TiaK

Medlemmer
 • Content count

  9,287
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

About TiaK

 • Rank
  nyder livet som mor!

Profile Information

 • Status
  Er mamma
 • Lokation
  Østjylland

Recent Profile Visitors

3,797 profile views
 1. Jeg har så åbenbart ikke været herinde siden april, for jeg ser først tråden nu Trådstarters indlæg bekræfter mig i, at det var det rigtige valg at være anonym. Det har faktisk været rigtig svært at holde, da jeg har skrevet meget herinde, men jeg har været opmærksom på kun sjældent at dele billeder eller private informationer (fx hedder min store pige slet ikke Erica irl ;)) Min frygt har nemlig været at du fx var min nabo, som jeg kun lige hilser på, eller en mor til de andre børn i børnehaven. Jeg er enig i at det er mega sørgeligt at forum er blevet så 'tyndt'. Jeg håber virkelig at en ny generation kan bygge det op forfra.
 2. Jeg har lige fået øjnene op for Saint Tropez Deres skjortebluser sidder utroligt godt, er nemme lige at løfte op til en amning og så er de billige Det er en meget populær model, så de laver dem i et utal af forskellige prints - så der burde være noget for enhver smag. Eneste ulempe er at de skal stryges Det er denne model, jeg mener: Skjortebluse med 3/4 ærmer, her i en anden farve, her med et andet print, og i en anden farve
 3. Jeg mener de er solgte, tjekker lige i morgen. Hvis jeg har dem, så kan du få dem gratis (kun betale for porto), da de faldt for dato for en måned siden.
 4. Risengrød
 5. Er det hvilke fem vi mest har i hjemmet, eller hvilke fem jeg skulle vælge, hvis økonomi ikke var vigtig?
 6. Ja, det har han. Og jeg har seks ugers ferie jeg skal have fyret af inden maj
 7. Ja, det er jeg - mega sindsygt! Line skal heldigvis først i vuggestue til februar, men nu var det mandens tur til at have barsel Line fylder otte måneder på lørdag.
 8. En rigtig god første arbejdsdag efter barsel i dag!
 9. Mega flot kjole LilleMi!!
 10. Her virkede Chips, banan og cola
 11. Jeg har indtil nu bare brugt kokosolie.
 12. Enig Specielt med skjorten til B, den er mindst spraglet, og så vil den give lidt varme på billedet og passer godt til E's tøj.
 13. Ja, det er en værre gang møj Line vågnede kl 02 og da hun ikke sov kl 03 stod jeg op med hende - hun blev lagt i barnevognen 03:30!
 14. Er der nogen, der kigger med? Det er ret spændende!