Guest

Babyklar

108 indlæg i dette emne

Jeg synes at det er en spændende tråd det her. 

 

Vi har altid set det som vores fornemmeste opgave at drive forums, hvor alle føler, at de er velkomne også hvis man ikke er enig med alle de andre.

 

BK politi lyder også lidt "grimt" i mine ører, men jeg kan godt lide tanken om, at vi alle sammen værner om den gode stemning, for vi er rigtig glade for, at så mange af jer synes, at der er en god tone herinde, og at dette er det bedste forum. Selvom bølgerne kan gå højt, så er vi rummelige og der er højt til loftet osv. Det er vi glade for. 

 

Skulle man falde over et indlæg, hvor man synes, at tonen bliver grov, så send mig en PM eller tryk på Rapportér, så skal vi nok se på det og tage action, hvis det er for meget.

 

KH

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Det kan godt være, at jeg er fatsvag jeg har læst hele denne tråd og også den om fimen, men jeg forstår ikke, hvad du er gal over her? Vil du ikke prøve at forklare det igen? Kan være jeg er blevet lidt forvirret over alle de meninger der er i tråden, men jeg har lidt svært ved at se, hvorfor du føler dig trådt på nu (ikke skrevet næsvist eller noget men jeg er ikke helt med) :)

Det synes jeg, fremgår ret tydeligt af indlægget? Jeg er vred over et tidligere indlæg, som jeg synes, går langt over grænsen for, hvad jeg føler er i orden. Trådt på, nej. Vred, ja.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

et indlæg i denne tråd? Eller i den anden med filmen?

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

et indlæg i denne tråd? Eller i den anden med filmen?

Det er i denne tråd, Ki :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Det er i denne tråd, Ki :)

Er det mit indlæg? Jeg kritiserer bare den kritiske stemning overfor oprindelige TSs enkle forespørgsel men har, mig bekendt ikke bandet eller fornærmet nogen?

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg har ikke skrevet før, men læst med siden i sommers. Men nu vover jeg alligevel pelsen pg åbner munden for der findes intet bedre baby forum og jeg bliver faktisk ret irriteret over at det skal underlægges den her kritik. Folk er søde og høflige og HURRA for det der berygtede "BK politi" TAK!

Desuden syntes jeg det er mærkeligt at klantre andre for ikke at leve op til ens egne forventninger om modspil! Det ER trods alt et BABYFORUM, diskussioner er da spændende pg til tider yderst relevant, men er man ikke tilfreds med manglen på gnister i diskutionerne herinde så findes der andre forums med det formål at diskutere. Men det er ikke det jeg ser som hoved formålet med BK. Hvis ikke BK lever op til forventningerne, så er det måske ikke BKs skyld? Men nogle egenskaber der tillægges BK.

Mht. Nye vs. Gamle så har de gamle vel ikke mere ret end andre, men de har alligevel formået at skabe og bibeholde noget helt specielt herinde. Netop ved at være "BK politi" - respekt for det (øh indsæt selv den der smiley med skiltet hvor der står respekt) - vil man være en del af "de gamle" så må man gøre noget selv, på samme plan som når man indlemmes i en etableret vennekreds. Men tænk over at en vennekreds måske højst tæller 20 mennesker mens BK tæller -ja hvor mange er her egentlig? Og at være "gammel" kan hurtigt blive et fuldtidsjob i at byde nye velkomne. Det kan da aldrig blive deres problem hvad dem bag skærmen føler, alligevel sidder de nu og svarer med åbne sind og lyst til at byde andre ind. Så hvad mere ønskes der?

Man kunne også "bare" danne sin egen sub gruppe og være tilfreds med det. BK er stort og rummeligt nok.

Mht den oprindelige tråd så må jeg indrømme at jeg slet ikke forstod hvorfor et spørgsmål om nogen ville være med i en film pludselig handlede om penge. Jeg tror trådstarter forduftede med tanken "hold nu op nogle mokker", et simpelt "nej tak" ville være høfligt. Og vupti blev BK pludselig et lorte sted at være (indsæt selv den der blinke smiley) WTF!!!

Og jeg syntes iøvrigt OVERHOVEDET ikke det er på sin plads at diskutere for diskutionens skyld når det ikke er et oplæg til debat. Det er simpelthen for facebook agtigt for min smag. Troldemor sagde det så godt "hvis man sidder overfor en veninde" ja så ville jeg ærligt ikke begynde at diskutere om hvorvidt hun skulle betale penge, og at andet ville være respektløst eller om at det lugter af at man ikke selv har erfaring med fødsler. Nej jeg ville FORKLARE at det er et stort spørgsmål, intim, uforudsigelig osv. Og at hvis det skulle lade sig gøre ville økonomi og kontrakter nok være en mulighed at overveje.

Men det er MIN mening, ikke nødvendigvis den rigtige, men min betragtning af det emne.

Nå det var lidt langt og rodet. Men nu har i hørt/læst min mening og så må i tage det til efterretning eller tænke "hold kæft du ved ikke hvad du snakker om" ;-) og det er fint for mig. Jeg syntes bare i kritiserer noget hvor jeg sidder og tænker "hvorfor er i ikke tilfreds?" Det er som at få en rejse til Mallorca i julegave, men begynde at kritisere det for ikke at være en rejse til Hawaii! (Sat på spidsen :-) tag det ikke personligt) (min besvarelse har i øvrigt taget evigheder så der er nok kommet andre indput siden jeg startede, så det kan være det virker malplaceret :-p

Trådstarter: fedt at du tager teten og gør noget for at løse det. Det er det der gør BK så godt.

Hold da op, sikke en attitude! :O

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

BSB jeg må hellere tage og svare dig da du tydeligvis føler dig angrebet!

JEG BEKLAGER DYBT du har misforstået mig fuldstændig!!! Jeg troede jeg fik gjort det klart at jeg ikke er uenig med dine observationer. OVERHOVEDET!!! Og "WTF" var på at "hvem vil lade os filme sin fødsel" endte ud i "BK er ikke et særlig godt forum" - jeg bruger wtf i daglig tale om alt jeg undres ved. Ergo er det IKKE eT udtryk JEG ligger noget i! Altså jeg så ikke dit indlæg som noget vildt provokerende, bare et ligefrem indlæg. Det var drejningen tråden tog. Hvilket nok blev startet af din formulering, men ikke nødvendigvis.

Du behøver på ingen måde forsvare dig, jeg har aldrig (haft intention om at) angribe.

Igen jeg beklager DYBT den misforståede opfattelse af mit indlæg. Men nu er det nu engang sådan det er opfattet UNDSLYLD!

Grunden til at jeg nævnte den anden tråd var at du selv gav udtryk for at du ønskede at vide hvor der var en hård tone. Det beskrev jeg (åbenbart ikke så godt).

Min pointe var sådan set at "forsvare" BK-politiet/ manglen på debat lyst. Flere så en hård tone, flere så slet ikke en hård tone. Hvem har ret? Jeg er ikke en dommer, jeg gav bare udtryk for MIN opfattelse af situationen og mit syn på BK.

Jeg giver min uforbeholdne undskyldning.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Nå, jeg kan se, der ikke rigtigt bliver kommenteret på det, der egentlig generer mig, nemlig at nogle, der kommenterede et debatindlæg (retoriske diskussioner om hvorvidt eller ej der var oplagt til debat er for mig ikke vedkommende, da dette er et debatforum), bliver taget i skole og sådan set får lukket munden.

Det indlæg der blev lagt herinde, som så mange tilslutter sig gik meget, meget langt over mine grænser og jeg har meget svært ved at genkende BK´s gode stil i det.

 

Som jeg ser det:

- Man "må" ikke spørge/kommentere på et indlæg, man finder både spændende og problematisk, hvor der rent faktisk er nogle ting, der kan belyses og tales om.

- Man "må" gerne angribe andre BK-brugere for ovenstående og derefter fortsætte i en ny tråd, hvor man både bander og svovler og gør folk rigtigt kede af det.

 

Jeg kan ikke forestille mig, nogen synes jeg generelt er ubehagelig eller stridslysten her på BK. Alligevel er der meget få, der nu rent faktisk forholder sig til mine bevæggrunde for at skrive, som jeg gjorde - og jeg er himmelfalden over, mine indlæg kan tolkes så forkert og skabe så megen uro i det forum, jeg er kommet til at holde rigtig meget af. Peacetegn er helt fint, venner! Men jeg vil ikke finde mig i at blive angrebet på den måde på grund af et fuldstændig validt indlæg og så bare æde den. Jeg fortryder, jeg opstartede denne tråd. Jeg havde det ret godt med de ting, jeg skrev i den anden tråd, og nu har et "velskrevet" (??? brug af forkortelsen WTF? Er det den nye stil herinde?!?) indlæg da godt nok sat mig til vægs. En bruger skrev til mig privat, at hun var rigtig ked af det og forlod BK  og det har hun så gjort inden jeg kunne nå at bede hende blive. Det er altså træls. Hvorfor skulle det køres herud? Det var en fuldstændig uskyldig tråd? Handler det her om noget helt andet? Jeg er i al fald lost.

 

Jeg overser nogle af de indlæg, der giver mig ret eller forsøger at bløde op på det hele, det indrømmer og beklager jeg. Men jeg kan ikke komme videre end at undres og skuffes gevaldigt over den store opbakning til et så aggressivt indlæg, der gjorde mig og andres meget vrede og kede af det. Sorry, jeg prøver generelt at se tingene fra begge sider, men jeg er altså også bare et menneske.

Jeg er så en af dem som IKKE synes at 2014's indlæg var velskrevet og er heller ikke vild med nogle af formuleringerne som "WTF" og jeg synes der bliver unødigt og ekstremt overdrevet, når bk kaldes et "lortested". Det er der vist ingen der har sagt, og jeg tror faktisk vi alle er ret enige om at forummet her er et fantastisk sted! Det er ihvertfald det jeg læser mig til.

Men jeg forstår 2014's budskab, selvom jeg ikke synes det var velformuleret - nemlig at forummet her er skønt og det skal vi huske at sætte pris på! Det synes jeg nu også at vi gør og der skal også være plads til at man kan undres eller brokke sig lidt, hvis der er noget man er utilfreds med. Det betyder jo ikke at man så pludselig hader stedet her.

Jeg tror at 2014 blev meget irriteret og provokeret af at nogle der har det så godt (i hendes øjne) brokker sig over det de har. Og derfor fik formuleret sig lidt for hårdt eller overdrevent. Personligt kan jeg godt se igennem fingre med det, da jeg som sagt forstår budskabet. Jeg synes dog bestemt ikke at du skal føle dig personligt ramt BSB, da du jo netop i flere af dine indlæg (og i det indledende) fortæller om hvor godt du synes forummet her er.

Jeg er ikke helt sikker på hvad du håber på at høre for at du kan få det bedre BSB (eller hvad der skulle til). Men hvis du kan, så synes jeg at du skal prøve at slippe den lidt. Jeg er ret sikker på at alle kvinderne her vil dig det bedste og det ville være synd hvis et enkelt indlæg, som du følte dig ramt af, skulle ødelægge hele din oplevelse af forummet her :kram

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Perioder er helt sikker præget af forskellige antal kvinder på barsel (og med enormt meget tid) og forskellige antal kvinder der er gravide (og med hormoner der plager dem) og i sidste ende tror jeg, at man, jeg selv inklusive, skal være god til at huske på, at det skrevne medie er sort på hvidt og uden alle de fine nuancer som reallife kommunikation har og hvis man bliver ramt af noget skrevet, så kan man lige tage det ud i armslængde og se det udefra! Det gør jeg og derfor er jeg, stadig, glad for at være her og har været det gennem en voldsomt hormonel graviditet og nu en voldsomt lang barsel! (ovenstående må også gerne læses med førnævnte nuancer og et glimt i øjet, ik? ;) )

:kram til alle BK-piger der måtte have brug for det! :lovebk

Jeg får lige lyst til at hive dele af mit eget indlæg frem igen!

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg tror jeg er med nu :)

 

Jeg tolkede ikke 2014's indlæg som et "angreb" på trådstarter eller andre herinde eller BK som helhed, synes egentlig det var skrevet meget humoristisk på en meget fed måde.

Sikke svært det skrevne ord er, kan opfattes meget forskelligt og det er virkelig vigtigt at tænke over det :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg tror jeg er med nu :)

 

Jeg tolkede ikke 2014's indlæg som et "angreb" på trådstarter eller andre herinde eller BK som helhed, synes egentlig det var skrevet meget humoristisk på en meget fed måde.

Sikke svært det skrevne ord er, kan opfattes meget forskelligt og det er virkelig vigtigt at tænke over det :)

Enig. Det er som om vi læser tingene helt forskelligt - endda at vi læser forskellige budskaber i de samme indlæg. Egentlig er det vel ikke så overraskende, men bestemt værd at have oppe at vende. Jeg tror - og håber - at alle indsparkene her er et udtryk for at vi holder af forummet, og at vi tør være her med ærlighed, humor, omsorg, erfaringer og åbne sind. Bliv nu hængende folkens, det er jo tydeligt at vi godt kan lide hinanden på trods af forskellige indgansvinkler.  :kiss

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg opfattede absolut heller ikke 2014's indlæg som så aggressivt (talesprog ja, men ikke groft) og står ved, at jeg synes, der var et fint budskab deri. Er det ikke lidt sigende, at Ki skulle have skåret ud i pap hvilket indlæg, der var groft? Det lød som om, at Ninjamors exit mere eller mindre var besluttet inden den her debat kom i gang, og nogle gange tror jeg, at vi - undertegnede inkl. - kan have en tendens til at læse et angreb eller en grov tone ind i noget, der slet ikke er tænkt som et sådan, og et eller andet sted synes jeg, det er lidt tragikomisk, at en tråd der startede med at handle om, at der var nogle, der ville debatere sobert men blev opfattet som aggressive i en anden tråd, pludselig kom til at handle om, at det åbenbart pludselig gik den anden vej.

 

MEN jeg synes, jeg har set rigtig mange opfordringer (også fra 2014 som i øvrigt har givet en uforbeholden undskyldning for sit sprogbrug) til, at vi holder fast i, at der er plads til os alle og dermed også vores forskellige syn på tingene, og det synes jeg da er et positivt budskab, som vi burde kunne blive enige om trods forskelligheder :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg er lidt bagefter, men sådan er det jo nogle gange ;)

Som jeg ser det, er den store udvikling på BK at det er oftere at et medlem enten forsvinder ud af en tråd, så snart de er 'i modvind', og flere som skriver 'Jeg tror jeg skal forlade bk'...

Førstnævnte synes jeg er SÅ ærgeligt, og jeg tror at de tråde er med til at der skabes dårlig stemning, fordi man ender med at gætte på hvad der gik galt, og så bliver det lynhurtigt til at der udpeges en eller flere skurke. Som i eksemplet med fødselsfilmen... Jeg synes faktisk ikke der var nogen som gik over stregen... Der var nogle som var kritiske, og nogle var måske ikke specielt uddybede i deres udbrud, og derved kom til at virke bryske, men grunden til at den tråd løb af sporet - tror jeg - er at ts ikke svarede på kritikken, men bare forsvandt. Dermed blev der en masse spekulation vedrørende hvad de ville og ikke ville gøre, og det kom til at handle om at diskutere et fiktivt emne, fordi trådstarter kunne have afklaret spørgsmålene, og afværget situationen.

Jeg mener at vi alle har et ansvar for, at hvis vi rejser en debat, så følge den til dørs, eller i det mindste melde ud, at man føler sine grænser er nået, og derfor ikke vil svare yderligere på den tråd, eller noget i den stil. Og så beder om at få den lukket. Det er da hamrende træls at være i mindretal og føle at man bare er Palle med et synspunkt, men det er altså risikoen hvis man starter et potentielt kontroversielt emne. Tag nu bare min 'Chosing Thomas''-tråd.. Jeg er forholdsvis meget i undertal, men jeg synes faktisk at folk er meget respektfulde!

Sidstnævnte (Nu er jeg sur, så forlader bk) er så hamrende ærgeligt, fordi det ender med rygklapperi af værste skuffe... Og ihvertfald i nogle tilfælde bliver det Peter og Ulven... Det afbryder diskussionen på en rigtig ærgelig måde, hvor det kommer til at handle om at stryge en eller flere med hårene, for at de ikke skal forlade bk, og ikke om at få fundet ro i uenigheden.

Det er HELT fair hvis man ikke føler at bk er stedet for en (længere), for vi udvikler os her i livet. Det er helt ok at sige, at nu vil man ikke længere prioritere bk, og derfor stopper man. Men jeg synes det er så ærgeligt når folk forlader bk på grund af en konflikt. Uanset om man så er i mod- eller medvind. Så hellere trække sig fra diskussionen, og lige trække vejret, og så nogle dage senere mærke efter i maven om man har lyst til at forlade bk over konflikten, eller fordi man er der hvor det bare ikke er det man skal bruge sin tid på lige nu.

Jeg vil ikke sammenligne bk med veninder, for i mit hoved er det mere 'legalt' at forlade en veninde i vrede og så bare lade det ligge. Jeg vil sammenligne det med familie, på den måde, at man vælger ikke selv hvem man kommunikerer med, men man vælger om man vil fortsætte med relationen.

Der er mennesker her på bk som jeg er så hamrende glade for at have lært at kende både online og de jeg har mødt offline. Der er også mennesker som ikke lige er min kop te! Og utvivlsomt omvendt! De som ikke lige bryder sig om mig, er da i deres fulde ret til at synes jeg er en spade, så længe de opfører sig anstændigt.

Så min opfordring vil være, lad os anerkende at vi er ufatteligt mange forskellige kvinder, og så huske på, at det er mennesker der sidder bag skærmen på godt og ondt. Bliver du vred over noget, så skriv til vedkommende ELLER ras ud i din egen tråd! Lad folk klappe dig på ryggen og stryg dig med hårene der, og det er ok! Men lad være med at forlade bk i frustration... Det er min bøn til dig :kram :kram :kram

Enig! :kiss

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg er lidt bagefter, men sådan er det jo nogle gange ;)

 

Som jeg ser det, er den store udvikling på BK at det er oftere at et medlem enten forsvinder ud af en tråd, så snart de er 'i modvind', og flere som skriver 'Jeg tror jeg skal forlade bk'... 

 

Førstnævnte synes jeg er SÅ ærgeligt, og jeg tror at de tråde er med til at der skabes dårlig stemning, fordi man ender med at gætte på hvad der gik galt, og så bliver det lynhurtigt til at der udpeges en eller flere skurke. Som i eksemplet med fødselsfilmen... Jeg synes faktisk ikke der var nogen som gik over stregen... Der var nogle som var kritiske, og nogle var måske ikke specielt uddybede i deres udbrud, og derved kom til at virke bryske, men grunden til at den tråd løb af sporet - tror jeg - er at ts ikke svarede på kritikken, men bare forsvandt. Dermed blev der en masse spekulation vedrørende hvad de ville og ikke ville gøre, og det kom til at handle om at diskutere et fiktivt emne, fordi trådstarter kunne have afklaret spørgsmålene, og afværget situationen. 

 

Jeg mener at vi alle har et ansvar for, at hvis vi rejser en debat, så følge den til dørs, eller i det mindste melde ud, at man føler sine grænser er nået, og derfor ikke vil svare yderligere på den tråd, eller noget i den stil. Og så beder om at få den lukket. Det er da hamrende træls at være i mindretal og føle at man bare er Palle med et synspunkt, men det er altså risikoen hvis man starter et potentielt kontroversielt emne. Tag nu bare min 'Chosing Thomas''-tråd.. Jeg er forholdsvis meget i undertal, men jeg synes faktisk at folk er meget respektfulde! 

 

Sidstnævnte (Nu er jeg sur, så forlader bk) er så hamrende ærgeligt, fordi det ender med rygklapperi af værste skuffe... Og ihvertfald i nogle tilfælde bliver det Peter og Ulven... Det afbryder diskussionen på en rigtig ærgelig måde, hvor det kommer til at handle om at stryge en eller flere med hårene, for at de ikke skal forlade bk, og ikke om at få fundet ro i uenigheden. 

 

Det er HELT fair hvis man ikke føler at bk er stedet for en (længere), for vi udvikler os her i livet. Det er helt ok at sige, at nu vil man ikke længere prioritere bk, og derfor stopper man. Men jeg synes det er så ærgeligt når folk forlader bk på grund af en konflikt. Uanset om man så er i mod- eller medvind. Så hellere trække sig fra diskussionen, og lige trække vejret, og så nogle dage senere mærke efter i maven om man har lyst til at forlade bk over konflikten, eller fordi man er der hvor det bare ikke er det man skal bruge sin tid på lige nu.

 

Jeg vil ikke sammenligne bk med veninder, for i mit hoved er det mere 'legalt' at forlade en veninde i vrede og så bare lade det ligge. Jeg vil sammenligne det med familie, på den måde, at man vælger ikke selv hvem man kommunikerer med, men man vælger om man vil fortsætte med relationen. 

 

Der er mennesker her på bk som jeg er så hamrende glade for at have lært at kende både online og de jeg har mødt offline. Der er også mennesker som ikke lige er min kop te! Og utvivlsomt omvendt! De som ikke lige bryder sig om mig, er da i deres fulde ret til at synes jeg er en spade, så længe de opfører sig anstændigt. 

 

Så min opfordring vil være, lad os anerkende at vi er ufatteligt mange forskellige kvinder, og så huske på, at det er mennesker der sidder bag skærmen på godt og ondt. Bliver du vred over noget, så skriv til vedkommende ELLER ras ud i din egen tråd! Lad folk klappe dig på ryggen og stryg dig med hårene der, og det er ok! Men lad være med at forlade bk i frustration... Det er min bøn til dig :kram :kram :kram

 

Jeg synes du siger det rigtig godt. 

 

Vi er en flok rigtige mennesker, og lige som i virkelighedens verden, vil der altid være nogle man kan li og nogle man bare ikke har kemi med. Jeg har mødt nogle fantastiske mennesker herinde, men der er også nogle, hvor jeg tænker, at vi ikke ville have meget at snakke om, hvis vi mødtes til en kop the. Og det er helt ok, så længe vi opfører os ordentligt. 

 

Jeg synes også det er så bittert, når folk forlader BK i vrede, eller frustration. Det giver sådan en akkavet stemning, hvor man på den ene side føler sig lidt forpligtet til at sige "ej, bliv nu, jeg kan så godt lide dig, du må ikke blive sur, vi mente det jo ikke" etc. samtidig med at det tager fokus og pusten fra en måske god debat. Så vil jeg langt hellere have at personen selv sagde "nu synes jeg du bliver for personlig, og det gør mig ked af det". 

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Du skriver det så flot JustMe :kiss

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg opfattede absolut heller ikke 2014's indlæg som så aggressivt (talesprog ja, men ikke groft) og står ved, at jeg synes, der var et fint budskab deri. Er det ikke lidt sigende, at Ki skulle have skåret ud i pap hvilket indlæg, der var groft? Det lød som om, at Ninjamors exit mere eller mindre var besluttet inden den her debat kom i gang, og nogle gange tror jeg, at vi - undertegnede inkl. - kan have en tendens til at læse et angreb eller en grov tone ind i noget, der slet ikke er tænkt som et sådan, og et eller andet sted synes jeg, det er lidt tragikomisk, at en tråd der startede med at handle om, at der var nogle, der ville debatere sobert men blev opfattet som aggressive i en anden tråd, pludselig kom til at handle om, at det åbenbart pludselig gik den anden vej.

MEN jeg synes, jeg har set rigtig mange opfordringer (også fra 2014 som i øvrigt har givet en uforbeholden undskyldning for sit sprogbrug) til, at vi holder fast i, at der er plads til os alle og dermed også vores forskellige syn på tingene, og det synes jeg da er et positivt budskab, som vi burde kunne blive enige om trods forskelligheder :)

Jah.... Det var lige præcis det, jeg eftersøgte i film-tråden.. At folk ikke pr. automatik opfatter tingene som aggressive.

Der er en, der blev rigtig ked af det indlæg 2014 skrev og forlod forummet. Det burde vel også tages med i betragtning.

Men altså, jeg kan sagtens slippe det, og jeg synes egentlig det er synd, det kom til at handle om mig - hvilket jeg galt tager ansvaret for. Der var tilsyneladende brug for en generel snak om nogle ting, så jeg vil runde af lige nu, da jeg egentlig er ude på besøg. Jeg vil på et senere tidspunkt skrive et mere afrundende svar, som jeg lover nok skal være 100% forsonligt :-). 2014, selvfølgelig tager jeg mod en udstrakt hånd, jeg vil også skrive et venligt svar senere :-).

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Ærgeligt at der er en som har forladt forummet på baggrund af et enkelt indlæg (og uden at vente for en uddybning/forklaring/undskyldning, som jo kom senere) - men jeg tænker lidt at det ikke UDELUKKENDE kan være det enkelte indlæg, men måske bare lige det som fik bægeret til at flyde over. Så det nærmere har været noget der var længere undervejs og så måtte det vel ske på et tidspunkt alligevel. 

Og så er man måske bare kommet videre i livet og har ikke længere brug for/tid til/passer ind i dette forum længere - og det er jo helt ok!

Men jeg håber da at vi er nogle som "hænger ved" i de der 20 år og kan blive gamle sammen herinde - det kunne da være lidt hyggeligt! ;) Personligt ser jeg mig selv blive her i mange år endnu, selvom jeg langt fra er lige så aktiv som jeg har været. Men jeg synes her er rigeligt andre tråde og underforums end lige dem som udelukkende henvender sig til dem med småbørn til stadig at holde på mig.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jah.... Det var lige præcis det, jeg eftersøgte i film-tråden.. At folk ikke pr. automatik opfatter tingene som aggressive.

Der er en, der blev rigtig ked af det indlæg 2014 skrev og forlod forummet. Det burde vel også tages med i betragtning.

Men altså, jeg kan sagtens slippe det, og jeg synes egentlig det er synd, det kom til at handle om mig - hvilket jeg galt tager ansvaret for. Der var tilsyneladende brug for en generel snak om nogle ting, så jeg vil runde af lige nu, da jeg egentlig er ude på besøg. Jeg vil på et senere tidspunkt skrive et mere afrundende svar, som jeg lover nok skal være 100% forsonligt :-). 2014, selvfølgelig tager jeg mod en udstrakt hånd, jeg vil også skrive et venligt svar senere :-).

Dejligt indlæg.... Som jeg bliver rigtig glad over at læse. Fedt BSB!

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hey all.

Det bliver altså ikke så langt, for Blybber losser mig i ribben og nyrer, suger min energi og har lige vundet over min blære i 50 runder fjervægt.

Jeg startede egentlig tråden for at alle kunne blive gode venner og evt. misforståelser kunne blive rettet. Jeg overså, at det er så godt som umuligt at beholde overblikket i den slags tråde, og da jeg pludselig følte mig angrebet personligt, kunne jeg ikke lige overskue det hele mere.

Derfor vil jeg gerne, uden egentlig at trække mine meninger tilbage, indrømme en vis overreaktion. Vi har forskellige udtryksformer, og det burde jeg have husket på. Jeg kunne selv have udtrykt mig mere elegant. Jeg blev noget gal i skralden, og jeg synes, der var grund til det, men ikke SÅ gal i skralden. Og tråden skulle jo slet ikke have handlet om mig.

Hermed kommer så den ultimative gode undskyldning i dette forum: Jeg har termin om en uge og er røvnervøs! Hvis jeg ikke kan være med til at løse konflikterne her på BK, kan jeg nok heller ikke løse dem i mit eget liv - hvis I forstår. Og så håber jeg for højt.

Så nu vil jeg runde helt af med at sige, jeg for min del ingen nag bærer, jeg har læst alle indlæg og lært en smule af dem alle sammen - enig eller ej. Og jeg håber, I andre også har fået noget ud af tråden. Enige er vi i al fald alle sammen i, at BK skal bestå som et dejligt forum uden berøringsangst såvel som væmmelighed.

Til slut vil jeg bryde min egen regel herinde og råbe FUCK! Én uge til, jeg er helt vildt spændt, bange, glad, rædselsslagen, lykkelig - alt muligt! Jeg kan ikke rumme flere følelser for i dag og vil vralte i seng.

Knus til alle (særligt jer som jeg lige kort synes var dumme) fra BSB.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hey all.

Det bliver altså ikke så langt, for Blybber losser mig i ribben og nyrer, suger min energi og har lige vundet over min blære i 50 runder fjervægt.

Jeg startede egentlig tråden for at alle kunne blive gode venner og evt. misforståelser kunne blive rettet. Jeg overså, at det er så godt som umuligt at beholde overblikket i den slags tråde, og da jeg pludselig følte mig angrebet personligt, kunne jeg ikke lige overskue det hele mere.

Derfor vil jeg gerne, uden egentlig at trække mine meninger tilbage, indrømme en vis overreaktion. Vi har forskellige udtryksformer, og det burde jeg have husket på. Jeg kunne selv have udtrykt mig mere elegant. Jeg blev noget gal i skralden, og jeg synes, der var grund til det, men ikke SÅ gal i skralden. Og tråden skulle jo slet ikke have handlet om mig.

Hermed kommer så den ultimative gode undskyldning i dette forum: Jeg har termin om en uge og er røvnervøs! Hvis jeg ikke kan være med til at løse konflikterne her på BK, kan jeg nok heller ikke løse dem i mit eget liv - hvis I forstår. Og så håber jeg for højt.

Så nu vil jeg runde helt af med at sige, jeg for min del ingen nag bærer, jeg har læst alle indlæg og lært en smule af dem alle sammen - enig eller ej. Og jeg håber, I andre også har fået noget ud af tråden. Enige er vi i al fald alle sammen i, at BK skal bestå som et dejligt forum uden berøringsangst såvel som væmmelighed.

Til slut vil jeg bryde min egen regel herinde og råbe FUCK! Én uge til, jeg er helt vildt spændt, bange, glad, rædselsslagen, lykkelig - alt muligt! Jeg kan ikke rumme flere følelser for i dag og vil vralte i seng.

Knus til alle (særligt jer som jeg lige kort synes var dumme) fra BSB.

:Kram2 og :kiss

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

:kram til dig BSB, kan sgu godt forstå du er nervøs! Men det skal nok gå alt sammen og om lidt er du mor til det dejligste lille væsen ;)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hey all.

Det bliver altså ikke så langt, for Blybber losser mig i ribben og nyrer, suger min energi og har lige vundet over min blære i 50 runder fjervægt.

Jeg startede egentlig tråden for at alle kunne blive gode venner og evt. misforståelser kunne blive rettet. Jeg overså, at det er så godt som umuligt at beholde overblikket i den slags tråde, og da jeg pludselig følte mig angrebet personligt, kunne jeg ikke lige overskue det hele mere.

Derfor vil jeg gerne, uden egentlig at trække mine meninger tilbage, indrømme en vis overreaktion. Vi har forskellige udtryksformer, og det burde jeg have husket på. Jeg kunne selv have udtrykt mig mere elegant. Jeg blev noget gal i skralden, og jeg synes, der var grund til det, men ikke SÅ gal i skralden. Og tråden skulle jo slet ikke have handlet om mig.

Hermed kommer så den ultimative gode undskyldning i dette forum: Jeg har termin om en uge og er røvnervøs! Hvis jeg ikke kan være med til at løse konflikterne her på BK, kan jeg nok heller ikke løse dem i mit eget liv - hvis I forstår. Og så håber jeg for højt.

Så nu vil jeg runde helt af med at sige, jeg for min del ingen nag bærer, jeg har læst alle indlæg og lært en smule af dem alle sammen - enig eller ej. Og jeg håber, I andre også har fået noget ud af tråden. Enige er vi i al fald alle sammen i, at BK skal bestå som et dejligt forum uden berøringsangst såvel som væmmelighed.

Til slut vil jeg bryde min egen regel herinde og råbe FUCK! Én uge til, jeg er helt vildt spændt, bange, glad, rædselsslagen, lykkelig - alt muligt! Jeg kan ikke rumme flere følelser for i dag og vil vralte i seng.

Knus til alle (særligt jer som jeg lige kort synes var dumme) fra BSB.

:kram2

Du skal nok klare både fødsel og motherhood i fin stil! :kiss

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Der er bestemt god grund til at være hormonel/pirrelig så tæt på termin - og du kan nok også forvente nogle meget sårbare dage lige efter fødslen. Dag 5 var totalt tudedag for mig. Græd af lykke og taknemmelighed og alt var enten utroligt fantastisk eller synd og forfærdeligt :rolleyes

Jeg ønsker dig en god fødsel og start på forældrelivet, og så glæder jeg mig til at rende ind i dig og høre om dig og guldklumpen i "baby 0-1 år" :D :kram

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

BSB dit dejlige stykke kvindfolk :kiss

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

:kram

Held og lykke BSB om få dage med fødslen :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER