Pumpkins

Medlemmer
 • Content count

  9,330
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

About Pumpkins

 • Rank
  Bedste æresmedlem
 • Birthday January 1

Profile Information

 • Status
  Er mamma

Recent Profile Visitors

3,409 profile views
 1. Du kan finde gruppen og se, hvem der er medlem, men ikke hvad der bliver skrevet. En hemmelig gruppe kan man ikke søge frem, og man kan kun blive medlem pr. Invitation.
 2. den hedder BK's fantastiske guldgruppe
 3. Nu føler jeg mig helt gammel Så gammel, at jeg i hvert fald gerne vil have en smule privatliv
 4. Jeg har det helt på samme måde. Jeg ville heller ikke bryde mig om at min facebookprofil lige pludselig blev offentlig tilgængelig fx. For mig er det lidt det samme. Hvis det her var blevet håndteret med et "det beklager vi virkelig, vi ændrer det selvfølgelig tilbage", så havde jeg ikke haft nogle betænkeligheder ved at blive og lade mine tråde være her. Men jeg føler nok mest, at jeg er blevet blottet, og at hensynet til reklamepenge nu kommer før brugernes ønsker, at forummet ikke længere er her fordi det er et hyggeligt sted, men fordi det er en god indtægt - undskyld hvis jeg træder nogle over tæerne, men det er nu engang sådan jeg har det.
 5. Jeg håber du har ret Camillat! Jeg spurgte til det, men tråden blev låst inden jeg fik noget svar.
 6. Det gør også mig ked af det, at det bliver nød til at være sådan. Jeg kommer virkelig til at savne at sidde og læse tilbage i de gamle tråde herinde. Men det må blive offline i stedet.
 7. Ja, det optimale havde nok været en "gem som tekst"-funktion
 8. Det er nok ikke den nemmeste måde, men man kan udskrive hele siden (ctrl+p eller cmd+p) og så gemme som pdf. Ved signaturer er der et lille kryds i højre hjørne, hvor man kan gemme signaturerne, så sidden ikke fylder Så meget. Men det er alligevel 9 sider print pr. forumside, så det bliver nogle store filer. Når alle sider er gemt, findes der flere sider, der sammenfletter pdf-filer til en samlet fil (søg på pdf merge)
 9. Karla har bestemt at hun skal være Judy Hopps (kaninen fra Zootropolis). Albert skal så være ræven derfra
 10. Ja, som udgangspunk. Ens base er den størrelse, man bruger til at vikle en fwcc (front wrap cross carry), som er den binding de fleste starter med, fordi den er ret nem. De fleste bruger størrelse 6, men hvis man er under størrelse 36 eller deromkring, skal man ned i en størrelse 5 for ikke at få alt for lange ender (haler). Hvis man derimod er 44+ er det en 7'er man skal have fat i. Jeg er selv omkring str. 44 og bruger en 7'er som base. Jeg kan godt bruge en 6'er, men jeg kan bedre lide, at jeg har lidt at arbejde med, og kan godt lide at have lange haler.
 11. Altså vi har kun haft den ene, men jeg vil heller ikke anbefale den. Jeg var jævnt træt af, at den altid væltede, når der ikke var ledning nok. Vi har en Dyson Animal Pro nu. Den koster godt nok mere end de 1000 kr, men den er genial. Ledningsfri, posefri, let og nem at klikke om til en håndstøvsuger
 12. Den er solgt, jeg havde bare glemt, at jeg havde en tråd herinde også
 13. Hørt fra bagsædet: "skinke, skinke, skinkemus... Vi glæder os til juleaften, så kommer der en haj!"
 14. Igen?! Kunne de ikke lige få de nyligt flyttede på plads først?
 15. Vi ringer i morgen. Så må de vurdere, om der skal gøres noget. Karla er ok, hun fik lidt koldt på læben og en ballon, og så var det fint.