finken

Medlemmer
 • Content count

  311
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

About finken

 • Rank
  Meget aktiv

Profile Information

 • Status
  Er mamma - gravid igen
 1. Jeg bestilte noget specielt betræk med så det er nok det der har kostet ekstra. Men man skal tjekke vægten. De billige vejer kun det halve.
 2. Tror det var en 600-700 men jeg er virkelig også glad for den.
 3. Jeg har købt en original fossflake denne gang og den er FANTASTISK. Alle pengene værd.
 4. Nu er jeg ikke jordemoder, men jeg tager aldrig imod noget fra patienter med mindre det er forseglet. Så et stykke indpakket chokolade er fint, men kage som er bagt i et køkken af nogen man ikke kender. Nej ellers tak. Faktisk har vi på mine gamle afdelinger aldrig taget i mod noget, som ikke var indpakket.
 5. Hvornår spiser i? Her fungerer det bedst hvis vi spiser tidligt dvs. kl 17.
 6. Hvordan skal man dog vide om man føder nat eller dag. En fødsel kan jo trække ud i flere døgn og omvendt være overstået i løbet af et par timer. Og alle de forberedelser der går forud for at føde hjemme, kan så bare være spildte fordi man føder på et forkert tidspunkt.
 7. Jeg synes ideen med hjemmefødsel forsvinder hvis man skal finde et andet sted at være. Det ville i hvert fald slet ikke have den samme beroligende effekt hvis jeg skulle føde i en andens hus. Om det påvirker den fødende at naboerne kan høre det? Det gør det sikkert for nogen, men når man først er i gang, så har man ikke ret meget overskud til at tage sig af hvad andre tænker og heldigvis for det, for ellers kom den baby da aldrig ud :-)
 8. Kommunikation er jo altid en god ting og det skader da absolut ikke at informere naboerne, men en fødsel er jo altså ikke planlagt på datot og klokkeslet, så jeg kan ikke se hvad man kan gøre sig af forberedelser som nabo. Det er jo reelt en hel måned det kan ske i, så man vil jo alligevel ikke finde et alternativt sted at overnatte. Lad os sige at naboerne er informerede og een eller flere synes det er en dårlig ide. Hvad så? Nu ved man jo så at de er i mod, så hvis man alligevel gennemfører, så er man da først en dårlig nabo. Tvivler godt nok på at politiet ville tage en seriøst hvis man bad dem om at sørge for at en fødende blev flyttet, fordi hun ødelagde nattesøvnen.
 9. Nu skriger kolikbørn jo også hele natten sommetider og det kan vel forstyrre ligeså meget eller mere end en fødsel.
 10. Måske trådstarter i virkeligheden bør spørge naboerne om det er ok at hun får børn, for hvis i synes en fødsel larmer, så prøv at bo omringet af børnefamilier i et dårligt isoleret etagebyggeri.
 11. Og hvad så hvis der tales med naboerne face-to-face og de siger nej? Vil i virkelig overlade det til naboerne at tage beslutningen om hjemmefødsel eller ej?
 12. Jeg forstår bare slet ikke hvad der er grænseoverskridende ved en fødsel?
 13. Synes det er trist hvis vi er nået dertil, at man ikke længere må få en hjemmefødsel, fordi man skal tage hensyn til sine naboer. Hvis man bor i en etageejendom, så må man forvente en del larm og jeg brugte da også altid ørepropper da vi boede til leje. Der var folk som dyrkede højlydt sex, folk der lod deres børn køre på løbehjul indenfor, folk der borede huller kl 22 om aftenen osv. Jeg tror ikke min søn ville vågne selvom en fødsel var i gang på den anden side, men hvis han gjorde ville jeg da bare forklare ham hvad det handlede om. Hvor længe er det også lige man larmer? Jeg sagde ikke et pip under min fødsel og det gjorde de andre på gangen heller ikke. På nær måske under de sidste presseveer, men har altså ikke oplevet nogen der har skreget i timevis.
 14. Er på kursus men hopper på næste uge.
 15. Er på kursus men hopper på næste uge.