Elisamus

Medlemmer
 • Content count

  1,908
 • Joined

 • Last visited

About Elisamus

 • Rank
  VIP BK kompis

Profile Information

 • Status
  Er mamma - gravid igen

Recent Profile Visitors

2,335 profile views
 1. Vores søn på 3 mdr er flaskebarn siden han var 14 dage gammel og han gylper helt vildt. Når vi fx bøvser ham af kommer der ofte en stor klat gylp på gulvet. Andre gange kan der 1 time måske 2 timer efter et måltid komme gylp ( ligner mavesyre med hvide plamager og til tider lugter det af bræk), men er det refluks?
 2. 28+5
 3. Der er vi os igenå
 4. Seriøst det er da lidt funny
 5. Vi er gået en str op i nat ble i libero comfort. Om dagen bruger hun fint str 5 men om natten er det en str 6 og hun vejer 10,6 kg og er 2 år.
 6. Manden har hele tiden sagt at lillebror skulle begynde med E, da jeg så spurgte i går hvad lillebror skal hedde så fik jeg bare den at det måtte jeg selv bestemme og jeg kunne bare vælge noget end med E så blev preggo her tøse sur og sagde sådan skulle det fandme ikke være. Ej men det var jo så svært at finde noget pænt med E. Men vi er da blev eninge om enten Esben eller Eskild. Så må tiden vise hvad vi vælger.
 7. Kan man holde barnedåb og 30 års fødselsdag sammen? Jeg fylder nemlig 30 dagen efter vi har tænkt os at holde barnedåb men jeg kan mærke at jeg ikke kan overskue at holde 2 fester derfor overvejer vi at holde beggeg ting samtidig men kan man det? Og hvad ville i sige til at blive indviteret til barnedåb og rund fødselsdag samtidig?
 8. Hej bk jeg fylder 30 dagen efter vi har tænkt os at holde barnedåb og derfor er det nærliggende at slå begge ting sammen men kan man det? Hvordan ville i have det med at blive inviteret til en kombi barnedåb og 30 års fødselsdag. Vi kan mærkr at overskudet ikke er der til at holde 2 festet.
 9. Hvor køber man hindbær blade og hvor længe inden fødslen skal begynde og drikke det?
 10. Det kunne være mega fedt, men bor i den anden ende af landet nærmere Aalborg
 11. Hej tøser da jeg ammede vores datter spiste jeg mælkebomben og husker den smagte mega godt. Jeg venter nu lillebror og har faktisk mega meget lyst til mælkebombe muslien fordi den smagte så godt. Nu det store spørgsmål, sker der noget ved at spise den mens jeg er gravid, altså vil det flyde med mælk (er 23 uger henne) men tænkte at jeg mangler måske nogle gode fedtsyre siden jeg har vildt lyst til det
 12. Der er så stille herinde, hvordan går det med jer andre?
 13. Vi havde den sødeste jm til scanning om hun var meget grundig og forklarede hvad hun så... lillebror er stadig en lillebror og vejer 400 g og er 25 cm.
 14. Md i dag (er i 21+1), er godt nok spændt.
 15. Jeg har ondt i skambenet, sæde knoglerne og nederste af lænden. Det gør onst når jeg går og kan bestemt mærke en negativ udvikling siden i fredags. Jeg skal arbejde 4 timer fra i dag og er nu vej hjem, glæder mig til at smække benene op i sofaen.