Guest

Er det okay?

43 indlæg i dette emne

Tillykke med graviditeten :loveshower Synes det er fantastisk du er blevet gravid på hjemme-inseminering - lykkedes det i første forsøg?

Jeg synes også at homoseksuelle sagtens kan få børn, men jeg finder det samtidigt unaturligt i ordets bogstaveligste betydning. Så jeg kunne godt i en spørgerunde svare at det er unaturligt og samtidigt synes det er helt ok.

Jeg har svært ved at forstå hvordan du/I vil kunne snyde økonomisk?

Og hvorfor skjuler du dit profilbillede, hvis der ikke er noget i vejen for at skrive ukendt på fødselsattesten?

Er den eneste årsag til at skrive ukendt, at i gerne vil fraskrive jer børnepenge? Kan det virkelig ikke gøres på en anden måde?

Mine spørgsmål er på ingen måde anklagende, jeg er bare nysgerrig :) Det lyder til i har undersøgt det nøje.

Øv at du fik så meget modgang på det andet forum (:kram2) - nøjes du bare være med at være herinde ;) :p

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Ej hvor strengt med det andet forum! :o :kram Jeg kan godt forstå nysgerrige spørgsmål, men man må da som udgangspunkt gå ud fra at folk er ordentlige mennesker, og selvom jeg synes det lyder "bøvlet" at skulle lyve og sige at faren er er engangsknald, så havde jeg ikke indtrykket af at det var for at snyde økonomisk :unsure Jeg kan godt forstå, at det er ubehageligt at blive mistænkt sådan, jeg håber, du kan ryste det af dig :kram

Jeg synes i øvrigt det er dejligt at læse, at I er så grundige og velovervejede i processen (og det stemmer sådan set meget godt med den fordom, jeg nok må indrømme, at jeg har om homoseksuelle par - at de tænker sig virkelig godt om, når de skal have børn :super)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Ej puh ha :kram

Drop det andet forum søde, sådan en gang møj skal du ikke stå model til :kiss

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi har brugt 1 1/2 år på at undersøge det, og der er ikke noget i vejen for at skrive ukendt far. Min kæreste adopterer senest 3 måneder efter fødslen (der er vist lige lavet nye regler, så muligvis kan hun adoptere lige fra fødslen), vi kunne aldrig finde på at snyde med børnepengene.

 

Hold da op, jeg er lige kommet fra et andet forum, hvor folk bare kastede sig over mig på grund af vores historie. Jeg havde faktisk glædet mig til at fortælle den, og så har jeg lige fået SÅ meget møg smidt i hovedet med beskyldninger om at ville snyde systemet økonomisk, hvilket vi overhovedet ikke vil og ej heller kommer til. Sidder og ryster over hele kroppen og har mest lyst til at tude.

 

Vi inseminerede derhjemme med en sprøjte. Min kæreste gjorde det.

 

Helt ærligt, jeg er så rystet, at jeg simpelthen slet ikke har lyst til at skrive noget nogen steder mere. Er så ked af det. Er glad for I ikke var lige så slemme herinde.

 

Jeg er ked af, at du har fået en hård medfart derude :(

 

Måske nogen har misforstået det med, at at "I frasiger jer børnepenge fra hans side", og har troet, at I så satsede på at få børnepenge fra staten, som man gør med en reelt ukendt far.. Uanset hvad så skal man tale pænt til andre mennesker :kram2

 

I forhold til, om der er nogen problemer med at gøre det, sådan som I har planlagt, vil jeg dog tillade mig at pippe lidt om, at du selv skriver, at I har tænkt jer at lyve i forbindelse med udfyldelsen af papirerne. Jeg er klar over, at det ikke er for at snyde nogen, men princípielt set er det selvfølgelig et problem at afgive urigtige oplysninger i en erklæring, som man afgiver på tro og love. Samtidig er jeg med på, at der jo er helt legale veje i forbindelse med donorgraviditet og partneradoption (jeg har bare ikke styr på hvordan det foregår), så jeg er helt med på, at I ikke reelt snyder nogen.

 

Og lad mig gentage - TILLYKKE med graviditeten :yay

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Tillykke med graviditeten :)

 

Jeg er for, kan ikke se, hvorfor det ikke skulle være ok. Har en meget god veninde, som er lesbisk, og hun og hendes kone har 2 børn fra en samme donor (ukendt) og de er ligeså gode forældre som alle mand-kvinde forældre.

 

Er ked af, at du har fået en hård medfart andre steder, som Admin og ejer af dette site kan jeg kun sige, at vi er herinde er kendt for den gode tone og jeg er glad for, at det endnu engang viser sig rigtigt i et emne, der potentielt kan være sprængfarligt på grund af forskellige holdninger.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

:kram til dig for den hårde behandling på det andet forum! Bliv du bare herinde, der er vi søde og bider ikke hovedet af nogen ;)

Jeg er 100% for at homoseksuelle par får børn. Jeg har selv en veninde fra gymnasiet som er lesbisk og lige har fået barn med sin kone. De har en fantastisk og meget kærlig lille familie.

Synes det lyder som en rigtig god løsning med biofar! :super Håber det kommer til at fungere rigtig godt for jer.

Jeg aner ingenting om det med papirerne, men går ud fra at I har styr på det, når I har advokat indover.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Kære alle sammen.

Mange tusinde tak for de søde og konstruktive indlæg. Jeg svarer selvfølgelig gerne på spørgsmål, særligt når de bliver stillet før man begynder at fyre løs med krudt og kugler. Og det sker heldigvis ikke herinde.

Baby.dk har jeg meldt mig ud af nu, jeg er sgu' alt for følsom pt. til at stå model til den omgangstone. Problemet ligger også i, at min kæreste er økonomisk uddannet og den slags beskyldninger der fløj om ørene på mig derinde, kan være meget skadelige, hvis det på en eller anden måde skulle gribe om sig - uagtet at vi ikke ønsker at snyde økonomisk. Derfor blev jeg ekstra forskrækket. Og så på min fødselsdag... Kender I ikke det, at alt galt ligesom er meget værre, hvis det sker på ens fødselsdag? Ha ha, det er vist uanset hvor gammel man er :-).

Jeg skal indrømme at jeres spørgsmål har sat nogle tanker i gang omkring hvorvidt eller ej det kan lade sig gøre at komme igennem det hele på mere ærlig vis. Personligt hader jeg at lyve, og jeg er ret sikker på den dårlige samvittighed lyser ud af mig, når jeg gør det.

De oplysninger, vi har er primært fra, hvad vi selv har læst os til, beretninger fra veninder, der har været gennem hele møllen og så en advokat. Men advokaten var nu mest inde over økonomi-delen, netop fordi vi ville sikre os, vi ikke kommer i problemer fra den kant.

Så nu her en af dagene vil jeg kontakte statsforvaltningen og få de nye, opdaterede regler. Så bliver der ingen slinger i valsen. Det havde vi faktisk tænkt os at gøre alligevel. Men nu bliver det så lidt fremskyndet.

Jeg havde slet ikke forventet, interessen ville blive så stor omkring den del af det. Egentlig troede jeg, de fleste ville være mest interesseret i, hvordan vi ville håndtere det i forhold til barnet. Men jeg forstår godt nysgerrigheden :-).

Der var vist en, der spurgte til, om inseminationen lykkedes første gang, og det gjorde den! Vores donor kom forbi med et reagensglas med sæd, og så gik han en tur. Min kæreste inseminerede med en sprøjte, vi havde fået på Riget, og så kom han tilbage og vi sad og sludrede en times tid. Det var egentlig ret surrealistisk :-). Men faktisk rigtig hyggeligt. Dog gik der lidt tid, før jeg kunne spise yoghurt igen... Vi lesbiske er jo ikke så vant til den del af det ;-)

Igen Tak for opbakningen og tak til ad min for et super godt forum, der holder den gode stil :-).

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hvor dejligt at det lykkedes første gang, så I ikke skulle igennem et langt og potentielt opslidende forløb! :yay Det må jo også betyde at I har fundet en donor med gode svømmere! :super

Hvordan faldt I egentlig over jeres donor? Var det også igennem et forum eller?

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Det var igennem et udmærket site, der hedder Regnbuebarn.dk. Der kan man møde donorer, medforældre osv. Det er helt i orden, hvis man har tålmodighed til at bruge rigtig lang tid på at finde den rigtige - og sortere "jeg vil vældig gerne hjælpe jer på naturmåden"-tilfældene fra :rolleyes.

 

Ja, vi er heldige. Specielt fordi kvinderne i min familie generelt har svært ved at blive gravide :unsure. Så vi priser os meget lykkelige. Særligt når man ser på, hvor mange kvinder der herinde kæmper for at få den anden streg :biglove

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Godt du har skippet det andet site.. Hold dig til os! :kram

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Ja, I er super duper :loveshower :loveshower :loveshower

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Kæmpestort tillykke først og fremmest, hvis jeg ikke har sagt det.

 

Jeg er ikke bekendt med reglerne i forbindelse med forældreskab i homoseksuelle forhold, og jeg er for træt til at undersøge det nu ;) Og så er det jo også fredag aften, og der var vist et eller andet med en flaske rødvin som nu er tom... ;)

 

Men jeg tænker - vores søn er et donorbarn (ukendt donor) Min mand har simpelthen skrevet under på et stykke papir, da vi gik i gang med behandling, hvor han erklærer, at han er far til barnet. Så er den ligesom ude af verden. Og man tilbyder jo også insemination til lesbiske på det offentliges regning, både med kendt og ukendt donor, uden at donoren på nogen måde kan komme til at "hænge" på et faderskab rent økonomisk. Så ville det give mening at undersøge, om de samme regler kan gælde for jer selvom doneren er en bekendt? Det er lidt  noget andet - min veninde er blevet gravid med en kendt donor - altså en bekendt (som tilfældigvis er bøsse). Han står så efter eget valg som far til børnene og de har fælles forældremyndighed, og fungerer dybest set som fraskilte forældre. Så når alt det er muligt, så tænker jeg, at det også er muligt at løse jeres situation sådan helt lovligt.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

He he. jeg tror måske, en flaske rødvin ville gøre det nemmere at forstå reglerne. Jeg talte i dag med Statsforvaltningen, og damen derinde forstod dem heller ikke..... Hun sagde lige ud til mig, at de var blevet øvet i at forstå de nye regler, men at det simpelthen var for kompliceret. Så nu venter jeg på en "specialist" på området, som skal ringe til mig..... Jeg har oprettet en ny tråd, Mor/mor - hvordan?, hvor jeg løbende vil opdatere.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

He he. jeg tror måske, en flaske rødvin ville gøre det nemmere at forstå reglerne. Jeg talte i dag med Statsforvaltningen, og damen derinde forstod dem heller ikke..... Hun sagde lige ud til mig, at de var blevet øvet i at forstå de nye regler, men at det simpelthen var for kompliceret. Så nu venter jeg på en "specialist" på området, som skal ringe til mig..... Jeg har oprettet en ny tråd, Mor/mor - hvordan?, hvor jeg løbende vil opdatere.

Det er dæleme flot klaret statsforvaltningstyper!! Men interessant er det - jeg vil følge med. Jeg er sikker på, at der må findes en løsning et eller andet sted. Man tænker, at det jo bare er god gammeldags sund fornuft, der skal bruges her. Well - held og lykke!! ;)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg synes selvfølgelig at homosexuelle skal have samme rettigheder som alle andre, men jeg bryder mig generelt ikke så meget om ukendte donorer. Har set en del mennesker med identitetskriser hvis højeste ønske var at kende de biologiske forældre, men det handler jo ikke specifikt om homosexualitet.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg synes det er helt okay. :)

( jeg har selv to mødre ) ;)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Cool nok, Håbetsglæde :-). Har du haft nogen problemer med f. eks. mobning? Nogle gode pointere til to uvidende mødre? :-)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Nej slet ikke, men nu fik jeg også først to mødre da jeg blev 13, så jeg har en far.

Men jeg har da fået en masse spørgsmål omkring det, men jeg tror at fordi jeg selv synes at det er okay, så tager folk det også som at det er okay, og jeg håber da at mit kommende barn vil føle sig lige så velsignet som jeg, ved at have to (mødre/ mormødre) også en morfar med en ekstra mormor :D (ja min mand er heldig, hele 3 svigermødre til ham) :p

Men jeg har også en "stedbror" som er lavet med donor, og han er nu et ganske normalt barn som alle andre, og jeg har ikke indflydelse af at nogen driller eller ser mærkeligt på ham :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER