Mille-pigen

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    108
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Alle besvarelser af Mille-pigen

  1. Sidst havde jeg kvalme fra uge 6 til uge 12, men det startede dog med nedsat appetit allerede i uge 4, madlede i uge 5 og så kom kvalmen, hvor jeg virkelig heller ikke kunne overskue at gå på arbejde eller noget som helst andet. Jeg er i uge 5 nu og har stadig en god appetit så håber virkelig bare denne graviditet bliver nemmere. Føler så meget med jer - det er så ulideligt og jeg vil hellere føde igen end have en 6 ugers kvalme periode igen. Mit bedste råd er at købe en masse smagsneutrale proteindrikke og så holde jer for næsen når I drikker dem. De giver god mæthedsfølelse og holder kvalmen delvis væk. Så bare et par slurke en gang i timen. Der er måske andre gode råd? :-)
  2. Tror jeg holder mig fra Frederiksberg så hihi :-) Jeg har endnu ikke set skyggen af kvalme, men tænker den nok kommer ligeså voldsomt som sidst - nyder bare dagene indtil ;-)
  3. Vi skal også vide det så tidligt som muligt
  4. Jeg havde ikke tænkt mig at tage til læge før uge 8-9 stykker - hun ville ikke se mig før sidste gang :-)
  5. Jeg har tilføjet dig i går på Facebook kmbe, men vil helst ikke skrive hvad jeg hedder herinde. Mine initialer er HEK :-)
  6. Jeg har lige omkring d. 21/2 :-)
  7. Jeg er ansat i en bank og går fra 4 uger før termin, men sidst var det godt nok hårdt for min ryg at sidde/stå så meget af dagen - kunne kun ligge til sidst. Så ved ikke om jeg holder. Bed det i mig sidste gang og havde pause hvor jeg lå ude på toiletgulvet for at komme igennem dagen fordi jeg gerne ville afslutte mine ting ordentligt. Prøver at gemme lidt ferie denne gang så jeg kan gå fra før og så få trænet ryg allerede fra nu af så den forhåbentlig kan klare det :-)
  8. Jeg melder mig også forsigtigt ind her. Er kun ca. 4+0 og føler mig heller ikke sikker før efter nf :-)
  9. Ej, sikke noget møg :'-( Stor krammer herfra
  10. Taaak :-) :-) :-)
  11. Så kom der også billede med :-) Tusind tak - synes ikke lige jeg kan finde ud af at få alle de fine smiley'er frem på min telefon men havde jeg kunne det så havde der været fyldt med dem ;-)
  12. Tror da vist lige nok du smitter Frk. Mini - har lige lavet denne test :-D Jubiiii, hvor er det bare en fed følelse. Gør alt hvad jeg kan for at smitte videre med positive tests ;-)
  13. Tror da vist lige nok du smitter Frk. Mini - har lige lavet denne test :-D Jubiiii, hvor er det bare en fed følelse. Gør alt hvad jeg kan for at smitte videre med positive tests ;-)
  14. Stort tillykke med den fine test, hvor er det fantastisk :-)
  15. Uh, så er det ved at være tid til at teste igen - kan jeg komme på d. 14.? :-)
  16. Mens er faktisk ikke kommet endnu, men ved bare at vi ikke lige har haft så meget tid til at være sammen så det er først hvis den også udebliver i næste uge der igen er en reel chance, for man kan vel altid regne med at der er 14 dage fra ægløsning til mens? :-) Chancerne er vist minimale nu, men vi prøver igen næste måned og håber på der er bedre tid næste cyklus til voksen-hygge ;-)
  17. Øv, ingen mens men heller ingen graviditet, så jeg er ude :-( Håber mit "uheld" betyder "held" for en af jer andre. Jeg krydser i hvert fald alt hvad jeg kan :-)
  18. Hvor er der meget held i denne gruppe - håber jeg kan ride med på bølgen i dag. Er kun på cyklus dag 23 i dag, men det har været længden på min cyklus de sidste to gange siden p-pille stop. Har dog ikke haft tegn på æl eller taget æl test så kan sagtens være det først er senere. Ingen tegn på mens endnu, men heller ingen symptomer der tyder på graviditet. Tager test i eftermiddag hvis mens fortsat udebliver ;-) Hvordan står det til hos jer?
  19. Jeg vil også gerne på listen d. 18. maj, selvom der ikke skulle være så stor chance denne gang :-) Tillykke til jer der er gravide!
  20. Hvor er det dejligt at du vil lytte til vores historier og forsøge at gøre noget ved problemerne omkring amning for det gjorde de første par måneder med min ellers fantastiske datter til et helvede og jeg hører det samme fra rigtig mange af mine veninder. Jeg vil forsøge at gøre det kort. Jeg fik aldrig amning til at fungere. Jeg kunne slet ikke få hende til at tage ordentlig fat. Mange jordemødre kom forbi kortvarigt og forsøgte at hjælpe, men endte med jeg fik en ammebrik stukket i hånden. Min datter fik nu fat, men virkede ikke som om hun fik noget ud og hun havde ingen afføring. Efter er par dage kom der endelig noget ud, men det var blod. Fik så stukket Lansinoh i hånden og forsøgte at amme videre. Stadig ingen afføring og mælken løb ikke til. Efter utrolig mange jordemødre/sygeplejersker havde forsøgt at hjælpe, er der endelig en som komme frem til at ammebrikken nok er for lille. Jeg får en større og endelig begynder der at ske lidt, men på det tidspunkt har jeg så mange smerter og min datter har ikke haft afføring i en hel uge, så bliver rådet til at give lidt mme. Så kom der ellers gang i bleerne og jeg fik en glad datter. Jeg forsøgte efterfølgende at prøve at amme og købte en pumpe så jeg kunne få produktionen op. Efter 4 uger med fortsatte slemme smerter går jeg til min læge som mener jeg har fået svamp. Jeg fortsætter med at malke ud, men efter 7 uger, hvor det stadig er meget smertefuldt opgiver jeg og det var den bedste beslutning. Jeg oplevede helt klart et pres fra personale og familien, men mine veninder var fantastiske og mange havde også haft problemer, så det hjalp meget at snakke med dem om det. Jeg har kun gået til den fødselsforberedelse hospitalet tilbød, hvor der var 2 timer omkring amning. Men det der kunne have gjort den største forskel, havde været at få tilknyttet nogle få jordemødre de første dage som var eksperter på området og som havde god tid. Ville ønske man gjorde noget mere for at få førstegangsfødende godt fra start både med amning men også alt det andet med baby som er nyt. Håber din opgave kan være med til at gøre forholdende bedre :-)
  21. Slimproppen gik lørdag aften og natten mellem søndag og mandag gik vandet kl. 3.15. Herefter var der veer med det samme med 3-5 minutters interval og de tog meget hurtigt til i styrke. Vi fik lov at komme ind med det samme og jeg var et par cm åben allerede. Ved 11-tiden var jeg 4-5 cm åben og kom på fødegangen og på det tidspunkt var der næsten uafbrudte meget kraftige veer som jeg følte tog overhånd og derfor fik jeg en epidural, hvad jeg på ingen måde har fortrudt her bagefter. Veerne endte dog med at gå i stå da jeg var 8-9 cm åben så ved 19-tiden satte de ve-drop til og så gik det stærkt - jeg følte dog stadig fin kontrol med veerne og kl. 20:25 var jeg 10 cm åben og fik lov at presse. 7 min. senere lå vores vidunderlige lille pige på mit bryst og jeg glemte alt om syninger (fik en ukompliceret 2. grads bristning) og klux'en som gjorde det løb ud af mig :-) Det er fantastisk at være mor og dejligt at være førstegangsfødende, når det går på den måde. Victoria vejer 3444 g og er 51 cm - skal nok lægge et billede op, når vi kommer hjem fra hospitalet engang ;-)
  22. Tusind tak :) Her et billede af Victoria som lovet :)
  23. Godt nytår alle januar-damer - håber I er kommet fint ind i det nye år selvom det blev uden champagne-brandert :) Status herfra er, at jeg var til jordemoderbesøg i går og hun har endelig lagt sig med hovedet nedad nu her 3 uger før termin, hvilket jo er dejligt. Derudover blev hun vurderet til 2800 g som skulle være ret gennemsnitligt - selv vejede jeg 4,5 kg og kom til tiden, så er noget overrasket over hun ikke er større, men klager ikke :) Jeg er plaget af vand i kroppen så er oppe cirka en gang i timen om natten for lige at aktivere ben og arme og så kan jeg sove en time mere, men har vænnet mig til det efterhånden og udover det, har jeg det rigtig fint og kan stadig gå ture på flere kilometer, handle, vaske tøj osv., så det er jeg godt tilfreds med :) Hvordan går det hos jer?
  24. Lykkedes det med vendingsforsøget i torsdags, Marie? Min slimprop gik i går aftes og i morges da jeg vågnede løb der noget væske ud. Det fortsatte nogle timer efter så jeg ringede til fødemodtagelsen og var inde og blive undersøgt, men de mente ikke det var vandet der var gået - dog var der tegn på at fødslen var lige rundt om hjørnet og har også haft murren hele dagen og tegnblødning, så er ret spændt på om det går i sig selv eller om der snart kommer veer. Bliver ved med at have væske der siver, men det er ikke så voldsomt mere, så det er kun hvis det fortsætter i morgen at jeg skal ringe derind igen, så det er spændende :) Vi fik lidt travlt i morges med at forberede det sidste inden fødslen og pakke, men nu er alt til gengæld klart til fødslen. Vi har hele tiden været overbeviste om at jeg ville gå langt over tid som førstegangsfødende, så vi blev lidt overraskede, men hun skal være så velkommen til at komme nu :kuller Andre som har tegn på en snarlig fødsel?
  25. Stort tillykke med jeres lille søn, hvor er det dejligt ;-)