Mille-pigen

Medlemmer
 • Content count

  108
 • Joined

 • Last visited

About Mille-pigen

 • Rank
  Aktivt medlem

Profile Information

 • Status
  Er mamma - gravid igen
 • Terminsdato
  21-02-2017

Recent Profile Visitors

779 profile views
 1. Sidst havde jeg kvalme fra uge 6 til uge 12, men det startede dog med nedsat appetit allerede i uge 4, madlede i uge 5 og så kom kvalmen, hvor jeg virkelig heller ikke kunne overskue at gå på arbejde eller noget som helst andet. Jeg er i uge 5 nu og har stadig en god appetit så håber virkelig bare denne graviditet bliver nemmere. Føler så meget med jer - det er så ulideligt og jeg vil hellere føde igen end have en 6 ugers kvalme periode igen. Mit bedste råd er at købe en masse smagsneutrale proteindrikke og så holde jer for næsen når I drikker dem. De giver god mæthedsfølelse og holder kvalmen delvis væk. Så bare et par slurke en gang i timen. Der er måske andre gode råd? :-)
 2. Tror jeg holder mig fra Frederiksberg så hihi :-) Jeg har endnu ikke set skyggen af kvalme, men tænker den nok kommer ligeså voldsomt som sidst - nyder bare dagene indtil ;-)
 3. Vi skal også vide det så tidligt som muligt
 4. Jeg havde ikke tænkt mig at tage til læge før uge 8-9 stykker - hun ville ikke se mig før sidste gang :-)
 5. Jeg har tilføjet dig i går på Facebook kmbe, men vil helst ikke skrive hvad jeg hedder herinde. Mine initialer er HEK :-)
 6. Jeg har lige omkring d. 21/2 :-)
 7. Jeg er ansat i en bank og går fra 4 uger før termin, men sidst var det godt nok hårdt for min ryg at sidde/stå så meget af dagen - kunne kun ligge til sidst. Så ved ikke om jeg holder. Bed det i mig sidste gang og havde pause hvor jeg lå ude på toiletgulvet for at komme igennem dagen fordi jeg gerne ville afslutte mine ting ordentligt. Prøver at gemme lidt ferie denne gang så jeg kan gå fra før og så få trænet ryg allerede fra nu af så den forhåbentlig kan klare det :-)
 8. Jeg melder mig også forsigtigt ind her. Er kun ca. 4+0 og føler mig heller ikke sikker før efter nf :-)
 9. Ej, sikke noget møg :'-( Stor krammer herfra
 10. Taaak :-) :-) :-)
 11. Så kom der også billede med :-) Tusind tak - synes ikke lige jeg kan finde ud af at få alle de fine smiley'er frem på min telefon men havde jeg kunne det så havde der været fyldt med dem ;-)
 12. Tror da vist lige nok du smitter Frk. Mini - har lige lavet denne test :-D Jubiiii, hvor er det bare en fed følelse. Gør alt hvad jeg kan for at smitte videre med positive tests ;-)
 13. Tror da vist lige nok du smitter Frk. Mini - har lige lavet denne test :-D Jubiiii, hvor er det bare en fed følelse. Gør alt hvad jeg kan for at smitte videre med positive tests ;-)
 14. Stort tillykke med den fine test, hvor er det fantastisk :-)
 15. Uh, så er det ved at være tid til at teste igen - kan jeg komme på d. 14.? :-)