Elisamus

Medlemmer
 • Content count

  1,908
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Elisamus

 1. Jeg overvejer at tage på ferie ved mine bedste forældre i Polen sammen med min mor, manden og bettefisen. Min mormor er 79 og morfar 84 så jeg føler jeg har dem på lånt tid og derfor synes det er vigtigt de ser hende. Jeg tænkte det skulle være til august mens jeg stadig har barsel (Klaudia er fra 23/3) men det er kør selv ferie. Der er i alt 1078 km ca 11 timer. Vi plejer at dele turen op over 2 dage så vi kører i Danmark og Tyskland dag 1 = ca 7 timer og dag 2 kører i Polen = ca 4 timer. Men er det helt úmugeligt at kører så lang en tur med en 4,5-5 mdrs baby...? Sef. Holder vi mange pauser undervejs.
 2. Vores søn på 3 mdr er flaskebarn siden han var 14 dage gammel og han gylper helt vildt. Når vi fx bøvser ham af kommer der ofte en stor klat gylp på gulvet. Andre gange kan der 1 time måske 2 timer efter et måltid komme gylp ( ligner mavesyre med hvide plamager og til tider lugter det af bræk), men er det refluks?
 3. 28+5
 4. Der er vi os igenå
 5. Kan man holde barnedåb og 30 års fødselsdag sammen? Jeg fylder nemlig 30 dagen efter vi har tænkt os at holde barnedåb men jeg kan mærke at jeg ikke kan overskue at holde 2 fester derfor overvejer vi at holde beggeg ting samtidig men kan man det? Og hvad ville i sige til at blive indviteret til barnedåb og rund fødselsdag samtidig?
 6. Hej tøser da jeg ammede vores datter spiste jeg mælkebomben og husker den smagte mega godt. Jeg venter nu lillebror og har faktisk mega meget lyst til mælkebombe muslien fordi den smagte så godt. Nu det store spørgsmål, sker der noget ved at spise den mens jeg er gravid, altså vil det flyde med mælk (er 23 uger henne) men tænkte at jeg mangler måske nogle gode fedtsyre siden jeg har vildt lyst til det
 7. Seriøst det er da lidt funny
 8. Vi er gået en str op i nat ble i libero comfort. Om dagen bruger hun fint str 5 men om natten er det en str 6 og hun vejer 10,6 kg og er 2 år.
 9. Manden har hele tiden sagt at lillebror skulle begynde med E, da jeg så spurgte i går hvad lillebror skal hedde så fik jeg bare den at det måtte jeg selv bestemme og jeg kunne bare vælge noget end med E så blev preggo her tøse sur og sagde sådan skulle det fandme ikke være. Ej men det var jo så svært at finde noget pænt med E. Men vi er da blev eninge om enten Esben eller Eskild. Så må tiden vise hvad vi vælger.
 10. Hej bk jeg fylder 30 dagen efter vi har tænkt os at holde barnedåb og derfor er det nærliggende at slå begge ting sammen men kan man det? Hvordan ville i have det med at blive inviteret til en kombi barnedåb og 30 års fødselsdag. Vi kan mærkr at overskudet ikke er der til at holde 2 festet.
 11. Hvor køber man hindbær blade og hvor længe inden fødslen skal begynde og drikke det?
 12. Det kunne være mega fedt, men bor i den anden ende af landet nærmere Aalborg
 13. Der er så stille herinde, hvordan går det med jer andre?
 14. Hvordan startede jeres 2 (eller efterfølgende) fødsler kontra den første? ved vores datter gik slimproppen og 2 dage efter havde jeg sivende vandafgang. Nu venter vi barn nr 2 og tænkte på om det blir samme start som ved nr 1.
 15. Vi havde den sødeste jm til scanning om hun var meget grundig og forklarede hvad hun så... lillebror er stadig en lillebror og vejer 400 g og er 25 cm.
 16. Md i dag (er i 21+1), er godt nok spændt.
 17. Jeg har ondt i skambenet, sæde knoglerne og nederste af lænden. Det gør onst når jeg går og kan bestemt mærke en negativ udvikling siden i fredags. Jeg skal arbejde 4 timer fra i dag og er nu vej hjem, glæder mig til at smække benene op i sofaen.
 18. Jeg har fået bækkenløsning og er nu deltids sygemeldt fra i dag. Nu kommer der sværre at fortælle cheffen det i morgen...
 19. Butikkerne har så travlt med at de har kun få stk af hver str og hvis man skal sandaler så skal være hurtig ude. Hvad plejer i at gøre? Hvad er jeres erfaring med at købe på nettet. Er bange for de ikke vil passe i fx breden ( k. Har smalle fødder sagde de da vi købte vinterstøvler)
 20. Det er da service
 21. Er jeg den eneste der synes arbejdet blir mere og mere uoverskueligt jo længere vi kommer hen og maven vokser. Han aller mest lyst til en deltids sygmelding og iskias nerven er begyndt at drille igen. Synes der er laaang tid til 24 maj.
 22. Wow et projekt, hvordan skrider det frem?
 23. Vores dreng skal begynde med E så vi snakker lidt om Esben og Eskild
 24. Os mig
 25. Jeg vil gerne brokke mig over at det er så umuligt at komme igennem til egen læge at man er nødsaget til at kontakte lægevagten. Jeg havde 15-20 opringninger og blev sat i kø i 15 min uden at komme igennem til en sekretær. jeg er på arbejde og kan altså ikke bruge så lang tid på at kunne komme igennem til en forpulet sekretær