Sandie

Medlemmer
 • Content count

  4,939
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

About Sandie

 • Rank
  Creme de la creme
 • Birthday 06/28/1985

Profile Information

 • Status
  Er mamma
 • Lokation
  Holbæk
 • Interesser
  KAGER og Træning ;)
 1. Du er sød Anita :kiss Jamen jeg får tiden til at gå med mine 2 stk. krudtugle unger. Synes bestemt tiden går hurtig med fuldtisarbejde og 2 børn (og nu hundehvalp) i foråret gennemgik jeg en maveskindsopperation og selvom jeg er ovenpå igen er jeg langt fra psykisk da det har sat sine spor. Min mand har været gennem samtligesyghuse på sjælland for at blive udredt, og kun stadig på gættebasic.. han fejler ingenting alvorligt men det har taget MEGET energi fra mig oven i mit eget.. Så nu prøver jeg bare at få hele min verden til at fungere med at træne, arbejde og bruge alt min tid på mine unger :kuller Hvor er det dog skønt at læse om alle jer der har fået flere.. eller venter... :baby3 Mine store børn og meget lille hund :)
 2. Har bestemt ikke nogen kvaler ved at betale selv.. det min egen skyld jeg ser sådan ud.. det var mere om hvor pokker man skal hendvende sig.. sådan at en proff kan vurdere om det kan lade sig gøre .. så jeg ved der bare skal max trænning til.. men hvis en proff ved at uanset hvor meget jeg træner det aldrig vil blive pænt, vil jeg jo gerne hurtigt igang med at spare sammen.. og ja hvilken proff kan fortælle mig sådan noget.. jeg nemlig bange for en plastik bare vil sige at jeg skal under kniven for at "sælge"
 3. Er der nogle af jer der ved noget om hvordan det muligt at få trænet maven op så den bliver helt helt stram... ? Jeg ved godt at der skal mange måneders med 1000'er af mavebøjninger til det... men hvad er reelt muligt ? Jeg har tabt mig mange kilo og er selvfølgelig lykkelig.. men maven er klam. Når jeg står og slapper helt af hænger det som en klam sæk langt ned... hvis jeg spænder fuldstændig i mine muskler så kan det godt ligne en lille blævret top mave... er det så muligt at komme til at ligne, ikke et vaskebræt men bare flad mave ?? Hvad tror i. og er der nogen der ved hvis man skal have en proffesionel ind over.. hvem kan man kontakte ? Læge, plastikkirugi eller ? Jeg VIL have flot mave en dag om det så skal ende i opperation hvis det ikke er muligt at træne op... vil gerne bare vide mine chancer.. kan i hjælpe ? hvor vil i tage kontakt til / starte henne ? (og ja jeg træner selvfølgelig allerede meget nu.. )
 4. Ej hvor spændende skal i have nr 4 ??
 5. Min mand vil ikke have flere børn.. igår sagde han da jeg fortalte at min lyst til sex var da væsentligt bedre her da jeg har glemt at tage mine p-piller i en uge at så skulle jeg da bare stoppe helt.. hvortil jeg mindede ham om hvad der sker så.. hans svar :ja så må vi jo tage en mere ;-)
 6. 5km løb
 7. Boksetrænning og 30min cirkeltrænning
 8. Jeg kan faktisk rigtig godt lide lchf... jeg har bare "glemt" at leve derefter... (nok også derfor jeg har taget på igen) Skøn tråd så kan jeg komme igang igen... det er den fedeste måde at leve på synes jeg.. (dog har jeg det lidt som dig susanne.. det bare ikke sjovt at synde da kroppen reagere sådan.. og synes faktisk ikke jeg altid gider leve 100% lchf og det irreterende når man lige en gang imellem nyder noget af det forbudte at man skal straffes )
 9. Ikke i min situation, jeg har selv engang sagt at jeg ikke har fået børn for at få dem passet, i situationer hvor bedsteforældre vil passe.. og der har jeg fået afvide at jeg var grov at sige sådan.. derfor har jeg lært at man ikke siger sådan ting.. ved egentlig ikke helt om jeg forstår dit spørgsmål.. jeg mente bare jeg ville aldrig selv sige det højt " jeg har ikke fået børn for.... " fordi jeg netop har brugt det for at forsvare mig selv fordi jeg ikke ville have dem passet og har altid fået afvide jeg var helt gal på den.. Jeg er altså også sådan en mor at jeg vil elske at være hjemmegående, men økonomisk vil det ikke hænge sammen.
 10. Det er også lidt en plat sætning synes jeg.. specielt herinde i dette forum.. synes jeg fornemmer at alle herinde netop knuselsker så meget tid med deres børn.. og når vi ikke er sammen med vores børn så skriver vi om dem herinde ;) Men jeg tror den sætning kommer fra hvad man har mærket irl... kender flere pædagoger der jævnligt fortæller om deres oplevelser i instutioner hvor de oplever forældre tager 1 uges ferie for at aflevere deres børn fra 6 morgen til sen eftermiddag bare for at hygge sig selv.. og her kunne jeg altså også godt tænke på hvorfor så få børn.. selvfølgelig elsker man sine børn, men det er bevidst at mange får deres børn passet noget længere end nødvændigt.. Jeg ikke hellig, jeg løber gerne 4 gange ugentlig efter jeg har fri fra arbejde inden jeg henter mine børn.. så jeg tager ½-1 time til mig selv hver dag Men uanset holdning så synes jeg sådan en sætning aldrig bør siges højlydt (eller som herinde skrevet i et forum) det er meget nedværdigt og fortæller jo direkte at man synes andre er dårlige forældre, og det er meget grimt at sige!!
 11. hold kæft hvor er de søde... tegner eller maler du ?
 12. I går løb jeg 5 km + cyklede de 2x3km til og fra dp
 13. Jeg vil gerne være med igen.. og gået helt forkerte vej... :(
 14. Wauw de er altså ret søde.. sådan en må min dp mor have når den tid kommer (heldigvis om lang tid) og så også tænkt mig at følge med dette digt: "Du er her når mor og far de går, gi'r mig tryghed og forstår. Tørrer kærligt tårerne mine, får mig ofte til at grine. Leger og danser dagen lang, giver et kram når jeg har trang. Følger mig i stort og småt, sørger for jeg har det godt. Tak for alle de dejlige dage, nu vil jeg ud i verden tage. Jeg vil længes, jeg vil savne, men nye ting jeg nu vil favne. Du har givet mig den bedste start, på livet som nu tager fart. Den største tak på denne jord, fra .... og fra far og mor" (ved nadjas dp mor gav jeg faktisk ikke noget, men jeg følte ikke noget der)
 15. Da jeg gik på barsel med Nicklas, var nadja afsted 8.30-15 da hun var i dagpleje (pga middagslur) Jeg holdte hende hjemme en dag hver anden uge.. Da hun startede i bh gik hun der fra 9.30-14 og fri en gang om ugen..