Lovely Lady

Medlemmer
 • Content count

  9,294
 • Joined

 • Last visited

About Lovely Lady

 • Rank
  Bedste æresmedlem
 • Birthday January 1

Profile Information

 • Status
  Er mamma
 1. Jeg er helt med på, at privatlivet ikke er meget mere eller mindre beskyttet ved en formløs oprettelse af bruger - men det er dog noget, der lige vil få folk til lige at overveje et øjeblik. Mest af alt, så er der (og jeg er nu ellers ikke så dramatisk af mig) noget ved det hele, der giver mig en lidt uneasy mavefornemmelse. Der er noget logik, der halter i "ændring der er meldt ud", der bliver "måske ikke meldt ud" til "jamen, det er sket ved en fejl" til "men fejlen er på magisk vis en ændring til lige sådan som vi og fremtiden vil have, så det er sådan det bliver". Det er jo helt fair omend måske lidt ærgerligt, at ejerne af en side, der skal tjene penge, gerne vil tjene penge - det er bare et ret ærgerligt forløb - og så er jeg aldrig rigtig blevet venner med det ny layout, jeg er åbenbart noget slow...
 2. Min storesøster og jeg er helt på det rene med, at vi er stand-in til hinandens børn. Vi er nogenlunde jævnaldrende, bor relativt tæt på hinanden, har tilstrækkelige ressourcer - og mest af alt så ELSKER vi hinandens børn næsten lige så meget som vores egne. Må jeg være så kedelig at gøre opmærksom på, at det kan være en ide at sørge for, at der i givet fald følger nogle (forsikrings)penge med børnene og opgaven - det kan være en væsentlig økonomisk belastning med pludselig familieudvidelse på den måde (f.eks. hvis hjemmet rent fysisk simpelthen ikke kan rumme 2-4 ekstra børn e.l.).
 3. føj for en forskrækkelse!
 4. det var et stykke... og yay
 5. Jeg holder delvis fast - og noget fremskridt kan da jeg også spore Jeg er imidlertid løbet ind i en uhellig blanding af syge børn, projekt-tumling-ud-af-dobbeltsengen og cancer-diagnose i den nærmeste familie (. Lagt sammen med, at den senere udvikling i forummets privatlivspolitik - eller hvad man nu skal kalde det -giver anledning til nogle mere overordnede overvejelser om forummet, så begrænser min babyklar-aktivitet til et minimum lige nu (som så ikke bliver brugt til at opdatere en specifik tråd - så vil jeg alligevel hellere give andre lidt respons ind imellem ).
 6. Sådan! Du skal nok nå frem
 7. Åh av av av
 8. Vil du dermed antyde, at der er en naturlig modsætning imellem populært og bras?
 9. Jeg plejede at massere knuder/hårde områder med fingrene, imens baby spiste
 10. Haha, meeeen... måske det alligevel ér nemmest at rette ind efter majoriteten her
 11. Det kan det vel - ligesom Danmark kan vælge at købe vaccinerne af nogen andre