?

- Moar, hvorfor er Molly et marsvin?

- Moar, hvor er den sorte og røde henne? (Hvad for en sort og rød? Den der sort og rød. Hvilken? DEN SORTE OG RØD! Osv.)

Osv osv osv, og jeg kan ikke engang huske de mest random.

Jeg tror bare, jeg har brugt dagens (ugens?) kvote af tålmodighed :rolleyes

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Der findes ikke dumme spørgsmål. Men der findes altså ligegyldige og med tiden irriterende spørgsmål.

Fx.

- Moar, hvorfor fik jeg hamburgerryg på min rugbrød?

- Moar, hvorfor fik du ost på?

- Moar, hvorfor har D2R2 kun ét øje?

- Moar, hvorfor spiser Elisabeth banan?

- Moar, hvorfor gjorde du lige det der (Det der hvad? Det ved jeg ikk'.)

- Moar, hvorfor er den ballon blå?

- Moar, hvor mange er 65?

- Moar, hvorfor kan du godt lide æbler?

- Moar, hvorfor føles tæppet sådan her?

- Moar, hvorfor er Molly et marsvin?

- Moar, hvor er den sorte og røde henne? (Hvad for en sort og rød? Den der sort og rød. Hvilken? DEN SORTE OG RØD! Osv.)

Osv osv osv, og jeg kan ikke engang huske de mest random.

Jeg tror bare, jeg har brugt dagens (ugens?) kvote af tålmodighed :rolleyes

Know The feeling

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.