blomst27

Medlemmer
 • Content count

  3,717
 • Joined

 • Last visited

About blomst27

 • Rank
  Fætter BR er sej

Profile Information

 • Status
  Er gravid
 • Terminsdato
  14-09-2015

Recent Profile Visitors

2,454 profile views
 1. At min mor gik med til at gå til en terapeut med mig og min søster så vi får løst vores issues på en konstruktiv måde! at manden ringer igår og siger jeg ikke kan komme på arbejde den 31.3 fordi vi skal på getaway.. altså hvorhen og hvad og sådan er en overraskelse! At Carl Phillip sov hele natten igennem i sin egen seng!!!!
 2. Fedt Susanne! Vi havde også en over i sommers og det gav såååå meget:) det bliver mega godt!
 3. Ok super hvis du kender reglerne:) jeg har heller forstand på det men da vi blev gift i 2011 sagde vores advokat bare at den ikke blev delt og hvis man ville dele den skulle man have det i en kontrakt. Altså man må godt dele den altid jo, hvis man vil, men i en skilsmisse er det måske ikke det der sker. Men lad os satse på det bare forbliver et teoretisk spørgsmål
 4. er i sikret mht skilsmisse? Man deler jo som udgangspunkt ikke pensionen, men kan nemt tilføje det i en ægtepagt, så det er værd at overveje, i min verden, hvis du ikke regner med at tjene penge nogensinde. Ikke fordi jeg tror eller ønsker dig at blive skilt! Men der kan ske mange ting igennem et helt liv og jeg synes man skylder sig selv at være sikret hvis uheldet er ude ( 'ligesom ved dødsfald) og så håbe man aldrig skal bruge sådan en kontrakt men leve et dejligt langt liv sammen
 5. Hos os har vi ingen der kan komme og passe vores børn når de er syge, men må selv få det til at fungere. Vi har dog begge ret fleksible arbejdspladser men må så bare nå det mere om aftenen, mens børnene sover lur om dagen etc. Så er vi heldige at vores børn næsten aldrig er syge 7-9-13! Tror Cecilia havde 2 eller 3 sygedage i hele 2016, men så havde hun også skoldkopper i ferien men ja man kan hurtig blive presset fordi man skal jo både tage sig at sine børn der er syge, selvfølgelig, men også af ens arvejde og den balance kan være svært. Jeg er dog blevet god til ikke at have dårlig samvittighed, for den bringer jo ingenting. I Nordea har de 5 barnets sygedage!! men ville ønske at man havde ret til 2 altid, altså ved lov.
 6. Spørger bare af nysgerrighed, men hvorfor vil du ikke arbejde? ( altså efter perioden med mindre børn hvilket jeg godt kan sætte mig ind i)
 7. Tak for svar! Cecilia tygger bare NN kapsler hehe men ja de er jo meget dyrere.. har købt to bøtter spektrokids men dem kan Carl Phillip ( 15 måneder ) ikke tygge eller jo men han vil ikke.. så hvad gør man med de små størrelser?
 8. Jeg blev gravid med det samme efter den blev fjernet, nåede ikk at få menstruation. Som en anden nævner tror jeg ikke på at der er videnskabelig bevis for at der går længere tid efter p piller eller spiral eller helt uden..
 9. Ja det er så tosset, vi har altid sagt vi barehåbede hun brugte dem, på at rejse og nyde livet, jeg har ikke brug for de penge men betaler fint mine regninger selv..det er så skørt. Sålænge hun er med ham bliver det næppe bedre. De tanker kommer helt klar fra ham.. 100%!
 10. Det fungerer ikke her, hun er ret guk-guk altså min svigermor hahahahahahha( kun sjovt fordi jeg ellers ville blive total depri )
 11. Hos os har manden børn men har ingen kontakt til dem, men same same. Men altså at ændre sig sådan, blive Brainwashed så meget af en mand til at sige at jeg kunne være rolig jeg nok skulle arve !!!!!! Det var virkelig toppen
 12. Jeg fatter det ikke, hvordan kan man blive sådan?
 13. At min mor er gået fra at være dejlig, god og gjorde alt for os til at være egoistisk, ligeglad og uinteresseret i os og børnene alt pga en mand føler mig faktisk forældreløs efterhånden
 14. Enig og jeg tænker at kender de dig ved de jo godt det er en udfordring for dig, og hvis ikke de har respekt for det er de ikke gode venner, sorry! jeg har mange mange løb og også maraton og ærligt, virkelig helt ærligt, når jeg ser en der løber/går og er overvægtig og løber mega langsomt, pruster og stønner så tænker jeg: hvor er det fedt at han gider at bevæge sig fremfor at lade være! Jeg synes det er så sejt jeg tit sådan hepper på dem, ( når jeg selv løber) og siger godt gået, bliv ved, jeg synes også det er hårdt idag etc. Så hvis din veninde sagde hun vejede alt for meget og gerne ville tabe sig ville du da ikke synes hun var pinlig vel? Det tror jeg kun nogle få idioter gør og dem kan man ligeså godt skære ud af sit liv søde!
 15. Min svigermor giver KUN brugt og ret ulækre ting- til alle- og i massevis! Det meste smider vi ud igen med det samme, min mand fik en brugt løbeshirt feks og ja, virkelig skrammel! Hun forstår det bare ikke-det har intet med penge at gøre- køb dog 2 pixibøger til dem?! Eller en malebog .. men nej vi skal hver have 15 gaver xxxx grr det værste er næsten at hun så siger det er fra en dyr butik på Strandvejen