Åge

Medlemmer
 • Content count

  54
 • Joined

 • Last visited

About Åge

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Status
  Andet
 • Interesser
  Øl

Recent Profile Visitors

991 profile views
 1. Haha, du har helt ret :D
 2. Fæces er vist afføring :D mon ikk det er noget med sekret?
 3. Jeg synes bestemt heller ikke at der er noget galt i, at man undrer sig :) men stemningen kan hurtigt vende til at der bliver skrevet ting som kan virke sårende på forældrene. Og de har vist fået "straf" nok :) Og vi ved jo ikke om f.eks drengens mor eller anden familie/nære venner er her på bk :)
 4. Jeg tror du har helt ret i det sidste du skriver. Stakkels forældre. De må have haft det så skidt mens han bar væk! Og det nytter bare ikke noget at "pege fingre", og sige at det ALDRIG kunne ske for en selv. For det ved man ikke. Det kan ske for alle!
 5. Man kan også få en taske fra babydan som er magen til en Ida Ising mht "indretningen". Den er sort og koster vist ca 600kr :)
 6. Nej :( og den eneste der ringede og ønskede mig tillykke var min mor. Ellers tror jeg alle havde glemt det. Det er nok ulempen ved ikke at have facebook, folk bliver ikke mindet om ens fødselsdag
 7. Det er min fødselsdag i går, og jeg fik ikke en eneste gave :( Jeg er nok for gammel til at blive skuffet og jeg burde måske slet ikke gå op i det. Men jeg gav manden en iPhone 6 i fødselsdagsgave for 2 måneder siden, så jeg havde nok forventet at han også ville gide gøre bare lidt ud af min fødselsdag.
 8. Jeg tænker om det kan være overtræthed i løbet af dagen? 2 timer er meget for sådan en lille tut at være vågen :) da min datter var så lille puttede jeg hende efter max 1 time og 15 minutter vågen. Hun sov så vidt jeg husker omkring 5 lure om dagen da hun var så lille :)
 9. -
 10. Og du er sikker på at det ikke er SI-ledssyndrom hun har? :)
 11. så ved du mere end jeg gør, og jeg er fysioterapeut, så det ville da undre mig hvis det var gået min næse forbi, at bækkenløsning ikke længere er hormonelt betinget :)
 12. Det lyder godt nok vildt, at du skulle have bækkenløsning :O det er jo "normalt" noget der først kommer når man er over uge 26, medmindre man har været gravid og haft bækkenløsning før. Så vidt jeg husker nåede du kun til uge 11-12 stykker?
 13. Nu behøver alt til baby altså ikke at være øko-tex. Ikke alle går op i det.. Mine børn går ikke udelukkende i øko tøj, og vi spiser ikke udelukkende øko mad. Hvis man ikke går op i at alt skal være økologisk, hvorfor skulle man så give ekstra for noget som ikke har nogen betydning for en? Det du siger er faktisk, at økologi er det eneste rigtige, og alle der ikke vælger det ikke vil deres barns bedste :)
 14. Hvor kan børn dog være ondskabsfulde! Jeg håber at det sidder nogle forældre, som er godt flove over deres børns opførsel. Min niece har været udsat for mobning på facebook. Hun er kun 9 år gammel og har ikke selv en facebook profil, men flere af hendes klassekammerater har. Min søster blev ringet op af en anden mor, som fortalte hvad der foregik. Min søster bragte det op til forældremøde, som var 2 dage senere. Der sagde flere af forældrene, at de jo ikke kan tillade sig at snage i hvad deres børn laver på internettet osv. Det er simpelthen så tamt! Som forældre skal man da tage ansvar! Og jo, man skal da i allerhøjeste grad snage i hvad ens små børn laver på nettet!