Mistel

Medlemmer
 • Content count

  3,390
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

About Mistel

 • Rank
  Jeg tænker på

Profile Information

 • Status
  Er mamma
 1. Ja
 2. Tror næsten en god omgang gaffa kan holde en paptønde...
 3. @Susanne forstår hvad du mener. Og jer andre - faktisk meget god ide med dankortløsningen. Det havde jeg ikke tænkt på. Men det kunne være fedt at være færdig bare lidt hurtigere:)
 4. Ja, jeg har sjusset mig frem til, at man jo nok betaler bagud. Så at juli-afdraget betales i august. Øv Og tak for svar!
 5. Er der nogen, der ved det her? Jeg sad lige på borger.dk for at se hvor langt jeg er med at betale på mit studielån, og om det mon så småt kunne betale sig at give den gas og få det afviklet. (Fååååårk - jeg er træt af det skidt!!) Nå, men så står der bare aktuel indfrielsesmåned juli 2018 sidste betalingsdato august 2018. Er der så nogen der ved, om jeg betaler sidste gang i juli eller august? Det er jo ikke livet om, men jeg kunne bare godt tænke mig at være færdig inden sommerferien til næste år, så derfor gør en måned eller to en (lille) forskel
 6. Det er lige præcis det. Der kommer ikke flere chancer. Hvis hun så bare ikke boede så langt væk. Men det gør hun jo så. Åhr altså
 7. Puh... her slut maj skal jeg til USA. Var udvekslingsstudent i tidernes morgen og har haft kontakt til familien lige siden. Faren døde for nogle år siden og nu har moren kræft med ca 1 år som forventet levetid. Så realiteten er jeg skal sige farvel... Jeg chattede med datteren i dag, der fortæller at moren har haft en almindelig infektion - forkølelse agtig - men de havde været bekymret for om det var var fordi hun ikke længere talte kemoen, da hun havde været ret dårlig. Så på den måde var det jo en god nyhed at det bare var en virus. Så siger hun at hun var nervøs for om morens dårlige hygiejne var skyld i det. Jeg spørger ind til det og det viser sig at hun ikke længere kan komme op på 1. salen hvor badeværelset er. Der er ikke råd til hjemmehjælp og hun nægter at flytte fra det kæmpe skrummel af et hus, som hun hverken har råd, kræfter eller overskud til at holde. Hold nu kæft, jeg synes det er tungt. Jeg ved bare slet ikke hvilken ikke-eksisterende overdkudslomme jeg skal grave ned i for at komme igennem det her. Jeg synes det er så synd! For os alle sammen! Føler mig som et lam til slagterbænken...
 8. Fandme ikke okay!
 9. Præcis!! I dette tilfælde er det fordi jeg vil besøge min gamle amerikanske "host mom" som lider af uhelbredelig kræft. Ok. Påsken er virkelig ikke optimal for os med lukket institution Osv, men jeg forhandler ligesom med døden her. Ain't got much leverage! Anyway, jeg talte med datteren og hun reagerer godt på kemoen og har det ok så nu siger vi slut maj.
 10. At min mand synes at "set fra mit synspunkt er påsken et virkelig lortet tidspunkt for dig at rejse på, men bevares V og jeg finder da ud af det" er en total opbakkende udtalelse!
 11. Fedt! 1000 tak begge 2. Det tror jeg bestemt vi skal. Planen er udsat en lille smule da jeg er helt åndssvagt forkølet og en længere gåtur på hele 10 meter efterlader mig helt udmattet og forpustet. Og så dårlig form er jeg trods alt ikke i! Men her til morgen har vi lavet pizza dej. Vitus har hjulpet med at røre gær ud, tælle dl mel og ælte. Vildt hyggeligt!
 12. Du må starte med klart ja, klart nej og så måske. Og være HÅRD! Så gennemgå måskeerne igen. Og så har du til sidst ALT for mange ja'er. Så gør du det engang til med skærpet kritisk sans
 13. Æh... Bare tanker. Begge børn skal være på. Vær alder/udviklingstrin skal være repræsenteret. Virkelig kritisk på opstilling/skarphed/centrering/andet "teknisk". Virkelig kritisk på alle på billedet ser godt ud. Alle årstider repræsenteret.
 14. Hm... sæt nogle kriterier op der skal overholdes?
 15. At jeg før jul fik forhandlet en lønstigning på ca 2000 før skat med start 1/3. Har punket chefen længe for forhandlingsreferatet på mig og dem der ellers fik. Det kommer endelig og så står der start 1/1. Jeg går over til ham og siger med et glimt i øjet - hk-klubben tiltrædes dit forslag om ændret startdato for lønstigning. Han kigger forvirret på mig og siger øh det lyder næsten som om jeg har skrevet noget forkert? Ja.. bla bla 1. marts. Nå. Nej. Det lyder som om nogen har gået i meget små sko. Det gider vi altså ikke. Skriv du bare 1/1. OG så indrømmer jeg at jeg pt holder det hemmeligt for min mand MEN det betyder at min overraskelsesopsparing så vi kan komme til Thailand på hans fødselsdag i 2018 MEGET SNART bliver færdig!