tazdiginez

Medlemmer
 • Content count

  8,234
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

About tazdiginez

 • Rank
  .*En ægte hønemor - Mor til 2 kyllinger <3*.
 • Birthday 03/06/1990

Profile Information

 • Status
  Er mamma
 • Lokation
  Aarhus
 • Interesser
  Min familie og musikken <3

Contact Methods

 • Skype
  malivasmama

Recent Profile Visitors

7,549 profile views
 1. Jeg føler mig så alene...
 2. ang. det med hundebid - der er godt nok forskel på, om en hund markere ved et let nap i fingrene, og så rent faktisk bide efter ansigtet og holde sig fast! Den hund har jo tydelige tegn på mistrivsel, når den bider så kraftigt og i ansigtet. :S
 3. Tak bbm! Du formår lige at vende det, så jeg forstår det
 4. Js usikkerhed på sig selv og jalousi. Jeg har aldrig været god til at snakke med kvinder. Jeg har altid været "en af drengene", så det er helt naturligt for mig, kun at have få pigevenner. Jeg har så fundet et par gutter igennem twitch.tv, som jeg bare snakker SÅ godt med. Den ene er gift, den anden taget til anden side = overhovedet intet at frygte. J ser farersignaler over alt. Skid da hul i de venner jeg var, som er single og som faktisk bager en anelse på mig. Nej, disse to.. de er suspekte og hvad ved jeg... Sandheden er jo bare, at de får mig til at grine og åbne op. Noget han ikke rigtigt selv formår at gøre længere (fordi han ikke rigtigt prøver mere), og derfor er han jaloux. De gør mig glad, og det er jo super farligt, for så forlader jeg jo ham og alt muligt... suk.. Arh-men.. Jeg er så træt af at hører "jeg stoler på dig, bare ikke dem!" sætningen, om hvert et nyt bekendtskab jeg gør mig. Jeg får intet socialt ude i den virkelige verden som sådan, så jeg finder det online - hvis i undre jer.
 5. Ingen reel hjælp fra lægen i dag... suk
 6. Jeg handler bare så sjældent til mig selv. Så det, at det er et gavekort til matas, tvinger mig til at købe til mig selv Men jeg blev ærligt helt høj, da jeg blev ringet op! Jeg har aldrig vundet noget, og det her kom bare på det helt rigtige tidspunkt.
 7. Hold kæft, hvor er i dejlige Tak piger!! Tak for krammene.
 8. Tak! Det er dælme tiltrængt! Jeg trænger til at shoppe til MIG
 9. Jeg er usynlig.
 10. At jeg har vundet 1000 kr. til matas igennem Novafm!!
 11. Tak for kram. Det virker så formålsløst at stå op her til morgen. - Det er helt og aldeles min depression der taler der. J brød "heldigvis" sammen igår, så jeg skal ikke være stærk for ham. Vi kører til Aarhus i dag og afleverer en buket til reservemor og en god krammer. Ej, men.. det er bare den ene negative stime efter den anden..
 12. ...jeg kan ikke mere Nyheden om Js "reservefar" død... Han døde i dag ved 21 tiden... Hvornår helvede vender det?!
 13. Her har vi købt et par poser smarties, hældt dem i en skål, stillet dem ved fordøren og tændt lys i lanternerne. Udover det så har jeg taget batterierne ud af ringeklokken. Ungerne er møghamrende bange for alt der er halloween agtigt, og så holder vi heller ikke halloween (endnu) herhjemme.
 14. Endnu en dag i mentalt helvede Js bedste vens far (i bund grund Js reservefar) ligger og svæver imellem liv og død, efter et hjertestop og en blodprop i torsdags. Og så liiiiiige spontant mens oveni det hele. Jeg har IKKE fået vasket mine mensestrusser og så har jeg hverken bind eller tamponer hjemme 
 15. Ingen hjælp ud over anti depressive. Jeg er ved at få kontakt med skolepsykologen og pædagogerne er ved at hjælpe med at arrangerer noget hjælp hos familiehuset også.