Nitzen1987

Smør?

8 indlæg i dette emne

Når der står i en opskrift at man skal bruge smør er det så smør som i LURPAK eller er det bagemargarine???

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Hvad er det en opskrift på?

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hvis du skal bage så ville jeg bruge bagemargarine eller alm margarine... Der er INGEN grund til at bruge Lurpak eller lignende til bagning. Men hvis det er til generel madlavning eller til eksempelvis smørcreme til kager osv. så skal det være Lurpak eller lignende!

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Det er til Brunsviger - Det skal bruges i både dej og fyld

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Lige til brunsviger vil jeg bruge rigtig smør

Jeg synes det kan smages så tydeligt i den kage hvis der er brugt margarine

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg vil også bruge smør... og kommer du lige forbi med et stk kage bagefter ;)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg vil også bruge smør... og kommer du lige forbi med et stk kage bagefter ;)

Klart klart Sandie :sandie ;)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

bruger nu altid margarine og kan ikke smage det

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER